Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

positieve draai aan ontslag

3/10/2014 - het begin

Dit wilde ik al heel lang een eigen blog. Vandaag de stoute schoenen aangetrokken. 

Alle ellende begon in april. We hadden op onze werk een meeting en kregen daar te horen dat we boventallig waren en er per 1 juni uit zouden liggen. Mijn wereld storte in, wat zou ik moeten doen hoe moesten wij ons dan redden. Heel veel gepraat met mijn collega's en later met vrienden. Ongelovelijk, ik werkte in de zorg als voedingsassistent en had een dagtaak om alle ouderen goed te voorzien van eten en drinken. Hoe konden ze dat nu maar zo laten vervallen.

Thuis gebeld met mijn vader, die de hele week ziek op bed lag, ik hoorde aan zijn stem dat hij beter werd, en gevraagd of ik bij hem 1 keer per week mocht komen schoonmaken.  Geen probleem, gelukkig al een kleine doel. Na het eten en praten met mijn man nog even naar mijn collega die alleen was, daar tot 10uur s'avonds zitten praten over dit ongelovelijk besluit en wat straks te moeten doen.

 

Eenmaal in bed kon ik de slaap niet vatten, het bleef maar malen, hoe moet het nu met onze oudjes maar ook hoe straks verder, alles was zo onzeker. Tegen de ochtend toch in slaap gevallen, tot mijn man die weer vroeg op moest voor zijn werk kwam opeens naast mij zitten. 

 

Dit voelde niet goed, alle alarm bellen rinkelden, het ziekenhuis heeft gebeld, mijn vader ligt daar met zware hartklachten, ze hadden hem al gedotterd maar nu moest hij nog geopereerd worden gescheurde hartklep. Ze hebben de hele nacht mijn broer geprobeerd te bereiken maar dat was niet te gelukt.

Direct aangekleed, mijn broer gebeld, werk afgezegd en oppas, waar onze zoon logeerde ge appd. En op naar groningen. Daar aangekomen werd ons direct verteld dat het ernstig was, ze hadden vergaderd of een opperatie nog zin had. Toen even bij mijn vader gekeken, hij was een beetje bij kennis, bennie zei hij, ik zei ja pap die is inmiddels onderweg. Toen zei hij, mocht mij wat overkomen, en verder kwam hij niet, en viel weer in slaap. Ze hebben hem klaar gemaakt voor de operatie, en net toen hij door de klapdeuren verdween, kwam mijn broer er aanlopen.

Gesprekken met de doktoren gehad en samen zitten praten, en toen eerst maar weer naar huis, de operatie kon uren duren. De uren tikten langzaam weg, inmiddels wel al bij mijn schoonouders geweest om het te vertellen en later thuis zitten wachten. Tot het verlossende telefoontje kwam dat de operatie geslaagd was. Maar ook dat mijn vader nog een lange weg te gaan had. Dit was op goede vrijdag.

 

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

About Me

Hoe het tot ontslag is gekomen en hoe de wereld zorgde dat het een positief werd

Recent Posts

het begin

Links

Home
View my profile
Archives
Friends
Email Me

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer