Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Wat is ons beste dieet?

Wat is ons beste dieet?

14:23, 31/10/2017 .. 0 comments .. Link

Ben jij al jaren op zoek naar het beste dieet voor jou? Stop dan nu je zoektocht! In deze blog leg ik uit wat voor jou het beste dieet is, en hoe je daar achter komt. Doordat ik al jarenlang in aanraking kom met allerlei dieten, heb ik de beste tips verzameld.

Ons beste dieet...

... is geen dieet, maar een nieuwe levensstijl. Het gaat er namelijk om dat je een nieuwe manier gaat vinden hoe voeding en sporten in jouw leven past. Je kan er natuurlijk voor kiezen om het aantal calorieen per dag drastisch te verlagen. Je valt dan in een maand meer dan 5 kilo af, En je denkt dus goed resultaat te hebben geboekt. Maar wat ik vaak zie is dat je daarna weer veel gaat eten, omdat je een constant hongergevoel hebt. En voor je het weet ben je 5 kilo aangekomen, in plaats van afgevallen. Dat is het welbekende jojo-effect. Om dit te vermijden, is het daarom belangrijk om niet zomaar te stoppen met eten. Maar om na te gaan denken wat je eet.

Maak voedzame keuzes

Kies bij een dieet dus niet voor de korte termijn resultaten, maar denk juist aan de lange termijn. Ik hoor vaak mensen zeggen dat ze afvallen een opgave vinden. Als je dit zo ervaart ga je het ook niet lang volhouden. Je moet het dus niet zien als een straf, maar als een levensstijl. Waarin je dus regelmatig keuzes maakt. Maar wel slimme keuzes zonder in te leveren op smaak van een gerecht. Of het bijhouden van een app met daarin informatie over wat je op een dag eet. Of met een app je sportprestaties bijhouden. Maar het kan ook een kookboek zijn waarmee je de sterren uit de hemel kookt. Kortom, een keuze die bij jou past. Zodat je het niet meer hebt over het volhouden van een dieet, maar een wijziging in je levensstijl.

Ik weet zeker dat je dat gaat "volhouden". Heb je toch nog behoefte aan extra tips? Neem eens een kijkje op www.onsbestedieet.nl, daar vind je tallozen mogelijkheden!About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Wat is ons beste dieet?

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer