Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

On my mind

Verloedering ten top ..

11:31, 30/3/2011 .. Posted in Alledag .. 0 comments .. Link
Mijn schaaltje yoghurt bleef onaangeroerd na het lezen van een verhaal in de krant . Kim Holland ( of all people ! ) wil een programma maken dat ' porn - idols ' zou moeten gaan heten . Ik zal omwille van tere zieltjes niet uitwijken over hoe ik dat voor me zie maar eetlust - opwekkend was het dus allerminst . Als het even kan natuurlijk het liefst op prime - time .. zo net na de Fabeltjeskrant zeg maar .. want programmamakers schuwen tegenwoordig niks meer . Waarom moet iets dergelijks op tv ? Als je perse wilt ligt de wereld dit betreffend aan je voeten middels internet. Of jouw idol nu een dwerg is of in leer vertoeft ..het is allemaal in een druk op de knop bereikbaar. Platter dan plat .. iets anders kan ik me er niet bij voorstellen .. nou ja behalve de boezem van de Idols in wording dan want vast meer siliconen dan in de kit van het ieder bekende merk . Weer een goede reden om de tv te mijden en weer eens een boek te lezen !

Kinder - uitspraken

15:28, 14/3/2011 .. Posted in Kids .. 0 comments .. Link
In mijn werk als gastouder maak je natuurlijk vele malen die leuke periode mee waarin ze beginnen te praten en lekker bijdehante uitspraken doen. Ik kan dan ook niet wachten tot de huidige kleintjes die hun dag hier spelend doorbrengen beginnen te praten. Hier volgen een aantal uitspraken en situaties uit de oude doos. Het zijn uitspraken van 3 kinderen in de leeftijd van 2 en 3 jaar .

Foutje ..bedankt !

14:58, 14/3/2011 .. Posted in Kids .. 0 comments .. Link
Noa der pa bracht voor Dylan een cadeaukaart mee voor sinterklaas , verpakt in sintpapier . Hij zei dat het verkeerd bezorgd was dus toen hij weg was vroeg ik Noa ernaar .. ‘ Goh , wat dom he van piet dat hij Dylan’s cadeautje bij jou thuis heeft gebracht ‘ .. Kijkt ze me zo aan en zegt heel bijdehand ‘ ach nee joh , die heeft mama gekocht ‘ ! Hier was iemand niet sneeky genoeg geweest ;-)

Een creatief brein laat zich niet haasten ..

14:57, 14/3/2011 .. Posted in Kids .. 0 comments .. Link
Tobias heeft de kindercamera mee en maakt op professionele manier foto’s . Stanley zegt ik wil ook nog op de foto ! Tobias : ja ja rustig maar ik ben even bezig !

Vermakelijke verspreking ..

14:56, 14/3/2011 .. Posted in Kids .. 0 comments .. Link
Tobias verslikt zich in de woorden plakje kaas en zegt plakje klaas . Stanley : T zegt plakje klaas dat is niet goed he .. T ; ik zeg plakje klaas ! S ; nu zegt ie weer plakje klaas Nicole dat is niet goed he ..? T : Intussen duidelijk geïrriteerd ..nee! ik zeg plakje klaas !!!!!!!!!!!!!! ( blik erbij die aangeeft dat hij het zelf nu ook hoort ) S : Tobias zegt … En ik besluit er maar een einde aan te maken voor het helemaal uit de hand loopt ;-)

Moedertje ..

14:56, 14/3/2011 .. Posted in Kids .. 0 comments .. Link
Noa geeft baby Mikey de fles en Stanley krijgt woorden met Tobias . Zegt ze zuchtend tegen Mikey : ‘ Jah , je broer is weer lekker bezig ‘ !

Oeps ..

14:55, 14/3/2011 .. Posted in Kids .. 0 comments .. Link
Stanley zegt vrolijk ' ik heb een grapje gemaakt ' ..zegt Noa ' ja , en jouw grapjes zijn dus niet leuk ' !

Lief ..

14:55, 14/3/2011 .. Posted in Kids .. 0 comments .. Link
Stanley is een dagje alleen hier . De hele kamer ligt bezaaid met blokken en aangezien we allebei al 3 keer bijna een been erover hebben gebroken vraag ik hem te helpen ze op te ruimen . Waarom ? zegt ie Ik : Nou ,omdat ik er bijna over viel .. Hij : Doet dat pijn ? Ik : Ja dat kan veel pijn doen .. Oh oke zegt ie ..ik wil het niet opruimen maar ik zal wél voor je zorgen als je je pijn doet is dat goed .. ? ;-)

Mazzeltoetje ?

14:54, 14/3/2011 .. Posted in Kids .. 0 comments .. Link
Stanley wil toetje zoals Noa ..ik zoeken ..en zeg heb jij ff dikke mazzel jongen ! Zegt ie ..mag ik dikke mazzel ..ik vind dikke mazzel zo lekker ...!

Graag of niet ..

14:54, 14/3/2011 .. Posted in Kids .. 0 comments .. Link
Stanley zegt : Ik mag het schaap van Tobias . Ik : nou dat is lief zeg ! Tobias boos : nou ik hoefde hem toch niet ! ( maw hier ..mijn afdankertje )

Tik - tak ..Tik - tak ..

14:53, 14/3/2011 .. Posted in Kids .. 0 comments .. Link
Stanley moet op de bank voor een time - out en zegt na 10 sec ..ik ga weer luisteren Ik : Ja zo snel gaat dat niet .. Zegt hij ..hoe snel gaat het dan ??

Ik ben 3 en jij bent pas ..3 ;-)

14:52, 14/3/2011 .. Posted in Kids .. 0 comments .. Link
Stanley tegen Noa ( allebei 3 ) : Waarom mag ik jouw telefoon niet ? Nou , zegt Noa heel kalm en wijs .. omdat die erg duur voor je is en jij bent nog te klein dus even groter groeien nog oke ?

Danoontje powerrrrr ;-)

14:52, 14/3/2011 .. Posted in Kids .. 0 comments .. Link
Noa tegen mij : Zullen we naar de winkel gaan ? Ik heb pijn aan mijn voeten na een weekendje klussen dus dat geef ik aan ..zegt ze ..ach , dan draag ik je wel ;-)

Ja , ik wil ..

14:51, 14/3/2011 .. Posted in Kids .. 0 comments .. Link
Tobias en Noa hebben beiden een handdoek om te zonnen ( let wel het is 15 gr die dag ;-) en bedenken dat je het ding natuurlijk ook over je hoofd kunt doen en dan ben je ineens een spook . Na een poosje ' elkaar de stuipen op het lijf te hebben gejaagd ' vraagt Noa of Tobias met haar wil trouwen ( heerlijk van deze tijd die meid ;-) en zegt ..dan ben jij de koningin! Neehee zegt haar aanstaande ..ik ben een spook ! Ja nou ..zegt de teleurgestelde bijna bruid ... ik trouw dus écht niet met een spook ;-) ( Niet veel later is Tobias een pompoen maar daar lijkt Noa het ook niet voor te doen .. )

Prins op het witte paard

14:51, 14/3/2011 .. Posted in Kids .. 0 comments .. Link
Na mijn zomervakantie valt Stanley z'n oog op het beeld dat ik daar gekocht heb van een Afrikaans stel en zegt : Nicole , ben jij dat toen je nog een prinses was ?

Waar 2 vechten ...

14:50, 14/3/2011 .. Posted in Kids .. 0 comments .. Link
Noa : Ophouden anders moet je op de mat hoor ! Stanley : Nee jij gaat op de mat ! Noa : nee jij ! ( enzovoort .. ) Komen samen naar me toe .. Allebei : Nicole , Noa / Stanley zegt dat ik op de mat moet .. Ik : hmm ik hoor het en als jullie niet ophouden met ruzie maken gaan jullie maar samen op de mat . Wat denk je daarvan ? Noa : ik denk van niet ;-)

Onderonsje

14:50, 14/3/2011 .. Posted in Kids .. 0 comments .. Link
Gesprekje tussen Noa en Stanley ( Stanley moest op de bank vanwege het bloemen plukken ;-) S - Ik heb dorst N - Ja , dat snap ik maar je hebt even straf . S - waarom dan ? N - nou , je hebt bloemen geplukt toch ? S - oh ja N - Vind je Nicole nog lief ? S - jawel.. N heel bijdehand : jah soms word ze een beetje boos maar dat is alleen als je stout bent ..ga je nu weer luisteren ? S - oke dan ..mag ik nu drinken ? N - ik zal het even aan Nicole vragen want ik ben niet stout dus ik mag van de bank S - ik hou van je Noa N quasi verveeld en nonchalant - Jahhh ik weet 't !

Viespeukje ..

14:49, 14/3/2011 .. Posted in Kids .. 0 comments .. Link
We zitten op het balkon en een hommel vermaakt zich tussen de bloemen . Tobias : Ga weg bij Nicole's huis ..hup ! De hommel stoort zich er niet aan en ik zeg : Hm , hommels hebben zeker geen oren ? Tobias : Jawel hoor en ook ogen en neuzen om snotjes te peuteren ...

Ehmm ..

14:49, 14/3/2011 .. Posted in Kids .. 0 comments .. Link
Noa draait de muziekdoos voor Mikey op en Tobias zegt ..goed gedaan Noa je bent een grote KNUL ..

Ineens zo groot .. ;-)

14:48, 14/3/2011 .. Posted in Kids .. 0 comments .. Link
Tobias tegen mij : Wacht ik help je ..jij vind dat een beetje moe - luk .

{ Last Page } { Page 1 of 3 } { Next Page }

About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories

Alledag
Filmtips
Kids
Restaurants
Vrije tijd

Recent Entries


Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer