Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Distance Between To Hearts Is Not An Obstical Rather A Great Reminder Of How Strong True Love Can Be

Description

Mijn ups en downs in mijn relatie met een Egyptische man! Hij daar en ik hier!


«  January 2018  »
MonTueWedThuFriSatSun
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 

My Links

* Home
* My Profile
* Weblog Archives
* Friends

De start.

Nou ik hield altijd een weblog bij op een forum. helaas is dit gestopt ( het forum gelukkig niet maar het onderdeel weblogjes wel) Ik vond het wel fijn om af en toe mijn ei kwijt te kunnen gewoon "anoniem" mijn lief en leed van me afschrijven!

Ik zal mezelf eerst eens netjes voorstellen:
Mijn naam is Daniëlle ik ben 22 jaar en woonachtig in Brabant. Ik heb een vriend hij heet Mostafa en woont in Hurghada Egypte. Lekker ver weg dus ;)

We hebben elkaar leren kennen op vakantie. Ik moest er even tussen uit en had wel zin om in januari het zonnetje op te zoeken. Dus besloot naar Egypte te gaan. Het was de 2e keer en ik boekte hetzelfde hotel als waar ik eerder was geweest. Heerlijk 2 weken luieren aan het zwembad ( want daar was het nog zo'n 28 graden) en heerlijk boekjes lezen en excursies maken. Op het resort leerde ik een gezin kennen waar ik veel mee optrok. Een man, vrouw en hun zoontje van 3 vooral met het zoontje kon ik het prima vinden. We gingen samen snorkelen en gezellig winkelen.

Bij een van deze winkeluitstapjes zat ik even met R. ( het zoontje) op een muurtje omdat zijn ouders nog even in een winkel waren en R. daar liever niet was. We waren wat aan het spelen bij het muurtje tot R. ineens wegrende. Voordat ik omhoog kwam was hij al tegen gehouden door een bloedmooie Egyptenaar. We wisselde wat beleefdheidsvormen van how are you and where are you from? En een compliment van zijn kant dat R. zo'n mooi jongetje was. Ik kreeg spontaan kriebels in m'n buik van deze winkeleigenaar, maar zocht er verder niks achter en vertrok weer om te gaan winkelen.

Een paar dagen later was het de laatste dag van mijn vakantievrienden en besloten de vrouw ( Y.) en ik naar de plaatselijke disco te gaan. Ik ben niet zo'n disco ganger maar anders moest ze alleen dus ging ik maar mee. We besloten gewoon een uurtje te gaan, want hun vlucht zou ook weer vroeg vertrekken.

Eenmaal na een half uurtje kwam er een Egyptenaar op me af of ik wilde dansen. Nou nee bedankt ik ben hier met een vriendin. Dus wimpelde ik hem af. Hij bleef maar terug komen en terug komen tot hij aan Y. vroeg hoeveel hij haar moest betalen voor 1 dans. Nou zei Y. 5000 euro lijkt me meer dan genoeg ;) Hij zei dat hij het niet op zak had maar een cheque uit zou schrijven, waarop ik eigenlijk wel moest lachen en zei dat de eerste dans gratis was.
Het klikte eigenlijk heel goed dus we bleven dansen. Na 2 uur afscheid genomen van mijn vriendin want zij ging terug naar huis besloot ik op met deze knappe man nog wat te gaan drinken. Ik ben niet meer in het hotel geweest. We hebben nachten lang zitten praten. De volgende ochtend moest hij gaan werken, maar ik kon wel mee. Hij had een eigen winkel dus dat was geen probleem. We komen bij de winkel aan en ineens wist ik het weer. Hij was die mooie man die ik eerder die week had ontmoet. Ook hij herinerde zich het en we moesten ontzettend lachen. hij dacht dat ik getrouwd was en dat R. mijn zoontje was. Nou niet dus ;)

Ik ben alleen nog in het hotel geweest om uit te checken en m'n koffer te pakken. Want ik zou de volgende dag vertrekken richting het koude Nederland. Na uitgechecked te zijn ging ik nog even naar zijn winkel om afscheid te nemen. Waarbij ik zijn telefoon nummer kreeg. Ik ken mijn eigen nummer niet uit mijn hoofd en stond ook niet in mijn telefoon dus ik zou hem smsen als ik terug was in Nederland. Daarna afscheid genomen en hup de bus in naar het vliegveld. In de bus kwam ik erachter dat ik zijn nummer niet goed had opgeslagen. PANIEK dus. Vanaf het vliegveld een taxi aangehouden die me terug naar zijn winkel bracht. Hij verast ik in de stress en hup alsnog zijn nummer gehad en deze keer goed opgeslagen. 3 kwartier voor mijn vlucht was ik weer terug op het vliegveld.

Thats the story so far. We zijn nu nog steeds hopeloos verliefd en bellen iedere dag. Ben inmiddels al een keer terug geweest naar hem en het gevoel is er nog...nog sterker dan eerst! We tellen de minuten af tot ik weer terug kan!

 


Posted: 02:08, 23/7/2011
Comments (0) | Add Comment | Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer