Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Ik en de camera

Home - Profile - Archives - Friends

Mijn eerste ervaring met een sportcameraatje

Posted on 26/12/2013 at 18:17 - 0 Comments - Post Comment - Link

Hallo, leuk dat je de tijd neemt om mijn blog te ( gaan ) lezen.

Het is de semi serieus initiatief waarin ik niet alleen maar mijn belevenissen beschrijf, maar ze ook met een korreltje zout neem. Ik hoop dat jullie ook genoeg korrels zout bij je hebben om de inhoud te kunnen pruimen, anders zou het nogal flauw kunnen overkomen.

Het was 1 jaar geleden dat ik met mijn lief besloot om op vakantie te gaan naar een verre bestemming, Dat werd Indonesie, Bali om precies te zijn. En dan ga je nadenken wat je allemaal moet mee nemen. Kleding, geld, visum etc allemaal normale zaken die je altijd mee neemt op vakantie. Wat ga je allemaal doen tijdens die vakantie? Snorkelen, olifantentocht, zonnebaden, tempels bezoeken, dolfijnen spotten, lekker eten, surfen, hiken enz. En dat wil je natuurlijk allemaal wel vastleggen, het liefst met een goede kwaliteit want je wilt je vakantie toch later nog wel een terug zien/beleven.

Dus: om te snorkelen nemen we een onderwater camera mee, die kan je dan mischien ook gebruiken tijdens het surfen en dolfijnen spotten. Dan denk je bij zelf, he? die foto camera kan mooie foto's maken maar filmpjes is eigenlijk maar bagger. En die filmcamera kan ook foto's maken maar die zijn eigenlijk ook niks. De een is goed in dat de ander is goed in dit.

Ik wil gewoon 1 apparaat dat alles kan, bestaat die wel? Nou zoeken dus en toen kwam ik op het fenomeen sportcamera's en vond een paar webwinkels die deze camera's aanboden. Een daarvan is OptiCam. Maar omdat ik nogal wat noten op mijn zang heb wilde ik niet zo maar bestellen via de website. Ik wilde wel de juiste hebben. En bij OptiCam boden ze een live Chat daar kon ik mijn vragen kwijt en kreeg meteen antwoord. Ik mocht zelfs langs komen om te zien wat de mogelijkheden zijn.

Uiteindelijk heb ik toen gekozen voor een camera die mooie video's opneemt, waterdicht is en een 12 megapixel camera in één apparaat is. Helemaal wat ik zocht en voor een absoluut interessante prijs.

Gelukkig was dat ding lekker klein en licht zodat hij makkelijk mee kon op vakantie, zelfs met WiFi zodat ik via mijn mobiel en tablet beelden kon opslaan op mijn facebook en youTube account. zogezegd op slaan in de Cloud. Nou ik ben daar helemaal van in de wolken.

Hebben jullie ook ervaringen op dit gebied? willen jullie meer weten laat het mij weten...

 

 


Hosting door HQ ICT Systeembeheer