Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Samenwonen

Home - Profile - Archives - Friends

Bijna klaar!

Posted on 19/4/2012 at 13:52 - 0 Comments - Post Comment - Link

Hier weer even een update over ons eigen huisje. Het schiet al aardig op...de keuken is inmiddels geïnstalleerd en ook de badkamer is ook zo goed als af. Wat zijn we trots! Het ziet er allemaal prachtig uit, precies zoals we in gedachten hadden. Nu zijn we druk bezig met het uitzoeken van het interieur, maar eerst zal ik jullie vertellen over het verrassings-weekendje-weg.

Het was in één woord...geweldig! Even lekker met zijn tweetjes er tussen uit en niet na te hoeven denken, alleen maar puur genieten in ons eigen vakantiehuis. We hadden het allebei nodig, want al het klussen en verhuizen is toch een zware 'klus'. Zoals ik in mijn vorige post al vertelde zijn we naar België gegaan en om precies te zijn naar een vakantiehuis in de Ardennen. Wat is het daar mooi in deze tijd van het jaar! Ook al was het niet bepaald warm, het is in ieder geval droog gebleven. We hebben heerlijke wandelingen kunnen maken en natuurlijk optimaal geprofiteerd van onze eigen sauna en jacuzzi.

Na dit heerlijke weekendje weg kunnen we er nu weer met frisse moed tegenaan! Ons volgende project is de slaapkamer. We hebben weer een hoop inspiratie opgedaan op internet en in beddenzaken en hebben uiteindelijk een droombed gevonden bij de Wehkamp. Misschien niet meteen de eerste winkel waar je aan denkt bij het kopen van een bed, maar ze hadden daar zo'n geweldige boxspring! Voor wie niet weet wat een boxspring is...hier vind je een plaatje. Zeker weten dat wij voortaan heerlijk gaan slapen in ons eigen huisje.

We hebben ook voor het hele huis nieuwe vloeren moeten aanschaffen. Eerst twijfelden we nog over tegels of laminaat, maar uiteindelijk hebben we toch voor een laminaatvloer gekozen. Dit ziet er meteen een stuk warmer uit. Tegenwoordig hebben ze bij bijna elke bouwmarkt tientallen soorten laminaat, dus er was keuze genoeg! We hebben gekozen voor een licht eiken laminaatvloer van de Gamma. Nu nog mijn vader lief aankijken om de vloer te leggen...

Tijd om naar de woonboulevard te gaan!

Groetjes, Nina

Nina de bouwer

Posted on 12/4/2012 at 13:35 - 0 Comments - Post Comment - Link

Een paar dagen geleden hebben we de sleutel van ons huisje gekregen. Wat voelt dat gek zeg, ineens je eigen plekje! We zijn meteen als een gek begonnen met klussen, want er moet nog een hoop gebeuren. Zo worden er een paar muren gesloopt, krijgen we een nieuwe keuken en zelfs een splinternieuwe badkamer! Ik wist niet dat ik zo handig was, maar ik ontpop tot een ware klusser.

Voordat we echt aan de slag zijn gegaan, hebben we natuurlijk honderden woonboulevards en kluswinkels afgestruind. Het meest heftige was nog wel ons bezoekje aan Ikea op Tweede Paasdag. Het nieuws stond er vol van, zo druk was het! Uiteindelijk hebben we een prachtige keuken gevonden bij Superkeukens. Met een handige 3D keukenplanner kunnen we al precies zien hoe de keuken er bij ons uit komt te zien. We hebben zelfs een vaatwasser! Wat een luxe...

Voor de badkamer zijn we langer op zoek geweest. Mijn vriend en ik hebben zo'n andere wensen! Hij wil graag een pikzwarte badkamer, terwijl ik lichte kleuren veel mooier vind. Uiteindelijk zijn we tot een compromis gekomen en hebben we nu donkere vloertegels en witte wandtegels gekozen. Je zou het een beetje kunnen vergelijken met deze badkamer.

Ook al is het klussen allemaal super leuk, we zijn wel uitgeput! Elke dag om 7.00 uur opstaan en al dat gesjouw en gesleep. Maar vanochtend kwam mijn vriend met een super verrassing! Om even helemaal te relaxen en bij te komen gaan we een weekendje weg naar een vakantiehuis. Wat een lieverd is het toch... We gaan naar een super de luxe vakantiehuis in België, heerlijk midden in de natuur. Het huis heeft zelfs een privé sauna en jacuzzi. 

Het lijkt me heerlijk er even tussen uit te gaan! Alle grote kluswerkzaamheden zullen dan ook eindelijk achter de rug zijn, dus dan komt het echt leuke werk...inrichten! Hierover zal ik meer schrijven in mijn volgende blog. Tot dan!

Groetjes, Nina

Tussen de drukte door!

Posted on 4/4/2012 at 12:54 - Link

Mijn naam is Nina. Het zijn spannende tijden! Mijn vriend en ik hebben namelijk besloten te gaan samenwonen. We zijn nu 3 jaar bij elkaar en willen geen dag meer zonder elkaar doorbrengen. Daarom hebben we de stap genomen en zijn we op zoek gegaan naar een eigen plekje. We hadden het niet durven dromen...maar na een paar maanden zoeken hebben we al ons droomhuis gevonden!

 

Nu begint het echte werk pas...van het uitzoeken van een nieuwe keuken tot de kleur van de verf op de muur. Jeetje, wat komt er veel bij kijken! Tussen de drukte door wil ik jullie via deze blog wil ik op de hoogte houden van ons (klus)avontuur.

 

Veel leesplezier!

 

Groetjes, Nina


Hosting door HQ ICT Systeembeheer