Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Onlinepilot.be

About Me

Nieuws uit binnen en buitenland
Home | Profile | Archives | Friends

www.homokrant.be - 05:59, 11.17.2005


0 Comments | Post Comment

Onderhandelingen EU en Turkije kunnen beginnen - 11:12, 10.3.2005

  De lidstaten van de Europese Unie zijn het maandag toch eens geworden over een gezamenlijke uitgangspositie met betrekking tot de toetredingsonderhandelingen met Turkije.
Het verzet van Oostenrijk, dat er lange tijd voor pleitte om Turkije een partnerschap aan te bieden in plaats van volwaardig lidmaatschap, werd op het laatste moment gebroken.
Turkije heeft ingestemd met de nieuwe tekst die de basis moet vormen voor de onderhandelingen. De Turkse minister van buitenlandse zaken Abdullah Gül maakte zich op naar Luxemburg te vertrekken, waar de toetredingsonderhandelingen maandag al hadden moeten beginnen. Voor zijn vertrek verzekerde de Amerikaanse minister van buitenlandse zaken Condoleezza Rice hem nog telefonisch van de Amerikaanse steun voor Turkse toetreding tot de EU.
Oostenrijk accepteerde volgens diplomaten uiteindelijk dat in het onderhandelingsmandaat van de EU komt te staan dat het doel van de onderhandelingen toetreding van Turkije tot de EU is. Naar verwachting duren de onderhandelingen zeker een jaar of tien.
Hosting door HQ ICT Systeembeheer