Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

"En ze leefde nog lang en gelukkig"

wie ben ik?

01:44, 12/6/2015 .. 0 comments .. Link

Hey hallo!


Laat ik me eens even voorstellen!


ik ben Renata vd Broek, 24 jaartjes jong en woon in het mooie dorpje Kaatsheuvel.
Oftewel ook bekend als de plaats waar de Efteling zit. Ik ben helaas niet geboren tussen de zeven dwergen of assepoester maar ik geloof soms echt wel in sprookjes. Mijn sprookje is namelijk al begonnen en ik hoop dat ik ooit mag zeggen: "en ze leefde nog lang en gelukkig".


Ik woon nu alweer twee jaar samen met me vriend in Kaatsheuvel. Heerlijk rustig tussen de senioren, want ik woon in een senioren flat. Mijn ouderlijke huis is nog geen straat hiervan verwijderd. Heerlijk als je even een kopje thee wil drinken bij je moeder.


Ik zou ook even wat vertellen over mijn vriend. Daar ga ik ook tenslotte mee trouwen.
Zijn naam is Gerard , 34 jaar en komt oorspronkelijk uit Zwolle. Gelukkig voor mij woonde hij al in waalwijk toen ik hem voor eerst had ontmoet. Gerard is lief, gek, koppig, een twijfelaar en vooral hard van buiten maar zacht van binnen. Hij heeft de mooiste, sprekende ogen die ik ooit gezien heb.
Een blik van hem spreekt boekdelen. Het is een jongen met een geschiedenis en dat maakt hem zo puur en mooi. Een man die mijn leven gewoon nog wat mooier maakt.


Hoe ik ben?


Sommige noemen me gek, grappig en soms lichtelijk gestoord, maar ook zorgzaam, eigenwijs, koppig en doet waar zij zin in heeft. Ik ben het daar wel mee eens. Ik ben geen standaard meid, ik ben zoals ik ben. Soms een beetje vreemd maar dat past gewoon bij me.


Ook ik draag een aardige rugzak met me mee. Mijn ouder zijn gescheiden toen ik 13 was, net in die stomme puberteit. Je kunt je voorstellen hoe lastpak ik al was. Toen ik 16 was, overleed mijn vader plots toen hij op vakantie was met zijn vriendin.
Hij had een geboorte afwijking aan zijn hersenstam en is in Spanje overleden aan een hersenbloeding.
Een enorme klap voor een meisje van 16. Ik besef nu ook pas echt wat het allemaal gedaan heeft met mij. Ik dacht altijd dat ik zo sterk en onafhankelijk was, maar uiteindelijk was ik verdrietig, alleen en vooral heel negatief. School of werk was niks voor mij. ik had gewoon nergens zin in en had overal wel een excuus voor. Dit heeft echt heel lang gespeeld. Respect voor mijn moeder, want ik geloof graag dat die het zwaar had met mij, me broertje en haar eigen verdriet.
Gelukkig ben ik deze zware tijd voorbij en lacht het geluk me toe. Na alle ellende, ruzie's en alle negatieve gevoelens ben ik weer mezelf. Echt gewoon lekker mezelf.


En toen kwam hij...


Daar was hij ineens, me prins op het witte paard. Nou dan niet echt op een wit paard maar ach ik blijf geloven in sprookjes haha.
Ik kende Gerard al van een lange tijd geleden. Ik ging toen met hun groepje om en Gerard zat toen nog in een relatie. Op een gegeven moment is dit groepje uit elkaar gegaan en is iedereen zijn eigen weg in gegaan. We zagen elkaar een hele lange tijd niet. Tot Gerard bij mij om de hoek ging wonen.
Elke dag fietste ik naar me werk langs zijn huis. Er gebeurde eigen nooit wat. Tot de zomer in 2012.
Hij begon spontaan naar me te roepen en te fluiten. Hij was vooral op zoek naar mijn aandacht. Die ik uiteraard niet gaf. Ik vond het allemaal maar raar en keek er niet naar om. Gerard ging steeds meer om met mijn stiefbroer nicky en daardoor zag ik hem ook vaker.
Daar stond die dan ineens in onze huiskamer. Ik in me werkkleding, met een zweet hoofd en warrig haar.
"heb je een keer zin in een date?" Vroeg hij me gewoon ineens. Ik lachte het maar weg en deed net alsof ik het niet hoorde. Dagen daarna bleef hij me onverwachts vragen om een date.
Mijn vriendin Trudie heeft me toen tenslotte toch maar overgehaald om het gewoon eens te proberen.
Ik bespaar jullie de details maar zo als je ziet heeft het goed uitgepakt en zijn we alweer bijna 3 jaar samen.


Zoals je ziet is mijn sprookje al aan de gang maar eind dit jaar willen we dit bezegelen met een huwelijk. Daar is deze blog ook voor gemaakt. Zodat jullie alles met mij samen kunnen meemaken. Alle stappen tot de mooiste dag van ons leven. Alle voorbereidingen, stress momenten, aankopen en vooral wat het met onze relatie doet.


Ik hoop dat jullie net zo genieten van deze reis als ik en laten we dit sprookje eindingen met:


" en ze leefde nog lang en gelukkig".About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

wie ben ik?

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer