Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Onze Labrador 

In blijde verwachting van een labradorpup!

06:26, 28/9/2008  ..  0 comments  ..  Link
Na veel nadenken en wijs beraad, hebben we besloten een Labrador te nemen. We willen gaan voor een zwarte, dat vinden we allebei het mooiste! Deze keer willen we een 'echte' met stamboom en afkomstig van een officieel erkende fokker.
Het world wide web afgezocht en een fokker gevonden waar 11 dagen geleden een nestje is geboren. Moeder Bliss (foto)heeft 3 meisjes en 6 jongens gekregen. Aangezien wij voor een reutje gaan, waren we nog op tijd om een pupje te reserveren. De fokker is woonachtig in een plaatsje iets onder Eindhoven, goed te doen dus met de auto.

no name

Vandaag, zaterdag 27 september, zijn we met de kinderen richting Eindhoven gereden. We werden hartelijk ontvangen met koffie/thee en cake en uitgebreide uitleg over de gang van zaken. Als de pups 7 weken oud zijn zal er een puppietest worden gedaan door een officiele 'puppietester'. Tijdens deze test wordt bekeken welke hondjes geschikt zijn voor welke baasjes. Sommige mensen willen met hun hond gaan 'werken', anderen (zoals wij) willen liever een rustige huishond die heel geschikt is om bij kinderen te wonen. Na deze test krijgen we, in overleg met de fokker, een pup toegewezen. Heel spannend dus!

Hierna mochten we eindelijk bij de pups gaan kijken. Wat waren ze klein en schatiig! Allemaal zwart, net als hun moeder wat ook een erg mooie hond was. We kregen veel tijd om te kijken en vragen te stellen. Wilbert heeft een pupje vast mogen houden, wat er heel aandoenlijk uitzag. Julot was helemaal weg van de hondjes en heeft heel de tijd de puppies bewondert en "aaaiiii" geroepen! Seger was iets minder enthousiast (Bliss had geblaft toen we aanbelden), en heeft in de tuin en in het huis rondgelopen..... Over een week of twee mogen we weer komen kijken, hier kijken we nu al naar uit!


About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links

Sunnytails Labrador Retrievers

Categories


Recent Entries

In blijde verwachting van een labradorpup!

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer