Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Onze weg naar jou

6/11/2011 - Nieuw blogje...

Deze blog is toch minder handig dan ik dacht en die van google is makkelijker, zeker omdat ik daar al een account heb. Dus..... Voor wie ons volgen wil:

Nieuw blogje!
Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

30/10/2011 - JIPPIEEE!

Gister viel ons BKA-nummer al in de bus! Ging alles maar zo snel...

 

's middags zijn we naar Sandra en Aswin gereden voor een gezellig avondje en hij werd zelfs nog leuker dan we al gepland hadden, doordat Jeroen en Marjo onverwachts ook kwamen

Gezellig met z'n zessen een superleuk spelletje zitten spelen (iets met regenworden ofzo??) en toen Sandra en Aswin naar bed wilden, zijn we naar Jeroen en Marjo gegaan om daar te boerenbridgen (om 1 uur 's nachts, hahahha). Uiteraard kreeg iedereen ook honger en hebben we midden in de nacht nog een shoarmatent gebeld.

 

Zondag lekker rustig gehouden, en lekker bij pa & ma gegeten. Esther was daar ook met de kinders en we hebben heerlijk met gespeeld en gekroeld.

 

Zojuist op de bank kwamen we tot het besef dat het vandaag 30 oktober is, en ja ja, wij zijn vandaag officieel 11 jaar bij elkaar!!

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

28/10/2011 - Zucht!

Gisteren is de aanvraag voor het BKA-nummer de bus op gegaan!

 

Ik heb behoorlijk diep moeten zuchten toen ik de enveloppe losliet hoor. 't voelt niet als 'afscheid' van een eigen kindje, maar wel als een nieuwe fase die we nu ingaan.

 

Voor wat ik inmiddels heb gelezen, is een BKA-nummer binnen enkele dagen in huis. Ik hou jullie weer op de hoogte!

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

26/10/2011 - Ruim een week verder...

Het is vandaag mijn eerste vrije woensdag... rare dag om vrij te zijn, maar ik geloof dat ik er wel snel aan kan wennen

De afgelopen 1,5 week hebben we eigenlijk niet zoveel gedaan. We zijn zondag 16-10 naar Jeroen en Marjo geweest voor een leuke gezellige avond, en zijn blijven slapen. Helaas voelde Jörg zich die nacht niet goed en is meerdere keren zijn bed uit geweest voor een nachtelijk toilet-bezoek. Dit heeft ie de hele maandag nog gehouden en dinsdag was het weg (nog wel een beetje gammel). Dus 's middags laat naar mijn schoonouders gegaan om daar gezellig te eten.
Woensdagmiddag zijn we nogmaals naar pa & ma geweest, om daar mijn projectjes te schuren en verven. Mijn projectjes zijn de foto-plankjes voor aan de muur in de woonkamer en het koofje voor over het element van de vloerverwarming heen in het halletje.
Helaas kreeg ik die avond hetzelfde als Jörgen en heb de volgende dag echt voor pampus gelegen op de bank.
Vrijdag ben ik nog een keer teruggeweest naar pa & ma om mijn projectjes nog een keer te schuren en lakken.

Zaterdag moest Jörg weer beginnen met werken en na zijn werk zijn we naar Zuid geweest. Remko vierde zijn verjaardag. Het was beregezellig!!

Zondag zijn we een heel eind wezen wandelen, want het weer was perfect!! Tijdens het wandelen hebben we wat opties over adoptie en pleegzorg met elkaar besproken en we zijn allebei van mening dat we graag definitief een kindje in huis willen, en dat wij ons niet capabel achten om steeds weer afscheid te moeten nemen van een kindje dat na verloop van tijd weer terug naar huis gaat. We hebben dan ook besloten om gewoon een BKA-nummer aan te gaan vragen (Buitenlands Kind ter Adoptie).
Uiteraard houden we pleegzorg ook nog open, omdat wij er misschien wel een heel verkeerd beeld van hebben. Ik heb van beide (adoptie en pleegzorg) informatiepakketten aangevraagd en Jörgen heeft aan een collega gevraagd of zij haar ervaringen over pleegzorg met ons wil delen. Zij is namelijk permanent pleegmoeder voor een jongetje (als ik me niet vergis).

Na het wandelen moest Jörgen weer werken en ben ik doorgereden naar Mama en Frans om daar peertjes, rode kool, aardappelpuree en draadjesvlees te gaan eten. Ik had zo'n zin in draadjesvlees!!  Frans was een beetje ziekjes, maar dat mocht de gezelligheid niet drukken

En maandag begon het normale leven weer... phoei, dat viel toch wel even tegen!! Aan het einde van de dag had ik dan ook behoorlijke hoofdpijn

Al bij al kunnen we terugkijken op een leuke, educatieve en verbeterende vakantie, want we zijn ook nog es gestopt met roken!! Ik had verwacht dat ik er op mijn werk heel veel moeite mee zou hebben, maar dat valt me heel erg mee. Tot op heden -6 weken voor Jörg en 4 weken voor mij- gaat het heel erg goed en hebben we er geen behoefte aan.

Vandaag moet ik hoognodig wat aan school gaan doen, dus daar ga ik zo maar es aan beginnen....
Comments (1) :: Post A Comment! :: Permanent Link

15/10/2011 - Tuinstetje?

Vanmorgen had ik mijn schoonzus aan de foon en ze vroeg of ik zin had om mee te gaan om te kijken naar een lantaarn voor in de tuin bij mama. Tuurlijk, dat vind ik leuk!

Daar aangekomen, bleken de lantaarns die op de site stonden, alleen te koop zijn in de webwinkel. Ma balen, en Esther balen. Maar goed, we waren er toch en natuurlijk is rond deze tijd het tuinmeubilair vreselijk afgeprijsd.
Mama is even flink los gegaan, hahahaha: een lounge-set, bestaande uit een 2,5 zitsbankje, een dubbele loveseat, 2 fauteuils en een vierkante salontafel. Nu is dit nét genoeg om 1 hoek van het terras te vullen, dus ze vond het nodig om óók nog even een 'diner' te kopen: een lange tafel met 6 stoelen.

Maar ja, door die kooplust werd ik natuurlijk aangestoken en heb Jörgen gebeld om te overleggen wat we zouden doen. Hij is ook maar naar het tuincentrum gekomen en ook wij hebben een tafel met 4 stoelen gekocht, in de strakke stijl van onze tuin.
Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

14/10/2011 - *snik*

Vandaag vet ongesteld geworden... poging is dus mislukt. Ik had het op de terugweg naar huis al tegen Jörgen gezegd dat ik geen gevoelige borsten meer had. Dat is voor mij toch wel het teken dat het niet gelukt zou zijn. Toch hou je hoop...

Helaas mocht het niet baten.
Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

12/10/2011 - Weer naar huis

De laatste dag van onze vakantie zit erop! Gelukkig hebben we nog wel 1,5 week vrij, en dan gewoon thuis. We gaan nog wel zien wat we gaan doen in die tijd...

Op de terugweg naar huis, zijn we wel even langs Opa en Oma Pou gereden. We hadden ze al een behoorlijk lange tijd niet gezien. En de menschen zijn wel 88... je weet nooit hoe lang je er nog langs kunt.

Thuisgekomen konden we meteen aan de was... phoei wat gebruik je veel in die anderhalve week!
Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

11/10/2011 - Gevangenismuseum Veenhuizen

Wat hebben we vandaag een leuke dag gehad! We zijn naar het gevangenismuseum in Veenhuizen geweest.

Stukje voorgeschiedenis: Veenhuizen is vanuit achttiendhonderd-heel-lang-geleden opgericht als tuchtkamp voor onhandelbare mensen. Die mensen werden naar Veenhuizen gestuurd om daar verplicht te werken. Er zijn toentertijd 3 'gestichten' gebouwd, waar deze mensen woonden en vanuit daar konden werken. Uiteraard moesten er ook normale mensen werken om de boel in het gareel te houden. Er werden dus huizen gebouwd voor die mensen, zodat zij weinig reistijd hadden.Uiteindelijk is het hele dorp in handen gekomen van het Ministerie van Justitie en werden er daadwerkelijke gevangenissen gebouwd (4 stuks, waarvan heden ten dage nog 3 in actief in gebruik zijn). Het hele dorp is tot 15 jaar geleden gesloten geweest.
Je kon er alleen wonen als jij voor Justitie werkte. Wilde je daar op visite komen bij iemand die daar woonde, dan moest dat ruim van te voren aangemeld worden bij de meldkamer. Was je niet aangemeld, dan kwam je er niet in. Was je op je 60e met pensioen? Dan had je drie maanden om een ander huis te zoeken buiten het dorp.

Maar goed, onze dag begon in het plaatselijke vvv-kantoor en Jörg werd meteen met open armen ontvangen toen hij zei dat hij ook voor Justitie werkt. Kopje koffie, koekje erbij en 3 kwartier zitten kletsen.

Om half 12 toch maar es op het gemakje doorgelopen naar het museum en ook daar kregen we een voorkeursbehandeling.
Er is sinds 2008 een gevangenis gesloten in verband met ouderdom en normaal staat deze open voor bezoekers (met gids), maar vandaag waren er trainingen. Omdat Jörg voor Justitie werkt, mochten wij toch mee met een reeds besproken (besloten) groep. Erg leuk om te zien hoe een gevangenis er nou daadwerkelijk uitziet (al is deze erg verouderd):Daarna zijn we met de bus het dorp rondgereden, want het was helaas drama-weer. Maar goed, dat kon mijn pret niet drukken, ik vond het allemaal geweldig om te zien en te horen.


Hierna zijn we het museum zelf in geweest en ook dat was erg leuk! Van vroegah, tot aan nu.
Heel educatief en interactief: knopjes indrukken, verhalen luisteren, laatjes opentrekken, deurtjes openzwaaien enzovoorts. Dit is echt een absolute aanrader voor jong én oud!

Ook hebben we een lezing gevolgd in het glasblaasmuseum dat er om de hoek zit. Er werd door een echt ambachtsman "even" een schaal geblazen en hij legde ook erg leuk uit hoe het allemaal werkt.'s avonds weer zoeken naar een restaurant, want ook dinsdag is geen populaire dag om uit eten te gaan. We zijn uiteindelijk in Meppel beland in een soort van bruin-café, maar we hadden geen zin om verder te zoeken (Jörg was al in staat om naar McDonalds te rijden, zo gefrustreerd was ie). We hebben allebei een klein hoofdgerechtje besteld, naar binnen gewerkt en weg waren we...

Ook nu zijn we weer in de algemene woonkamer beland, met dezelfde mensen als gisteravond, en nog steeds hebben we geen idee waar de anderen zijn (die hadden we wel gezien bij het ontbijt, en ook vlak voor dat we uit eten gingen).
Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

10/10/2011 - Westerbork

Vanmorgen is Jeroen een uur eerder vertrokken dan de planning, want heel het westen vanaf Utrecht bleek vast te staan. Terwijl ik alle spullen van onszelf inpakte, is Jörgen een keer of 5 heen en weer gelopen naar de auto (terwijl hij ook gewoon het karretje had kunnen lenen...) en zaten om even voor tienen in de auto, op weg naar Westerbork.

Daar aangekomen eerst het museum bezocht, en dat is al indrukwekkend. Die 2e wereldoorlog is normaalgesproken zo'n "ver-van-je-bed-show" dat je er weinig tot geen gevoelens bij hebt. Het museum is zo ingericht dat de 2e wereldoorlog ineens een naam krijgt. Door het museum heen lopen verhalen van mensen, met naam en toenaam genoemd, waarvan het hele verhaal bekend is: wie die persoon was, wat er met hem of haar gebeurde en of hij of zij de oorlog heeft overleefd. Zo krijgt die oorlog ineens gezichten en namen... kippevel!

Na het museum hebben we eerst wat gegeten in het restaurantje en daarna met de pendelbus naar Westerbork -het Kamp- gebracht.

Je stapt uit die bus en dan kom je in een andere tijd terecht. Ook al waren er niet heel veel bezoekers, en ook al ziet het er nu héél anders uit dan vroeger, toch heb je het gevoel dat je midden in die tijd staat en dat je 'ziet' hoe hectisch het daar was met het aantal mensen, de manier van omgaan met mensen enzovoorts. De eerste 15 minuten zeg je ook erg weinig tegen elkaar, puur van de indrukken die je krijgt en het indrukwekkende hoe het is.

Na een half uurtje begin je je daar een soort van veilig en ontspannen te voelen en is het best een vredige plaats, hoe gek dat ook klinkt.


Vanaf het kamp zijn we terug gaan wandelen (ipv de pendelbus) naar het parkeerterrein en zijn we richting onze volgende accomodatie gegaan. Dit was een B&B in Wapserveen, tenminste.... dat dáchten wij....
Daar aangekomen, bleek het gewoon een héél oud hotelletje te zijn, met kartonnen muurtjes... Wel goeie bedden en een ruime badkamer (wel verouderd). Geen TV op de slaapkamer, dus 's avonds verplicht beneden zitten in de gezamenlijke ruimte waar wel een TV staat.

We hebben nog een flink eind moeten rijden om ergens uit eten te kunnen, want bijna alles is daar op maandag dicht... Het eerste waar we terecht kwamen was Dwingelo, maar daar hadden ze overdag braderie en festival gehad, dus alle restaurants zaten vol met jongeren die al flink aan het bier zaten... Het was echt overal heel erg druk, en dat zagen we niet zitten. Dus omgekeerd en doorgereden naar Diever. Ook daar was van de 4 restaurants die het dorp telt, er maar 1 open.
Bleek gelukkig wel erg gezellig en goed te eten te zijn.

Na het eten zijn we in de algemene huiskamer van onze B&B neergestreken en van de 3 andere stellen die er ook waren, zat 1 stel ook beneden. De rest was nergens te bekennen.
We hebben gezellig met deze mensen zitten kletsen over de vakantie, kinderen en de omgeving.
Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

9/10/2011 - Jeroen op visite

Gisteravond is Jeroen aangekomen om 2 nachtjes te logeren!

Vandaag zijn Jörg en Jeroen vertrokken om te wandelen. Gezien de ervaring van een paar dagen geleden, was het voor mij verstandiger dat ik thuis zou blijven

Ik heb dus heerlijk een dagje gelummeld! Beetje leren, beetje spelletje op mijn foon, tukkie, tv kijken, en nog een keer wat leren.

Jörg en Jeroen hebben in totaal iets van 17 km gewandeld, in dit gebied:

Ze hebben weinig regen gehad en hebben flink doorgestapt geloof ik. Wel zijn ze een aardster tegengekomen, mooi he?
Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

8/10/2011 - Bloemetjes en vlinders

Vandaag naar de Orchideeënhoeve geweest. Dat is een vreselijk mooi aangelegde tuin, waar de -ja, je raadt het al- orchideeën de overhand hebben. Toch hebben we daar ook nog heel veel andere planten en  bloemen gezien, als ook schildpadden, koikarpers, leguanen, papegaaien en vlinders!

Gewoon wat mooie plaatjes:Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

7/10/2011 - Dagje regen...

We hadden besloten thuis te blijven vandaag... Wat een RAMP!!

Ik kon mijn draai niet vinden: wilde naar buiten, maar het regende gigantisch. Dan maar leren... kon de draai daar weer niet in vinden, had een rusteloos gevoel in mijn lijf en wilde weer naar buiten. Grrrrrr!

Op een gegeven moment scheen toch even het zonnetje, dus Jörgen zegt: kom we gaan wandelen. Ik trek vol enthousiasme m'n schoenen aan, we lopen naar de auto, rijden het dorp uit... Ja, hoor... Regen!
En niet te zuinig ook :(
We hebben toch een wandeling gemaakt in het natuurgebied, maar dat bleek geen succes. Ik vind regen verschrikkelijk... nat, koud, bah! En dat liet ik iets teveel merken naar Jörgen zijn zin, dus die was zwaar teleurgesteld dat ik het gewoon niet naar mijn zin kon hebben vandaag.

Uiteindelijk zijn we naar huis gegaan, warme douche genomen en toen knapte ik wat op. We zijn toch nog heerlijk uit eten geweest, en dat was werkelijk super! Jörgen had een tournedos met uien-chutney en een rode portsaus en ik had een verrassingsmenu gekozen.
Vooraf kreeg ik warme brie met een geroosterde boterham, maar wel zo opgemaakt dat het een smaaksensatie was. Heel bijzonder dat men dat van brie kan maken.
Als hoofdgerecht kreeg ik een stukje herten- en een stukje zwijnenbiefstuk. Errug lekker!!
Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

6/10/2011 - Aviodrome en Bataviawerf

Gisteren hebben we in de omgeving rondgereden, en wat rondgelopen in de dorpjes om Giethoorn heen: Vollenhove, Zwartsluis, St. Jansklooster enz. 's avonds hebben we gewoon zelf gekookt in het huisje.

Vandaag zijn we naar Aviodrome en Bataviawerf geweest. Ik was in beide nog nooit geweest en wat vonden we het leuk! Aviodrome is erg interessant hoe de vliegerij van tegenwoordig is ontstaan, van de eerste vlieger tot aan nu. Uiteraard komt de tweede wereldoorlog ook uitgebreid aan bod.Een half uurtje van Aviodrome ligt de Batavia en Jörgen is zo slim geweest om zich aan te sluiten bij een groep die net begonnen was met een rondleiding. De man die de rondleiding gaf, was net de 70 gepasseerd en deed de rondleiding vol passie en verhalen over de geschiedenis. Geweldig!!
Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

4/10/2011 - Vakantie!

Gisteren zijn we vertrokken naar Giethoorn en het was er druk! De grachtjes lagen helemaal vol met bootjes, maar het was gisteren dan ook 25 graden.

We hebben een schattig klein huisje, midden in Giethoorn. Het is dan ook niet bereikbaar met de auto en je krijgt van je logeeradres een karretje om je zooi uit de auto te halen, haha
                             Ons huisje

Jörg in zijn fotopose

wow....
  
Waterplaatje van Jörg... mooi he?

Ik vind deze foto zooooo mysterieus!

Bootje :)

Bootjes :)


Vandaag zijn we met een fluisterbootje op pad geweest, want het weer voor de rest van de week ziet er niet denderend uit. Zou jammer zijn als we dat bootje niet konden doen, toch? Het weer was niet heel mooi, maar hey, het was droog!

Zo heeft ie de hele dag gezeten!

Jonge zwaan

Ansichtkaartje gemaakt :)

Uitkijktoren

Trap van de uitkijktoren

Ka vanuit de uitkijktoren

Koei?

Het beeld van Jörg de hele dag

We hebben echt de hele dag op het water gezeten en zojuist in het restaurant zagen we van elkaar dat we allebei een rooie kop hebben :)
Uit eten geweest in "de Fanfare", waar ik als eerste een glas cola over me heen kreeg (per ongeluk door de ober) maar geen sorry, korting of wat dan ook. Tevens was het eten daar niet echt je van het, beetje jammer dus...
Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

2/10/2011 - 6 Embryo's!!!

Whiehoe!!!! Alle 6 eitjes zijn bevrucht en nu in embryo-status! Wat zijn we hier blij mee!! De mooiste wordt teruggeplaatst en de rest wordt in de gaten gehouden of ze de vriezer in kunnen. We hopen het wel, want vorige keer hebben 10 embryo's de vriezer niet gered... Na de terugplaatsing hebben we de tassen ingepakt voor onze vakantie die morgen begint :D
Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

30/9/2011 - Voel me goed!

Vandaag was het erg mooi weer en Jrg wilde naar buiten. We hebben zelfs 15 km gefietst!! Okee, okee, toen ik thuiskwam voelde ik m'n buik erg goed, maar verder voel ik me prima! Rucanor had uitverkoop, dus daar zijn we heen geweest en daarna even door naar de Joyce die op onze neefjes aan het passen is. Pas daar voel ik dat mijn buik echt pijn begint te doen, dus ik ben door Jrg op de bank geparkeerd....
Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

29/9/2011 - de punctie

Vandaag is de punctie geweest... dit keer mocht ik mijn eigen pijnstillers (Zaldiar) samen met een diazepammetje innemen, in plaats van de injectie die je krijgt in het ziekenhuis. De punctie wordt dan ook nog es uitgevoerd door ons 'dreamteam' (favo gyn n favo verpleegkundige) en verliep gelukkig een heel stuk beter dan de vorige 2 keren. Ze hebben tot mijn teleurstelling maar 6 eitjes gescoord... volgens Corina de verpleegkundige zegt minder eitjes vaak wel dat de kwaliteit net iets beter is dan als je er 13 hebt. Nadat ik weer een beetje tot m'n positieven ben gekomen, vertrekken we naar huis. Maar eigenlijk voel ik me prima, dus we rijden naar Breda en hebben de McDonalds onveilig gemaakt ;-) De rest van de dag heb ik een beetje op de bank gelummeld. De pijn viel gelukkig mee.
Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

23/9/2011 - Onze weg naar jou - de geschiedenis

Vannacht is het idee geboren om een blog te maken in onze weg voor een kindje... Mijn god, wat is die weg voor ons hobbelig en lang! Maar ik weet dat wij het ooit gaan redden!

De geschiedenis tot nu toe:

December 2005:
De pil gaat eindelijk de prullenbak in, en vol goede moed beginnen wij aan ons avontuur om een kindje te krijgen. (Schoon)Zus Esther bevalt op 1 januari 2006 van een prachtige zoon en uiteraard zijn wij meteen verliefd. Wij hebben elke maand goede hoop, maar na 6 maanden is mijn ongesteldheid nog steeds niet op gang gekomen... De huisarts stuurt me gelukkig meteen door naar de gynaecoloog.
Deze stelt vast dat ik een hormoon mis waardoor mijn eitjes niet goed rijpen.
Ik krijg Clomid voorgeschreven. Dit is een hormoon in tabletvorm, maar dit doet bij mij helemaal niets. Uiteindelijk nadat ik de Clomid in 3-voudige dosis heb geslikt, wordt er besloten dat ik hormonen moet gaan spuiten.

1 Januari 2007:
's Avonds op de 1e verjaardag van ons lieve neefje, zet Jörgen de eerste Puregon-injectie, omdat ik het zelf niet durf. Deze medicatie doet eindelijk wat het moet doen: er rijpen 2 eitjes!!! We hebben 6 maanden de opdracht gekregen om sex te hebben op tijden dat zij zeggen dat het moet (34 uur na pregnyl-injectie) tot ze overgingen op IUI. We hebben in totaal 8 IUI pogingen gehad, met 2 keer een half jaar pauze, en ook 2 IUI-pogingen die niet door zijn gegaan, omdat het zaad niet de juiste kwaliteit had.

April 2009:
De laatste IUI poging is geweest en de gynaecoloog verwijst ons door naar een IVF-kliniek. We mogen kiezen: Rotterdam of Tilburg. We kiezen voor Tilburg en we maken een eerste afspraak in augustus 2009.

Oktober 2009:
De eerste IVF-poging is geweest! Natuurlijk ga ik door met alles wat god verboden heeft (roken en alcohol) en mislukt deze poging. Wel zijn er nog 4 embryo's ingevroren en hebben we dus nog 4 pogingen over. 

Oktober 2010:
Met nog 1 embryo in de vriezer gaan we eerst genieten van een grote reis naar Zuid-Afrika!! Jippie!!!

December 2010:
Het laatste embryo ontdooit helaas niet goed en zullen we dus een nieuwe IVF-poging op moeten starten.
 
Februari 2011
14 februari hebben we een punctie. Zou deze valentijnsdag ons het geluk brengen dat we zo nodig hebben?
13 eitjes worden geoogst, er blijken 11 bevruchtingen en 2 weken later op Jörgen zijn verjaardag hebben we een positieve test in onze handen!! Mijn GOD!! We zijn EIN-DE-LIJK zwanger!!
Helaas kregen we te horen dat we zwanger waren van een leeg vruchtzakje. Op 27 april ben ik gecurretteerd. We hebben onze volgende poging uitgesteld tot onze vakantie begin oktober 2011 en daar begint mijn blog....
Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

About Me

Vanaf 2005 is de kinderwens al groot, maar tot op heden hebben we nog steeds geen kindje in onze armen mogen sluiten. We hebben inmiddels 8 IUI-, 3 IVF-, en 3 cryo-pogingen achter de rug en het mocht tot nu toe niet baten. Momenteel zijn wij ons aan het orienteren op pleegzorg en/of adoptie. ============================== Lost in the darkness, try to find your way home. I want to embrace you and never let you go. Almost hope you're in heaven so no one can hurt your soul. Living in agony cause I just do not know where you are. ============================== Our light in the darkness Is too small to see There's always a sparkle of hope If you just believe

«  November 2017  »
MonTueWedThuFriSatSun
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930 

Links

Home
View my profile
Archives
Friends
Email Me

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer