Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Iris' Ontspanning

Description

Een website over journalistieke producties & ontspanning


My Links

* Home
* My Profile
* Weblog Archives
* Friends
*My Photo Album

Avond van het spannende boek mist spanning

 

Een veelbelovende avond zou het worden, gisteren in de Melkweg. De avond het van spannende boek stond voor de deur. Samen met Amy beloofde het weer een mooie dag te worden...

 

 

Spannend begon het sowieso toen Peter R. de Vries bijna in elkaar werd gemept door voormalig drugsbaron Steve Brown voor de ingang van de Melkweg. Het filmpje: http://vnotw.com/default.asp?Cat=56404&Video=31784. 'Toevallig' kwamen deze heren elkaar tegen hahaha.

 

In diverse zalen vonden lezingen en interviews plaats, waarbij de spanning nou niet bepaald op te snijden was (gaap). Enige hoogtepuntje tijdens een interview met Saskia Noort (door Kluun) was een opstandige, dronken man (vermoedelijk recensist) die het nodig vond door de zaal te schreeuwen naar Noort waarna zij zichtbaar afgeleid was. Erg jammer van dit weinig spectaculaire interview, want ik denk dat Noort een zeer pittige dame met inhoud is.

 

Later op de avond hebben wij nog even gepraat met Noort, die gekleed was in een leren broek en voorzien was van een sigaret en een lekker biertje.

 

 

Dan was er natuurlijk nog de uitreiking van de Gouden Strop, een prijs voor het beste spannende boek, gewonnen door Roel Janssen.

 


Posted: 16:20, 21/6/2007
Comments (0) | Add Comment | Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer