Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
gezondheid

Description

over gezondheid


«  June 2018  »
MonTueWedThuFriSatSun
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

My Links

* Home
* My Profile
* Weblog Archives
* Friends

Gezondheid en lichamelijke fitheid

Gezondheid en lichamelijke fitheid tips, waaronder informatie over mannen en vrouwen, gezondheid en wellness, inclusief geavanceerde voedingsproducten voor het immuunsysteem, het gebied van gezondheid, gewichtsverlies en algemene gezondheid. Alle vijf onderdelen van fitheid en gezondheid: krachttraining, gewicht management, cardiovasculaire training, voeding, opleiding en flexibiliteit worden besproken in de Online Fitness Spier sectie van de site.
Hier zijn negen specifieke gezondheid en lichamelijke conditie Tips:
Niet roken - Een van de belangrijkste redenen waarom mensen besluiten om niet over te stoppen met roken, en helaas, de reden waarom sommige mensen nemen het op is het effect heeft op roken zogenaamd gewichtstoename of-verlies. Het is waar dat roken is geassocieerd met een verhoogde stofwisseling is een drug! Het is echter een gevaarlijke en verslavende drug en zeker de kleine effect dit heeft op uw stofwisseling wordt goedgemaakt door de enorme kans op sterven aan longkanker.

Drink meer water - U kunt live drie weken zonder voedsel, maar je kan alleen levende gedurende drie dagen zonder vloeistoffen, denk maar 3 dagen en zijn allemaal voorbij, een indruk kunnen wekken dat er water is vrij belangrijk! Je lichaam is overal tussen de 60 en 70 procent vocht. Het vocht in uw lichaam is verantwoordelijk voor het helpen om elk systeem van uw lichaam in goede orde, met inbegrip van al uw metabole processen. De-hydraat en alles wat langzamer. De vloeistof in je lichaam zal er ook voor zorgen dat je goed kunt bewegen en actief. Als u begint met het ontwateren, uw lichaam in staat is te doen belangrijkste activiteiten zullen afremmen en uw vermogen uit te oefenen effectief, of zelfs genieten oefening zal worden verlaagd. U voelt zich moe, loom en zal waarschijnlijk krijg er hoofdpijn van.

Eet Een variëteit van voedsel - Voor bescherming van de meerderheid van ziektes zoals hart-en vaatziekten en kanker u behoefte aan een variëteit van voedsel dat leveren die mix van voedingsstoffen en mineralen. Doel te eten verschillende gekleurde groenten en fruit. Probeer een ander voedsel eet elke maand. Eet een appel per dag als de appel pectine reinigt het lichaam van de spijsvertering door het verwijderen van toxines en dus het voorkomen van degeneratieve gezondheidsproblemen, zoals kanker.

Ontspan u gedurende 20 minuten per dag - Ontspannende voor ten minste 20 minuten per dag gaat een lange weg voor de bloeddruk verlagen en uw reacties op stress. Zitten of liggen ergens comfortabel, Adem langzaam in en uit de neusgaten ademen diep in je buik. Zeg HAM als je inademt en SA als je ademt. Deze suggesties zijn belast met positieve energie en helpt u met uw emoties. Probeer een keer per dag voor fantastische resultaten.

Flos Iedere dag - elke dag je tanden flossen  is de beste manier om te voorkomen dat de ziekte gom en beschermen je hart. Gum ziekte, die ze onbehandeld blijven, kunnen leiden tot inflammatoire reacties in het lichaam die kunnen leiden tot hart-en vaatziekten en beroertes.


Drink Meer Thee - Probeer meer thee drinken in plaats van koffie naar uw lichaam helpen beschermen tegen schadelijke effecten van vrije radicalen. Thee is een rijke bron van antioxidanten die spelen hierbij een grote rol bij de bescherming tegen bepaalde kankers en hart-en vaatziekten.

Word Actief - Aerobic-activiteit die niet alleen calorieën verbrandt, maar verhoogt u ook uw stofwisseling en kan behouden, verhoogde enkele uren na een workout. U hoeft niets te besteden uren per dag op de loopband of de fiets naar de vruchten van plukt. Uitoefening aëroob voor slechts 20 minuten, drie tot vijf dagen per week zal een groot verschil. Extra verkeer in de gehele dag is ook van essentieel belang, neem de trap in plaats van de lift, verliest het afgelegen en bewegen bij elke gelegenheid je kunt. 

SLaap meer - Gebrek aan slaap verandert uw hormoon niveaus en de capaciteit om metaboliseren koolhydraten dus minder slaap = langzamer metabolisme. Studies hebben uitgewezen dat diepe slaap oorzaken cel reparatie en de celgroei, die zal het tempo van de stofwisseling en verbranden calorieën. Dus streven om ten minste acht uur slaap per nacht.

Eet meer eiwit - Eiwit stimuleert de grote hersenen die dopamine chemische houdt ons alert, probeer kip of tonijn salade voor de lunch. Ga voor complexe koolhydraten in plaats van witte bloem en suiker, want zij zullen zorgen voor een duurzame energiebron in tegenstelling tot een snelle treffer. Een andere reden om te vertrekken uit eenvoudige koolhydraten in de voeding is dat deze een negatief effect hebben op je huid en hoe ze leeftijden. Hoe meer suiker die in het lichaam, hoe meer je kracht een chemische reactie veroorzaken suikers te hechten aan eiwitten en dit is zeer schadelijk voor je huid.

Posted: 12:57, 28/12/2008 in Gezondheid en fitheid
Comments (1) | Add Comment | Link

Psoriasis

Psoriasis is een veel voorkomende chronische huidziekte.Circa een op de vijftig mensen heeft er last van.Het zorgt voor veel  ongemakken als rode plekken,huidschilfers,jeuk en soms ook pijn.Daarnaast kan vooral de zichtbaarheid van de ziekte een belasting zijn.

Posted: 12:50, 28/12/2008 in Psoriasis
Comments (0) | Add Comment | Link

(hoge) bloeddruk

Hoge bloeddruk verhoogt uw kans (of risico) voor het ophalen van hart-en vaatziekten en / of nier ziekte, en voor een beroerte. Het is vooral gevaarlijk omdat er vaak geen tekenen of symptomen. Ongeacht ras, leeftijd of geslacht, kan iedereen het ontwikkelen van hoge bloeddruk. Er wordt geschat dat een op de vier Amerikaanse volwassenen heeft een hoge bloeddruk. Zodra hoge bloeddruk ontwikkelt, het meestal duurt een mensenleven. U kunt de voorkoming en bestrijding van hoge bloeddruk door het nemen van actie.

In deze sectie leert u meer over wat hoge bloeddruk is en wat zij doet in het lichaam.

Bloeddruk is de kracht van het bloed tegen de wanden van de slagaders. De bloeddruk stijgt en daalt gedurende de dag. Bij verhoogde bloeddruk blijft in de tijd, is het zogenaamde hoge bloeddruk.

De medische term voor hoge bloeddruk hypertensie. Hoge bloeddruk is gevaarlijk omdat het het hart te hard werken en draagt bij aan atherosclerose (verharding van de slagaders). Het verhoogt het risico op hart-en vaatziekten en beroerte, die de eerste en de derde belangrijkste oorzaken van overlijden onder Amerikanen. Hoge bloeddruk kan ook resulteren in andere omstandigheden, zoals congestief hartfalen, nierziekten, en blindheid.

Een bloeddruk van 140/90 mm Hg of hoger is hoog. Ongeveer twee derde van de mensen ouder dan 65 jaar een hoge bloeddruk. Als uw bloeddruk tussen 120/80 mmHg en 139/89 mmHg, dan heb je prehypertension. Dit betekent dat u geen hoge bloeddruk, maar nu zijn kans op het ontwikkelen van het in de toekomst. U kunt maatregelen nemen om te voorkomen dat hoge bloeddruk door het aannemen van een gezonde levensstijl.

Degenen die niet over hoge bloeddruk op de leeftijd van 55 geconfronteerd met een 90 procent kans op het ontwikkelen tijdens hun levensduur. Dus hoge bloeddruk is een voorwaarde dat de meeste mensen hebben op enig moment in hun leven.

Beide nummers in een bloeddruk testen zijn belangrijk, maar voor mensen die 50 of ouder, de systolische druk geeft de meest accurate diagnose van hoge bloeddruk. Systolische druk is de top in een aantal bloeddruk lezing. Het is hoog als het 140 mm Hg of hoger.

Wat is de systolische bloeddruk?
Systolische druk is de kracht van het bloed in de slagaders als de hartslag. Zij is afgebeeld als de top in een aantal bloeddruk lezing. Hoge bloeddruk is 140 en hoger voor de systolische druk. Diastolische druk hoeft niet te hoog voor je te hebben van hoge bloeddruk. Wanneer dat gebeurt, de toestand heet "geïsoleerde systolische hypertensie," of ISH.

Is geïsoleerd systolische hoge bloeddruk gemeen?

Ja. Het is de meest voorkomende vorm van hoge bloeddruk voor oudere Amerikanen. Voor de meeste Amerikanen, de systolische bloeddruk stijgt met de leeftijd, terwijl de diastolische stijgt tot ongeveer 55-jarige leeftijd en vervolgens afneemt. Ongeveer 65 procent van hypertensives over de leeftijd van 60 hebben ISH. Je hebt misschien ISH en voel me prima. Zoals met andere vormen van hoge bloeddruk, ISH oorzaken vaak geen symptomen. Om uit te vinden als u ISH - of elke vorm van hoge bloeddruk - zie uw arts en hebben een bloeddruk test. De test is snel en pijnloos.

Is geïsoleerd systolische hoge bloeddruk gevaarlijk?

Elke vorm van hoge bloeddruk is gevaarlijk als deze niet goed behandeld. Beide nummers in een bloeddruk testen zijn belangrijk, maar voor sommigen, de systolische is vooral zinvol is. Dat komt omdat voor de personen van middelbare leeftijd en ouder, de systolische druk geeft een betere diagnose van hoge bloeddruk.

Als links ongecontroleerde hoge systolische druk kan leiden tot een beroerte, hartaanval, congestief hartfalen, nierschade, blindheid, of andere omstandigheden. Hoewel niet kan worden genezen wanneer zij heeft ontwikkeld, ISH kunnen worden gecontroleerd.

Klinische studies hebben aangetoond dat het behandelen van een hoge systolische druk redt levens, sterk vermindert ziekte, en verbetert de kwaliteit van het leven. Toch zijn de meeste Amerikanen hebben niet hun hoge systolische druk onder controle.

Heeft het een speciale behandeling?

Behandeling opties voor ISH zijn dezelfde als voor andere vormen van hoge bloeddruk, waarin zowel de systolische en diastolische druk is hoog. ISH is behandeld met veranderingen in levensstijl en / of medicijnen. De sleutel voor een hoge bloeddruk behandeling is om de aandoening onder controle. De bloeddruk moet worden gecontroleerd tot minder dan 140/90 mmHg. Als de jouwe niet is, dan vraag dan uw arts waarom. U mag slechts een levensstijl of drugs veranderen, zoals de vermindering van zout in uw dieet of de toevoeging van een tweede medicatie.

Wat is de diastolische bloeddruk?
Diastolische druk is de kracht van het bloed in de slagaders als het hart ontspant tussen beats. Het is als de bodem in een aantal bloeddruk lezing.

De diastolische bloeddruk is en blijft, met name voor jongere mensen, een belangrijke hypertensie nummer. Hoe hoger de diastolische bloeddruk, hoe groter het risico op hartaanvallen, beroertes en nierfalen. Naarmate mensen ouder worden, de diastolische druk zal beginnen te dalen en de systolische bloeddruk begint te stijgen en steeds belangrijker wordt. Een stijging van de systolische bloeddruk zal ook de kans op hartaanvallen, beroertes en nierfalen. Uw arts zal gebruik maken van zowel de systolische en diastolische bloeddruk te bepalen uw bloeddruk categorie en passende preventie en behandeling activiteiten.

Posted: 12:46, 28/12/2008 in Hoge Bloeddruk
Comments (0) | Add Comment | Link

Farmaceutische Bedrijven

Hoffman-LaRoche

Merck & Co

Wyeth

Bristol-Myers Squibb

Eli Lily And Co

Boehringer Ingelheim

Schering-Plough

Baxter International

Procter & Gamble


Posted: 12:44, 28/12/2008 in Farmaceutische Bedrijven
Comments (0) | Add Comment | Link

Sanofi-Aventis

Sanofi-aventis, een toonaangevende wereldwijde farmaceutische onderneming, draagt bij aan de verbetering van het leven door een breed aanbod van geneesmiddelen, vaccins en geïntegreerde gezondheidszorg oplossingen aangepast aan lokale behoeften en middelen.

De mannen en vrouwen van sanofi-aventis zijn de drijvende kracht achter onze visie op verbetering van het leven. Sanofi-aventis' missie is om een breed aanbod van geneesmiddelen, vaccins en geïntegreerde gezondheidszorg oplossingen aangepast aan lokale behoeften en middelen.

Meer over onze geneesmiddelen en vaccins
R & D-teams werken aan een globale aanpak van de patiënten, het aanbieden van innovatieve therapeutische strategieën op trombose, hart-en vaatziekten, diabetes, vaccins, oncologie, het centrale zenuwstelsel aandoeningen en interne geneeskunde.

Meer over onze R & D
Sanofi-aventis is een toonaangevende wereldwijde farmaceutische onderneming gevestigd in Parijs en die actief zijn in meer dan 100 landen.

Posted: 12:42, 28/12/2008 in Sanofi-Aventis
Comments (0) | Add Comment | Link

Pfizer

Een goede gezondheid is van levensbelang voor ons allemaal, en het vinden van duurzame oplossingen voor de gezondheidszorg uitdagingen van onze veranderende wereld kan niet wachten. Dat is waarom we bij Pfizer zich inzetten voor een wereldwijde leider in de gezondheidszorg en te helpen veranderen miljoenen levens voor het beter via het verlenen van toegang tot veilige, effectieve en betaalbare geneesmiddelen en aanverwante diensten voor gezondheidszorg voor de mensen die ze nodig hebben. We hebben een toonaangevende portfolio van geneesmiddelen die voorkomen, behandelen en genezen ziekten over een breed scala van therapeutische gebieden, en een toonaangevende pijpleiding van veelbelovende nieuwe producten op gebieden zoals kanker, hart-en vaatziekten en diabetes.

Om ervoor te zorgen dat wij de waarde van onze patiënten en klanten en onze aandeelhouders moeten verdienen, zijn wij gericht op het continu verbeteren van de manier waarop wij zaken doen; op die met transparantie in alles wat we doen, en op het luisteren naar de standpunten van alle mensen die betrokken in de gezondheidszorg beslissingen. We weten dat we het beste kunnen zorgen dat mensen overal toegang hebben tot innovatieve geneesmiddelen en de kwaliteit van de gezondheidszorg door middel van het werken in partnerschap met iedereen, van patiënten naar zorgaanbieders, managed care organisaties wereld regeringen en niet-gouvernementele organisaties.

Posted: 12:40, 28/12/2008 in Pfizer
Comments (0) | Add Comment | Link

Johnson and Johnson

De zorg voor de wereld, een persoon tegelijk ... inspireert en verenigt de mensen van Johnson & Johnson. Wij omarmen onderzoek en wetenschap - aanpassing van innovatieve ideeën, producten en diensten om de gezondheid en het welzijn van mensen. Medewerkers van de Johnson & Johnson Family of Companies werken met partners in de gezondheidszorg aan te raken de levens van meer dan een miljard mensen elke dag, over de hele wereld.

Onze familie van vennootschappen omvat:

The world's premier de gezondheid van de consument bedrijf
'S werelds grootste en meest diverse medische hulpmiddelen en diagnostiek bedrijf
De wereld van de derde grootste Biologics bedrijf
En de wereld van de zesde grootste farmaceutische bedrijf

Posted: 12:36, 28/12/2008 in Johnson and Johnson
Comments (0) | Add Comment | Link

Eetstoornissen

Naar schatting 5 tot 10 miljoen vrouwen en meisjes en 1 miljoen mannen en jongens in de Verenigde Staten lijden aan eetstoornissen. Want mensen kunnen worden schamen of geheimzinnig over hun eetstoornissen, zaken kunnen niet volledig worden gemeld. Er zijn vele vormen van eetstoornissen, maar de drie meest voorkomende eetstoornissen zijn:Anorexia nervosa, een beperkende aandoening waarbij voedselinname is uiterst beperkt. Mensen met anorexia nervosa hebben een vertekend lichaamsbeeld en een intense drive voor dunheid;


Boulimia nervosa, binge eating, gevolgd door vormen van ontluchten (bijvoorbeeld overgeven, extreme oefening laxerende gebruik) op het minimaliseren van de gevolgen van overeten, en


Binge Eating, wanneer een persoon heeft een geschiedenis van dieet mislukkingen, compulsively over eet, maar niet regelmatig braaksel, de uitoefening of misbruik van laxeermiddelen zoals bulimics doen.

Posted: 12:34, 28/12/2008 in Eetstoornissen
Comments (0) | Add Comment | Link

DENGUE

Wat is dengue koorts?
Dengue koorts is een mug overgedragen ziekte veroorzaakt door een virus. De ziekte is vooral in tropische oorsprong, maar soms inwoners of bezoekers uit andere landen kunnen komen in dit land met dengue koorts. Hoewel gevallen uit de Verenigde Staten zijn vrijwel onbekend, epidemie niveaus zijn onlangs gemeld in delen van het Caribisch gebied en Midden-Amerika.

Wie krijgt dengue koorts?
Dengue koorts kan zich voordoen bij mensen van alle leeftijden die worden blootgesteld aan geïnfecteerde muggen. De ziekte komt vooral voor in tropisch Azië en het Caribisch gebied, meestal tijdens de regenachtige seizoenen in gebieden met hoge aantallen van geïnfecteerde muggen.

Hoe is dengue koorts verspreid?
Dengue-koorts wordt verspreid door de beet van geïnfecteerde muggen Aedes.

Wat zijn de symptomen van dengue koorts?
Dengue koorts wordt gekenmerkt door de snelle ontwikkeling van een koorts die laatste vijf tot zeven dagen met hevige hoofdpijn, gewrichts-en spierpijn en huiduitslag. De uitslag ontwikkelt op de voeten of benen drie tot vier dagen na het begin van de koorts. De hemorrhagic vorm van dengue koorts is meer ernstige en geassocieerd met verlies van eetlust, braken, hoge koorts, hoofdpijn en buikpijn. Schokken en bloedsomloop niet kunnen voorkomen. Onbehandeld hemorrhagic dengue resulteert in dood in maximaal 50 procent van de gevallen.

Hoe snel de symptomen doen verschijnen?
Dengue koorts kan optreden van drie tot 14 dagen na blootstelling aan een geïnfecteerde mug, algemeen binnen vier tot zeven dagen.

Is verleden besmetting met dengue virus een persoon immuun?
Besmetting met een van de vier stammen van dengue virus meestal produceert immuniteit bij die stam, maar biedt geen bescherming tegen de andere stammen.

Wat is de behandeling van dengue koorts?
Er is geen specifieke behandeling beschikbaar. Intraveneuze vloeistoffen en zuurstof therapie worden vaak gebruikt voor patiënten die ervaring schok tijdens hun ziekte.

Wat kan er gedaan worden om de verspreiding van dengue koorts?
Sinds gevallen van dengue in New York zijn ingevoerd, maatregelen zijn beperkt tot het adviseren van reizigers naar de getroffen gebieden te minimaliseren blootstelling aan geïnfecteerde muggen. Gebruik van de mosquito netting en repellents kan nuttig zijn bij het minimaliseren van de blootstelling.

Posted: 12:33, 28/12/2008 in Dengue
Comments (0) | Add Comment | Link

Cystic Fibrosis

Cystic Fibrosis is een erfelijke ziekte die het lichaam te maken ongewoon dikke, kleverige slijmvliezen dat klompen de longen en kan leiden tot long-infecties. Het blokkeert ook andere belangrijke organen in het spijsverteringsstelsel. Vroege opsporing en behandeling kan een verbetering van de kwaliteit en lengte van het leven van personen met deze ziekte.

Posted: 12:32, 28/12/2008 in Cystic Fybrosis
Comments (0) | Add Comment | Link

Novartis

De farmaceutische divisie van Novartis wereldwijd wordt erkend voor de innovatieve geneesmiddelen die wij leveren aan patiënten, artsen en medische organisaties.

Dit bedrijf ontwikkelt en verkoopt een octrooi worden beschermd recept drugs voor de gezondheid belangrijke behoeften. Onze producten zijn geconcentreerd in de grote therapeutische gebieden:

Hart-en Metabolisme

Oncologie en Hematologie

Neurowetenschappen en Ophthalmics (NSO)

Ademhalingsstelsel

Immunologie en Infectieziekten (IID)

 

Onze huidige product portfolio omvat meer dan 45 belangrijke afgezette producten, waarvan er vele leiders in hun respectievelijke therapeutische gebieden. Het product ontwikkeling pijpleiding gaat ongeveer 140 projecten in diverse stadia van klinische ontwikkeling - met inbegrip van potentiële nieuwe producten, alsmede mogelijke nieuwe indicaties of formuleringen voor bestaande producten.

Posted: 12:30, 28/12/2008 in Novartis
Comments (0) | Add Comment | Link

Bayer

Bayer HealthCare
Het Bedrijf combineert de wereldwijde activiteiten van de divisies Animal Health, Bayer Schering Pharma en Consumer Care. Meer dan 50.000 mensen zijn werkzaam bij Bayer HealthCare wereldwijd

Ons doel is om te ontdekken en de vervaardiging van innovatieve producten die voor een verbetering van gezondheid van mens en dier wereldwijd. Onze producten verbeteren het welzijn en de kwaliteit van leven van de diagnose, preventie en behandeling van ziekte.

Verkoop 2007: 14.807 miljoen euro
Personeelsbestand: 51.500 wereldwijd
Bedrijfsresultaat 2007: 1.564 miljoen euro
Hoofdkantoor: Leverkusen, Duitsland


Posted: 12:28, 28/12/2008 in Bayer
Comments (0) | Add Comment | Link

GlaxoSmithKline

Wij hebben een uitdagende en inspirerende missie: het verbeteren van de kwaliteit van het menselijk leven door waarmee mensen om meer te doen, voel je beter en langer leven. Deze missie geeft ons als doel het ontwikkelen van innovatieve geneesmiddelen en producten die helpen bij miljoenen mensen over de hele wereld.

Wij zijn een van de weinige farmaceutische bedrijven onderzoeken beide geneesmiddelen en vaccins voor de World Health Organization van de drie prioritaire ziekten - hiv / aids, tuberculose en malaria, en zijn zeer trots te hebben ontwikkeld sommige van de leidende wereldwijde geneesmiddelen op deze gebieden.

Hoofdkantoor in het Verenigd Koninkrijk en met operaties in de VS, zijn wij een van de leiders van de industrie, met een schatting zeven procent van de wereldwijde farmaceutische markt.

Maar een leider brengt verantwoordelijkheid. Dit betekent dat we de zorg over de impact die wij hebben op de mensen en plaatsen aangeraakt door onze missie om een betere gezondheid in de wereld.

Het betekent ook dat we moeten helpen bij de ontwikkeling van landen waar de slopende ziekte beïnvloedt miljoenen mensen en de toegang tot levenslang veranderende medicijnen en vaccins is een probleem. Om deze uitdaging aan te gaan, we zijn toegewijd om geprijsde geneesmiddelen waar ze het meest nodig is.

Als een bedrijf met een stevige basis in de wetenschap, we hebben een flair voor onderzoek en een track record van het omzetten van dat onderzoek naar krachtige, verhandelbare drugs. Elk uur besteden wij meer dan £ 300,000 (US $ 562.000) om te zoeken naar nieuwe geneesmiddelen.

Wij produceren geneesmiddelen die de behandeling van zes belangrijke ziektegebieden - astma, virus controle, infecties, psychische gezondheid, diabetes en spijsverteringsbevorderende voorwaarden. Daarnaast zijn wij een leider op het belangrijke gebied van vaccins en de ontwikkeling van nieuwe behandelingen voor kanker.

Ook markt andere producten, waarvan er vele een van de marktleiders:
over-the-counter (OTC) geneesmiddelen, inclusief Gaviscon en paracetamol
tandheelkundige producten zoals Aquafresh en Macleans
roken controle producten Nicorette / Niquitin
voedingsdoel gezondheidszorg dranken zoals Lucozade, Ribena en Horlicks

Posted: 12:27, 28/12/2008 in GlaxoSmithKline
Comments (0) | Add Comment | Link

BSE

Wat is de ziekte van Creutzfeldt-Jakob (CJD)?
Creutzfeldt-Jakob, vaak aangeduid als Creutzfeldt-Jakob is een zeldzame, dodelijke ziekte die het zenuwstelsel.

Wie is het risico voor het ophalen van Creutzfeldt-Jakob?
CJD meest vaak voorkomt bij mensen tussen 55 en 75 jaar oud. Voor 80 tot 90 procent van de mensen gediagnosticeerd met de ziekte van Creutzfeldt-Jakob, wetenschappers weten niet de oorzaak. Deze personen zijn bedoeld als sporadische CJD. Tussen de 5 procent en 15 procent van CJD gevallen is genetisch bepaald, wat betekent dat het risico voor de ziekte wordt geërfd. Deze personen zijn bedoeld als familiale CJD. Tot slot, in minder dan 1 procent van alle gevallen van CJD wordt veroorzaakt door directe blootstelling aan weefsel besmet met CJD via specifieke typen van medische procedures waarbij zenuwstelsel weefsel.

Wat zijn de symptomen van de ziekte van Creutzfeldt-Jakob?
Mensen met CJD ontwikkelen van dementie en snel achteruitgaan mentaal. Andere symptomen kunnen oa twitching, stijve spieren, gebrek aan coördinatie, daling van de visie en het onvermogen om te spreken. Ongeveer de helft van de personen gediagnosticeerd met de ziekte van Creutzfeldt-Jakob die binnen zes maanden na het tijdstip van hun symptomen begonnen, met een jaar 90 tot 95 procent zijn gestorven.

Hoe vaak komt CJD?
Worldwide, CJD optreedt tegen het tarief van ongeveer een geval per miljoen mensen. In de staat New York, is het aantal sterfgevallen als gevolg van CJD gemiddeld ongeveer 20 personen per jaar. Dat is wat zou worden verwacht bij een bevolking van de omvang van de staat New York.

Wat zijn de oorzaken van Creutzfeldt-Jakob?
De oorzaak van de ziekte van Creutzfeldt-Jakob is vermoedelijk een prion, een abnormaal eiwit dat kan voorkomen in bepaalde soorten zenuwstelsel weefsel. CJD wordt niet veroorzaakt door een bacterie, virus of parasiet.

CJD is gerelateerd aan het eten van rundvlees?
De meeste gevallen van CJD (sporadisch, familiaire) worden niet veroorzaakt door of gerelateerd aan het eten van rundvlees. Variant Creutzfeldt-Jakob (vCJD), beter bekend als "gekkekoeienziekte", is een soortgelijke, maar heel andere ziekte. Variant Creutzfeldt-Jakob eerste vond plaats in het Verenigd Koninkrijk en was gekoppeld aan het eten van rundvlees van runderen die besmet zijn met het dier vorm van de ziekte (BSE - bovine spongiforme encefalopathie). Tot op heden heeft slechts een geval van variant Creutzfeldt-Jakob is vastgesteld in de Verenigde Staten, in Florida in een individueel die leefden in het Verenigd Koninkrijk voor meerdere jaren. Slechts een geval van BSE is gemeld in de VS, in de staat Washington koe oorspronkelijk uit Canada.

CJD is gerelateerd aan het eten van wild?
Chronic Wasting Disease (CWD) is een prion ziekte van herten en elanden. CWD is wijdverbreid in het wild levende witte-tailed herten in Colorado en Wyoming, met gevallen ook gemeld in gevangenschap en in het wild levende herten in andere West-en midden-westerse staten en Canadese provincies, en in gevangenschap herten in de staat New York in 2005. Tot op heden is er geen verband tussen CWD en CJD of vCJD bij mensen.

Hoe is de variant Creutzfeldt-Jakob verschillen van Creutzfeldt-Jakob?
Algemeen, mensen gediagnosticeerd met variant Creutzfeldt-Jakob zijn aanzienlijk jonger, met een gemiddelde leeftijd van 26 jaar. Daarnaast zijn ze meer kans op de eerste plaats worden gediagnosticeerd met een psychiatrische ziekte, een ernstig gebrek aan spier-coördinatie, en ongewone hersenactiviteit (EEG ongebruikelijke patronen). Mensen met de variant Creutzfeldt-Jakob hebben ook een langere loop van de ziekte; hun tijd tussen de eerste symptomen en de dood is langer.

Posted: 12:24, 28/12/2008 in BSE
Comments (0) | Add Comment | Link

astrazeneca

AstraZeneca is een van 's werelds grootste farmaceutische bedrijven, met een breed scala van geneesmiddelen ter bestrijding van de ziekte in belangrijke gebieden van de gezondheidszorg.
Gesteund door een sterke wetenschappelijke en brede commerciële vaardigheden, we zijn verbonden aan duurzame ontwikkeling van onze business en de levering van een stroom van nieuwe geneesmiddelen die een verschil maken in het leven van patiënten en het creëren van waarde voor onze aandeelhouders en de bredere samenleving.
Wij richten onze middelen op zes therapeutische gebieden waarin wij geloven onze vaardigheden en middelen kunnen de meest verschil. Deze gebieden omvatten enkele van 's werelds meest ernstige ziekten en samen vertegenwoordigen een grote wereldwijd last van ziekten: kanker, cardiovasculaire, gastro-intestinale infectie, neurowetenschappen en respiratoire & ontsteking.
Onze brede product portfolio omvat vele wereldleiders en een aantal van de belangrijkste producten: Arimidex (kanker), Crestor (hart), Nexium (gastro-intestinale ziekte), Seroquel (schizofrenie en bipolaire stoornis) en Symbicort (astma en chronische obstructieve longziekte).
Met de overname van Medimmune, we hebben een wereld-klasse Biologics en vaccins te ontwikkelen.
Actief in meer dan 100 landen met een groeiende aanwezigheid in belangrijke opkomende markten, corporate kantoor in Londen Verenigd Koninkrijk; grote R & D-vestigingen in Zweden, het VK en de VS.
Wij hebben meer dan 67.000 werknemers (55% in Europa, 30% in Amerika en 15% Azië, Afrika en Oceanië).
Verkoop in 2007 bedroeg $ 29,6 miljard, met een operationele winst van $ 9 miljard.
O & O-uitgaven in 2007 in totaal meer dan $ 5 miljard.
Wij hebben ongeveer 13.000 mensen op 17 belangrijkste R & D-centra in 8 landen.
We hebben 29 productievestigingen in 20 landen.
Naast onze inzet voor het concurrentievermogen en de prestaties blijven we worden geleid door onze kernwaarden naar duurzame succes.

Posted: 12:22, 28/12/2008 in AstraZeneca
Comments (0) | Add Comment | Link

COPD

Chronic Obstructive Pulmonary Disease (COPD)
Wat is COPD?
Chronic Obstructive Pulmonary Disease (COPD) is een aandoening van de longen. Een persoon met COPD heeft moeite met ademhalen. Dit komt doordat de luchtwegen - de buizen waarop de lucht in en uit de longen - zijn beschadigd.

COPD kan ook worden aangeroepen door andere namen, zoals emfyseem (em-fa-Seema) of chronische bronchitis. COPD is een ernstige longaandoening die zich langzaam ontwikkelt. Het kan vele jaren voordat een persoon begint te hebben symptomen van COPD.

Wat zijn de oorzaken van COPD?
COPD kan worden veroorzaakt door verschillende dingen:

Sigarettenrook - De meest voorkomende oorzaak van COPD is roken, of roken, rook. COPD kan gebeuren bij mensen die rook nu, en soms bij mensen die hebben gerookt in het verleden. Mensen blootgesteld aan tweedehands rook ook het risico op COPD.
Luchtverontreinigende stoffen - chemicaliën, stof, rook en tweedehands rook zijn voorbeelden van luchtverontreinigende stoffen die kunnen leiden tot COPD als een persoon ademt ze gedurende een lange periode. Mensen kunnen worden blootgesteld aan deze stoffen, hetzij thuis of op het werk.
Genetische factoren - Bij sommige mensen, COPD kan worden veroorzaakt door een ziekte, alfa-1-antitrypsin (AAT) gebrek dat ze hebben geërfd van hun ouders. Bij mensen met AAT-deficiëntie, hun organen niet een soort eiwit dat helpt bij het beschermen van de longen. AAT-deficiëntie is een veelvoorkomende oorzaak van COPD.
Wat zijn de symptomen van COPD?
Constant hoesten
Kortademigheid, vooral als je aan het doen zijn activiteiten die je gewend bent aan
Sputum (slijm) productie
Piepende ademhaling (een fluiten of krakend geluid) in de borst bij het ademen
Gevoel alsof je niet kan diep adem
Beklemming op de borst
Hoe vaak komt COPD?
De Centers for Disease Control and Prevention (CDC) schatten dat 24 miljoen Amerikanen hebben COPD. In de Verenigde Staten, COPD is de vierde belangrijkste doodsoorzaak.

In de afgelopen paar jaar is het sterftecijfer van COPD is hoger bij vrouwen dan bij mannen. Dit kan te wijten zijn aan de toename van het roken door vrouwen sinds de jaren 1940. Het goede nieuws is dat roken steeds minder vaak voor bij zowel mannen als vrouwen in de afgelopen 25 jaar is het aantal mensen met COPD in de leeftijd van 25-54 is gedaald.

Moet ik getest voor COPD?
Praat met uw arts over om getest voor COPD als u met een van de symptomen die hierboven, of als u bezorgd bent kan het zijn dat u het risico op COPD. Uw arts kan vinden COPD door het geven van je ademhaling een test genaamd spirometrie. Dit is een eenvoudige test die meet de hoeveelheid lucht van een persoon kan waaien uit hun longen en ook hoe snel ze kunnen blazen lucht.

Wat kan ik doen als ik het risico lopen om COPD?
Roken - praten arts indien u uw zijn problemen verlaten de jouwe. U kunt ook bellen 1-866-NY-QUITS.
Blijf uit de buurt van luchtverontreinigende stoffen - zoals sterke dampen en tweedehands rook.
Praat met uw arts als u bezorgd bent over uw risico op COPD.
COPD kan worden behandeld?
Ja, maar de schade aan de longen van COPD kan niet worden teruggedraaid. Behandeling kan helpen bij een persoon met COPD zich beter voelt en traag de schade aan de longen.

De belangrijkste onderdelen van de behandeling zijn verblijf uit de buurt van sigarettenrook en andere schadelijke luchtverontreinigende stoffen. Medicijnen beschikbaar zijn om de behandeling van de symptomen van COPD. Mensen met een ernstige vorm van COPD kan het nodig gebruik te maken van een machine die geeft ze extra zuurstof te ademen.

Mensen met, of het risico op COPD moet ook een griep shot elk jaar, en praten met hun arts over de longontsteking vaccin.

Meer informatie
De American Lung Association of New York State (ALANYS):
COPD Fact Sheet
New York staat Betere Breathers Clubs
COPD (Chronic Obstructive Pulmonary Disease) - The National Heart, Lung and Blood Institute
Chronic Obstructive Pulmonary Disease - CDC

Posted: 12:16, 28/12/2008 in COPD
Comments (0) | Add Comment | Link

Over Borstkanker

Wat moeten mensen weten over borstkanker?
Borstkanker is een van de meest voorkomende kanker onder vrouwen in de staat New York.

Elk jaar ongeveer 13.800 vrouwen borstkanker en meer dan 3000 vrouwen sterven aan de ziekte in de staat New York. Er wordt geschat dat een op de acht vrouwen borstkanker zal ontwikkelen ergens tijdens haar leven.

Mannen krijgen ook borstkanker, maar het is zeer zeldzaam. Ongeveer 150 mannen worden gediagnosticeerd met borstkanker elk jaar in de staat New York.

Wie krijgt borstkanker?
Borstkanker komt vaker voor onder oudere vrouwen. Het risico voor het krijgen van borstkanker neemt toe met de leeftijd. Meer dan driekwart van de vrouwen die het krijgen van borstkanker zijn ouder dan vijftig. Witte vrouwen meer kans op borstkanker dan zwarte vrouwen. Ook vrouwen met een hoge sociaal-economische status (van wie het gezinsinkomen hoger is dan gemiddeld) meer kans op borstkanker. Wetenschappers geloven dat kan worden gerelateerd aan die hun eerste kind op een oudere leeftijd, aantal zwangerschappen, voeding en eventuele andere factoren die door vrouwen in de hogere inkomensgroepen.

Wat zijn de oorzaken van borstkanker?
Op dit moment, wetenschappers weten niet precies wat de oorzaken van borstkanker. We weten dat bepaalde persoonlijke eigenschappen stijging een vrouw kans op het ontwikkelen van borstkanker. Deze risicofactoren behoren:

stijgende leeftijd - als vrouwen ouder worden van hun risico op het ontwikkelen van borstkanker vergroot.
familiegeschiedenis van borstkanker - vrouwen wier verwanten borstkanker hebben gehad (met name op jonge leeftijd) zijn meer kans op borstkanker.
borstkanker-genen - ongeveer 5% tot 10% van borstkanker zouden moeten worden overgenomen.
persoonlijke geschiedenis van borstkanker - een vrouw die heeft kanker in een borst is meer kans op het ontwikkelen van deze in de andere borst of in de resterende borstweefsel.
geschiedenis van goedaardige borstaandoeningen - vrouwen die een voorgeschiedenis van bepaalde vormen van niet-carcinomateus tumoren en cysten in hun borsten meer kans op het ontwikkelen van borstkanker.
hormonale factoren - vrouwen die hun periodes beginnen op jonge leeftijd, begin menopauze op een late leeftijd, hebben hun eerste kind op latere leeftijd, en hebben geen volledige termijn zwangerschappen kunnen een verhoogd risico op het ontwikkelen van borstkanker.
Studies tonen ook aan dat de blootstelling aan hoge doses van x-stralen verhoogt een vrouw risico op het krijgen van borstkanker. Hoewel wetenschappers het niet zeker weet, andere studies blijkt dat het nemen van geboortebeperking pillen, blootstelling aan bepaalde chemische stoffen in het milieu, de lange-termijn gebruik van hormoon suppletie therapie, het gebruik van alcoholhoudende dranken, zwaarlijvigheid en gebrek aan lichamelijke activiteit kan worden geassocieerd met een verhoogde borstkanker risico.

Onderzoek heeft ook aangetoond dat het gebruik van Underarm deodorant of antitranspiratiemiddelen, Underwire bras, geïnduceerde abortussen en siliconenborstimplantaten niet verhogen het risico op het krijgen van borstkanker.

Wat kan ik doen om mijn kansen op het krijgen van borstkanker?
De meeste vrouwen die de ontwikkeling van borstkanker hebben geen risicofactoren. Onder vrouwen met een gemiddeld risico van borstkanker niet kunnen worden voorkomen. Mammogrammen, borst zelf-onderzoek en onderzoek van uw borsten door uw zorgverstrekker verhogen de kans dat borstkanker wordt gediagnostiseerd vroeg. Onder vrouwen die een hoger dan gemiddeld risico, bepaalde geneesmiddelen kan nuttig zijn bij het voorkomen van borstkanker. Alle vrouwen moeten praten over hun risico en screening of preventie-opties met hun zorgverstrekker.

Posted: 12:12, 28/12/2008 in Borstkanker
Comments (0) | Add Comment | Link

Chlamydia

Chlamydia (Chlamydia trachomatis genitale infectie)Wat is chlamydia?
Chlamydia is een bacteriële infectie die wordt verspreid door seksueel contact met een besmet persoon. Chlamydia is een van de meest voorkomende seksueel overdraagbare aandoeningen (SOA); meer dan 50 miljoen gevallen doen zich wereldwijd en ongeveer drie miljoen gevallen doen zich voor in de Verenigde Staten jaarlijks.

Wie krijgt chlamydia?
Elke seksueel actieve persoon kan worden besmet met chlamydia. Meestal chlamydia voorkomt bij adolescenten en jonge volwassenen (leeftijd 15-24), die nieuwe of meerdere seksuele partners en die niet consequent gebruik van condooms of andere barrière anticonceptie.

Hoe wordt chlamydia verspreid?
Chlamydia is verspreid via seksueel contact. Dit omvat penis naar vagina of penis te rectum contact. Het kan ook worden doorgegeven van de moeder met haar pasgeboren tijdens de geboorte.

Wat zijn de symptomen van chlamydia?
Because approximately 75 percent of women and 50 percent of men have no symptoms, most people infected with chlamydia are not aware of their infections and may not seek health care. Als mannen hebben symptomen, kunnen zij urethritis (jeuk en / of branden op urineren) en kwijting van de penis in kleine of matige bedragen. Als vrouwtjes hebben symptomen, kunnen zij vaginale kwijting en pijnlijk plassen.

Wanneer en voor hoe lang is een persoon die in staat is te spreiden chlamydia?
Vanaf het moment dat een persoon besmet is met chlamydia, hij of zij kan de ziekte zich verspreiden. Een persoon kan blijven om de infectie tot goed behandeld.

Is verleden besmetting met chlamydia een persoon immuun?
Verleden besmetting met chlamydia niet een persoon immuun voor chlamydia.

Wat is de behandeling van chlamydia?
Chlamydia wordt behandeld met antibiotica. De aanbevolen behandeling is een antibioticum doxycycline genomen twee keer per dag gedurende zeven dagen of azrithromycin genomen in een enkele dosis. Andere alternatieve geneesmiddelen mogen worden gebruikt, maar zijn niet zo effectief als azrithromycin en doxycycline. Personen die worden behandeld voor chlamydia geen geslachtsgemeenschap voor zeven dagen na een enkele dosis therapie (azrithromycin) of tot de voltooiing van alle zeven dagen van de antibiotica (doxycycline). Patiënten die opnieuw kunnen worden besmet als hun geslacht partners zijn niet behandeld.

Wat gebeurt er als onbehandelde chlamydia gaat?
Indien een persoon niet wordt behandeld voor chlamydia, complicaties kunnen optreden. Vrouwen vaak ontwikkelen bekkenholte ontstekingsziekte (PID). PID kan leiden tot onvruchtbaarheid (het niet kunnen zwanger te raken), chronische bekkenpijn, eileiders zwangerschappen, en de verdere verspreiding van de ziekte. Bij mannen, onbehandelde chlamydia-infectie kan veroorzaken urethra en complicaties zoals gezwollen en aanbesteding testikels. Chlamydia-infectie tijdens de zwangerschap kan leiden tot voortijdige breuk van membranen, vroeg de levering en eventuele eileiders zwangerschap in een klein procent van de vrouwen. Bovendien, chlamydia kan veroorzaken conjunctivale (ogen) en pneumonic (long) infectie bij de pasgeborene. Personen met een chlamydia-infectie hebben een verhoogde kans op het krijgen van andere infecties, zoals gonorroe of HIV.

Wat kan er gedaan worden om de verspreiding van chlamydia?
Beperk uw aantal seks-partners
Gebruik een mannelijke of vrouwelijke condoom
Als u denkt dat u bent besmet of zijn blootgesteld, te voorkomen dat seksueel contact en een bezoek aan een plaatselijke seksueel overdraagbare aandoening (SOA) kliniek, een ziekenhuis of uw arts. Ofwel breng je seks partners met u wanneer u bent behandeld of stelt hen onverwijld in kennis, zodat ze kunnen krijgen onderzoek en behandeling.

Posted: 12:12, 28/12/2008 in Chlamydia
Comments (0) | Add Comment | Link

HIV/AIDS

Human Immunodeficiency Virus (HIV) is een virus. Je zou kunnen horen dat iemand is besmet met HIV "," heeft een HIV-infectie ", of" heeft HIV ziekte. " Dit zijn allemaal termen die de gemiddelde persoon heeft hiv in zijn of haar lichaam en kan het virus naar andere mensen.

HIV aanvallen de lichaamseigen immuunsysteem. Het immuunsysteem beschermt het lichaam van infecties en ziekten, maar heeft geen duidelijke manier om te beschermen tegen HIV. De loop van de tijd, de meeste mensen die besmet zijn met hiv zich minder goed in staat om de bestrijding van de kiemen dat we allemaal blootgesteld aan elke dag. Veel van deze bacteriën doorgaans niet een gezond persoon ziek, maar ze kunnen leiden tot levensbedreigende infecties en kanker in een persoon van wie het immuunsysteem verzwakt is door HIV.

Mensen die besmet zijn met hiv kan hebben geen symptomen voor 10 of meer jaren. Zij mogen niet weten dat ze besmet zijn. Een HIV-test is de enige manier om uit te vinden als u HIV. Zie HIV-counseling en testen voor informatie en middelen ter bestrijding van HIV testen in de staat New York.

HIV verspreidt wanneer besmet bloed, sperma, vaginaal vocht of moedermelk krijgt in de bloedbaan van een ander persoon door middel van:

directe toegang tot een bloedvat;
slijmvliezen voeringen, zoals de vagina, anus, penis, mond, ogen of neus, of
een breuk in de huid.
HIV wordt niet verspreid via speeksel (spuug).

HIV wordt verspreid door middel van:

Vaginale, anale of orale seks zonder gebruik van een condoom.
Het delen van naalden, spuiten, of werkt het injecteren van drugs, vitaminen, hormonen, steroïden, of medicijnen.
Vrouwen met een HIV-infectie kan hiv aan hun baby's tijdens de zwangerschap, de levering, en borstvoeding.
Mensen die zijn blootgesteld aan bloed en / of lichaamsvocht op het werk, zoals de gezondheidszorg werknemers kunnen worden blootgesteld aan HIV via naald-sticks of andere on-the-job vorderingen.
Het is ook mogelijk om hiv door het delen van naalden voor piercing of tatoeage.

Een persoon die besmet zijn met HIV kan het virus aan anderen tijdens deze activiteiten. Dit geldt ook als de persoon:

heeft geen symptomen van HIV
niet is gediagnosticeerd met aids
neemt hiv-medicatie
heeft een "onzichtbaar" virale lading
HIV wordt niet verspreid door contact met casual zoals niezen, hoesten, eten of drinken uit gemeenschappelijk gereedschap, handen schudden, knuffelen, of het gebruik van toiletten en drinken fonteinen.

AIDS
Acquired Immune Deficiency Syndrome (AIDS) is een laat stadium van HIV-ziekte. Er zijn geneesmiddelen die hebben bijgedragen mensen die leven met HIV of aids leven langer, gezonder leven. Sommige mensen hebben gewoond voor meer dan 20 jaar en hebben genomen geneesmiddelen voor meer dan 10 jaar. Maar, er is geen remedie.

Posted: 12:09, 28/12/2008 in Hiv/Aids
Comments (0) | Add Comment | Link

Dementie

Dementie is een geleidelijke en progressieve achteruitgang in het geheugen, het denken en redeneren vaardigheden. Er zijn verschillende aandoeningen die kunnen leiden tot dementie. Dementie van invloed kan zijn op het dagelijks leven van het baden en koken tot het vinden van de weg naar huis. De meest voorkomende oorzaak van dementie in de Verenigde Staten is de ziekte van Alzheimer. De ziekte van Alzheimer ook van invloed kan zijn op iemands persoonlijkheid en gedrag en relaties met familie en vrienden. Onderwijs-en ondersteunende diensten kunnen verbeteren van de kwaliteit van leven voor patiënten met de ziekte van Alzheimer en hun gezinnen.

De ziekte van Alzheimer

Posted: 12:06, 28/12/2008 in Dementie
Comments (0) | Add Comment | Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer