Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Online Poker

13 January 2012 - Pokeren op internet is allang geen hype meer

Toen ik een aantal jaren geleden voor het eerst met pokeren in aanmerking kwam was het een echte hype. Iedereen speelde dit kaartspel en er waren zelfs programma's op televisie. Zo'n televisie programma was Veronica Poker, en dat was dan ook de reden dat ik op onderzoek uitging, de regels leerde en begon met online pokeren.


Eerst dacht ik dat poker hetzelfde was als Yahtzee, maar kwam er al gauw genoeg achter dat dat niet het geval was. Ik leerde snel genoeg de regels en begon me later te verdiepen in het spel, met name de strategien en tactieken waardoor winnen makkelijker werd. Ik won daarna de ene na de andere freeroll.

Toen ik op een dag PKR ontdekte was ik direct verkocht. Dit was net echt pokeren, en het ging me toen dan ook nog niet om het geld. Alhoewel... ik herrinner me n specifieke hand die mijn hele bankroll (die ik met freerolls had weten op te bouwen) kostte!


Ik had een full-house 9'ens over Azen (999AA) met een Aas en een 9 in de pocket, en een A99 flop. Uiteraard probeerde ik zoveel mogelijk geld in de pot te krijgen en kwam uiteindelijk all-in tegen een speler die uiteindelijk won met Azen over 9'ens. Lekker hoor, alles wat ik in de weken daarvoor had weten op te bouwen was in een hand weg. Het ging om iets van $180 als ik het me goed herrinner. Wat was ik de rest van de avond zuur, en ja je hebt gelijk, ik deed toen nog niet aan bankrollmanagement.


De dag daarop storte ik voor het eerst geld. Ik ging uiteraard eerst op zoek naar een geschikte PKR bonus code, waar je toen der tijd nog een bonus van 100% tot $800 mee kon krijgen. Tegenwoordig heeft PKR de bonussen aangeboden en is de hoogste die je kunt krijgen 125% tot $500 - ook niet echt slecht te noemen natuurlijk.


Maar goed, ik kon gelukkig toch weer met echt geld pokeren... en dat is gewoon leuker dan voor de lol. Maar omdat ik iemand ben die van zijn fouten leert besloot ik me te verdiepen in bankrollmanagement. Hierdoor leerde ik om me voor nooit meer dan 20% van mijn gehele bankroll in te kopen, ongeacht aan hoeveel tafels ik tegelijkertijd speelde, want soms speel ik wel op een paar tegelijk (paar cash tafels en een toernooitje of zo.)


In mijn volgende post zal ik iets meer vertellen hoe ik mijn bankroll precies beheerde en wat ertoe heeft geleid dat ik na die ene storting nooit meer heb hoeven te storten. Tot dan!

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

About Me

Blog van M. de Jager over online poker sites en andere online poker spellen, waaronder blackjack en roulette.

«  July 2018  »
MonTueWedThuFriSatSun
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer