Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Oudijzer prijs / Info Oude metalen


Info ivm wat de juiste oudijzerprijs is. Wat is juist oud ijzer en wat niet. Verschil tussen fero metaal en Non ferometeaal

Home | My Profile | Archives | Friends

Oudijzer prijs / Info Oude metalen

Posted at 20:52 on 5/6/2013

Oud ijzer

In dit artikel gaan we de prijs van oud ijzer bekijken. De oud ijzer prijs  wordt berekend op het aantal kilo oud ijzer dat je in totaal hebt. Dit is ook gevoelig aan de markt. Dit is zoals bij alles, als de vraag groot is en het aanbod is laag dan gaat de prijs van het betreffende product stijgen. Is de vraag klein en het aanbod groot, dan gaat de prijs oud ijzer laag zijn.

Maar momenteel is het in Belgie en Nederland zo dat de oud ijzer prijs zeer stabiel is en zelfs stijgende is. Er word ook wel gezegd dat oud ijzer het nieuwe goud is. Dit omdat het redelijk wat opbrengt als je wat kilos oud ijzer binnen levert bij een oud ijzer handelaar. Er bestaan verschillende websites waar je de oud ijzer prijs van dag op dag kunt opvolgen.

Zo kan je er rekening mee houden op welk moment je best je oud ijzer gaat inleveren en wanneer niet. Natuurlijk zijn er verschillende ijzer of metaalsoorten en elke metaal soort heeft natuurlijk zijn eigen prijs per  kilogram. De verschillende soorten metalen die men kan inlveren bij de oudijzer handelaar zijn oud ijzer , koper, lood, zink, staal, koperkabel,  koperdraad, rvs of beter gekend als roestvrijstaal. Dit zijn enkele oude metalen die vallen onder de noemer oud ijzer maar hun oud ijzer prijs is anders.

Non Ferro

Dit zijn oud ijzer metalen die in de legering van dit metaal geen ijzer bevatten, dit zoals koper, lood, brons en aluminium. Deze soorten metalen zijn niet magnetisch aantrekbaar dus is tijdens het recycleren het veel moeilijker om deze metaalsoorten te sorteren. De oud ijzer prijs van deze niet ijzerhoudende metalen ligt dus veel hoger als oud ijzer die dat ijzer wel bevatten.

Besluit:

Voor je het oud ijzer gaat inleveren check je best enkele sites voor de correcte oud ijzer prijs, zodat de schroothandelaar jou de correct prijs uitbetaald en jij zo het meeste krijgt voor jou bij elkaar verzamelde oud ijzer.

Comments (0) | Post A Comment! | Permanent Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer