Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Ons Tuindorp

Home - Profile - Archives - Friends

Gemeenschappelijke ruimten

Posted on 28/9/2007 at 13:20 - 0 Comments - Post Comment - Link

Geachte geïnteresseerden in Ons Tuindorp,

Deze week is de laatste kandidaat-kopers bijeenkomst geweest die betrekking had op Ons Tuindorp. Onder grote belangstelling werden de bezoekers op de hoogte gehouden over de aanpassingen van het stratenplan van Ons Tuindorp op basis van de wensen die werden geuit tijdens de voorgaande bijeenkomst. Tevens zijn de bezoekers voorgelicht over het groenplan van Ons Tuindorp en over de plattegronden van de geplande woningen. Onze conclusie was dat zaanwezigen (jong en oud) bijzonder gecharmeerd waren van de aangebrachte wijzigingen, van de tekeningen van de architect en de genoemde prijzen (over enkele dagen wordt alles geplaatst op de website). Het geeft ons het gevoel dat we op de goede weg zijn om hier een leuke buurt te bouwen voor jong en oud en dat we vol vertrouwen de intekenperiode van 9 tot en met 30 november in kunnen gaan.

Zoals al eerder is aangegeven, geeft de Hillgate Properties als mede-ontwikkelaar (we ontwikkelen immers samen met u als kandidaat-koper) de ruimte om een aantal gemeenschappelijke ruimten te creëren in Ons Tuindorp. Op de website heeft u op de 'home' pagina een vogelvlucht gezien, die een impressie geeft over hoe Ons Tuindorp eruit zal komen te zien. In het hart van de buurt komt een gebouw waarin ruimte is voor bijvoorbeeld een clubhuis en een fitnessruimte. Deze activiteiten zullen worden ondergebracht bij de toekomstige Vereniging van Eigenaren. Graag horen wij van u, in de vorm van een reactie op deze tekst via de link 'post comment' in de kop van deze tekst, welke activiteiten u graag zou willen onderbrengen in dit gebouw.

 

Met vriendelijke groet,

Hillgate Properties N.V.


Ons Tuindorp in ontwikkeling

Posted on 20/8/2007 at 14:00 - 4 Comments - Post Comment - Link

 

Geachte geïnteresseerden in Ons Tuindorp,

 

Via deze weg wilden wij u op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen omtrent Ons Tuindorp en u de kans te geven direct te reageren. Wij wijzen u erop dat deze pagina publiekelijk te lezen is en verzoeken u om uw reactie daarop aan te passen. Wij zullen trachten vragen zo goed mogelijk te beantwoorden, maar hopen eigenlijk dat u als kandidaat bewoners onderling in discussie gaat over de mogelijkheden van de buurt zodat Uw Tuindorp ook werkelijk Ons Tuindorp wordt.

 

Naar aanleiding van de laatste bijeenkomst op 18 juli jl. hebben wij de opmerkingen van de belangstellenden eens nader bekeken. Gezien de vakantieperiode verwachten wij dat onze stedenbouwkundigen begin september zal komen met een aangepast voorstel van het stratenplan van Ons Tuindorp. Dan zullen wij ook de eerste schetsen van de diverse woningen te ontvangen van de architect, op basis waarvan wij prijsindicaties kunnen gaan afgeven aan u. Dit zal vóór de volgende bijeenkomst gebeuren.

 

Vooralsnog staat deze volgende bijeenkomst gepland rond 27 september. Nadat wij de vorige keer de woonomgeving met u hebben besproken willen wij In de volgende bijeenkomst de architect u mee laten nemen naar de uitdagingen van het maken van een plattegrond voor het woningtype van uw interesse. Onderwerpen die aan bod zullen komen zijn o.a. diverse typen architectuur (gevels en daken), plattegronden (indeling), afwerking en materiaalkeuze.

 

Tijdens de laatste bijeenkomst was ons opgevallen dat de helft van de geïnteresseerden jonger was dan 55 jaar, hetgeen betekent dat Ons Tuindorp zeker geen seniorenbuurt wordt. De aangeboden thuiszorg mogelijkheden die Zorggroep-Almere zal bieden is een extratje voor diegene die daar behoefte aan hebben, maar drukt gelukkig geen seniorenstempel op de buurt. De buurt is voor iedereen.

 

De andere helft van de geïnteresseerden is dus 55 plusser. Om die reden heeft Hillgate Properties besloten om Ons Tuindorp te gaan laten zien op de 55PlusBeurs in de Jaarbeurs in Utrecht van 19 t/m 23 september. Zoals u weet heeft het project met de meeste inschrijvingen als eerste recht om tot uitvoering te mogen worden gebracht. Om die reden moeten wij op creatieve wijze op zoek naar kandidaat kopers. Gezien de belangstelling die wij gekregen hebben uit Noord-Holland, Utrecht en Gelderland leek ons een dergelijke landelijke actie een goede manier om ons project te promoten. Wij zullen u in de loop van tijd meer details verstrekken over deze beurs.

 

Omdat wij benieuwd zijn naar uw reacties, plaatsen wij alvast een stelling waarop u kunt reageren op deze 'blog'. Zoals gezegd zien wij graag dat u op elkaars reactie reageert, zij het met gepaste bewoordingen.

 

Met vriendelijke groet,

Hillgate Properties N.V.

 

 

Vraagstelling: Een veelgehoorde opmerking tijdens de laatste bijeenkomst was dat men graag gemeenschappelijke faciliteiten (tennisbaan, petanque, terras, etc.) en groengebieden (binnentuin, buitentuin, water) in Ons Tuindorp wilde hebben. De gemeente Almere heeft aangegeven dat watergebieden niet worden onderhouden door de gemeente, maar door een Vereniging van Eigenaren. 

 

Bent u bereid een jaarlijkse bijdrage te betalen voor het onderhoud van al deze faciliteiten?

 

(klik hieronder op 'Uw reactie' of bovenaan de pagina op 'Post comment' om uw reactie achter te laten)

 

| Uw reactie | Terug naar de website |
Hosting door HQ ICT Systeembeheer