Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Confessions of ordinary me

Description

Just a blog full or every day stuff


«  July 2018  »
MonTueWedThuFriSatSun
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 

My Links

* Home
* My Profile
* Weblog Archives
* Friends

Zondagavond

Daar zit ik dan achter mijn pctje en eens op te schrijven hoe het nu allemaal gaat. Ik dacht dat het wel een goed idee was om je gedachten elke dag eens op te schrijven (nou ja bijna elke dag) en daarom vandaag mijn eerste keer. Ik kijk naar buiten en de zon schijnt nog steeds, volgens mij was het best een mooie dag. Niet dat ik er veel van heb gezien, want ik ben niet eens buiten geweest. Vandaag was echt een enorm luie dag. Eerst uitgeslapen, wat gegeten, gelezen wat tv gekeken, gedoucht en verder vrij weinig.

Het ging vandaag best goed en heb wat dingetjes die ik deze week even uit moet zoeken. Zoals digitale tv, engergie kosten en mijn telefoonabonnement. Kan het nu niet wat goedkoper? Maar meestal ben ik te lui om dat allemaal uit te zoeken. En dan al die mensen aan de deur die je proberen te laten overstappen naar een nieuwe maatschappij, zoooo irritant. Hopelijk heeft het uitzendbureau wel werk voor me volgende week. Daar maak ik me toch wel een beetje zorgen over. En iedereen maar zeggen, het komt wel goed. Ja jij hebt makkelijk praten, jij hebt nog geld om eten te kopen. Irriteert me soms mateloos.

Nou ja, eerst maar even kijken hoe het deze week gaat :)


Posted: 18:45, 5/4/2009
Comments (0) | Add Comment | Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer