Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Het 7de Home | Profile | Archives | Friends
Alles over het 7de van Sportclub Overamstel

1 oktober: Uit naar BVV '3114/9/2006

Op 1 oktober staat alweer de 2de uitwedstrijd van het seizoen op het programma. Om 14:00 worden wij op de velden van BVV '31 in Blaricum verwacht.

 

Deze Blaricumse Voetbal Verening uit 1931 speelt in vrijwel hetzelfde tenue als wijzelf. Namelijk een geel shirt, blauwe broek en geel/blauwe kousen. Wij zullen uitkomen tegen het 5de elftal, waarbij de club 8 senioren en een hele batterij aan jeugdelftallen heeft.

 

Het sportpark waar deze club gevestigd is, is Sportpark Oostermeent aan de Schapendrift 1 
in  Blaricum. Meer info over deze club is te vinden op BVV '31.

 

Aangezien wij uiterlijk om 13:15 in Blaricum zullen verzamelen, zal iedereen zich moeten realiseren dat we hier op tijd naar te vertrekken en een car-pool is misschien wel vereist, daar het dichtsbijzijnde station Naarden/Bussum is, hierna nog een busrit van bijna een half-uur en een wandeltochtje van 15 minuten volgen.

2 Comments | Post Comment | Permanent Link

Tenues14/9/2006

Helaas is het ons niet gelukt om een sponsor te regelen. Hierdoor hebben wij afgelopen zondag besloten, zelf een tenue aan te schaffen. Waarschijnlijk zullen wij dit via Ome Dick regelen. Hij kan voordelig tenues (alleen shirts en broeken, geen sokken) inkopen en een vriend van Anil kan ze met korting bedrukken.

 

Al met al schat ik dat we rekening moeten houden met elk een volledig tenue voor E 25-30. Dan hebben we allemaal ons eigen tenue met onze namen (en vast rugnummer!) op de rug. Daarna kunnen we altijd nog op zoek naar een sponsor. Voor het zover is, gaat Laurens nog bij een vriendin die voor Nike werkt peilen of er iets te regelen valt.

 

Mochten hier nog vragen of opmerkingen over zijn, horen we het natuurlijk graag!

4 Comments | Post Comment | Permanent Link

Het 7de!6/9/2006

Gelukkig bestaat het 7de uit meer dan 7 spelers, echter omdat iedereen elkaar slechts via via kent, hier de mogelijkheid om net iets meer over jezelf te vertellen en de lijst van onze "selectie" up-to-date te houden.

 

Momenteel zijn de volgende mensen speelgerechtigd voor de comeptitiewedstrijden (d.d 2 september):

 

Anton van der Aa

Marco van der Aa

Mark Banning

Tony  Blokhuis

Sjoerd Bosgra

Remco Bosgra

Hugo Hendriksen

Wouter de Jong

Daan Oskam

Maarten Saarberg

Mirco Wunderink

Tom Degener

Bas Drogtrop

Coen Tijhof

Elmar Swank

Hans Haitjema

Jorn Eijting

Laurens Janss

Anil Teljeur

 

Iedereen die nog niet in deze lijst staat, had of heeft zich nog niet officieel aangemeld bij de club en kan dus helaas vanwege de door de KNVB aangescherpte regels, niet meespelen in competitie wedstrijden.

3 Comments | Post Comment | Permanent Link

Het seizoen begint!6/9/2006
Eindelijk is het dan zo ver, het programma van de eerste competitieronde eindelijk bekend.
 
Volgende week zondag (17 september) staat de eerste competitiewedstrijd op het programma. Wij worden dan ook om 10:15uur op Sportpark Berestein verwacht voor de season kick-off tegen SC 't Gooi 5. Aftrap staat gepland om 11:00uur
 
Deze traditionele voetbalvereniging bestaat al sinds 19 oktober 1905 en heeft vorig jaar dus zijn 100ste verjaardag gehad. Het tenue waarin men speelt bestaat uit een Geel/Zwart shirt, een zwarte broek en geel-zwarte kousen.
 
Voor zij die met de auto komen:
 
Sportpark Berestein ligt aan Kininelaantje 9 in 's Gravenland, dit is klem aan de N201, vanuit Haarlem gezien, net voor het binnen rijden van Hilversum.
 
Laat hieronder weten of je zeker wel of niet bij bent, zodat we weten met hoeveel we zijn. Verder kunnen hier dan direct de car-pool afspraken voor deze wedstrijd verzameld worden.

2 Comments | Post Comment | Permanent Link

Wedstrijd 26/9/2006

Op zondag 24 september zullen wij onze eerste thuiswedstrijd spelen. Natuurlijk is dit een heugdelijk feit, dat door niemand gemist mag worden.

 

Onze eerste tegenstander op eigen veld is het 7de elftal van FC Weesp. Deze in mei 2003 opgerichte fusie-club is ontstaan uit 3 verenigingen, Rapiditas, ADE en The Victory. Meer informatie over deze club is te vinden op hun website FC Weesp.nl.

 

De aftrap voor deze wedstrijd staat gepland om 11:00, verzamelen om 10:15 in ons eigen clubhuis


3 Comments | Post Comment | Permanent Link
Hosting door HQ ICT Systeembeheer