Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Kindersextoerisme in Azië neemt toe

Posted on 29/10/2012 at 15:05 - 1 Comments - Post Comment - Link

Steeds meer toeristen reizen naar Azië om seks te hebben met kinderen. Tot die conclusie kwamen experts dinsdag tijdens een congres in Bangkok.

De toename komt volgens deskundigen door o.a. de economische problemen, daardoor verkopen steeds meer kinderen zichzelf en dalen de prijzen voor seksuele contacten, zegt directrice Amihan Abueva van de organisatie ECPAT, die strijdt tegen kinderprostitutie.

Daarnaast verwijt men justitie en politie nauwelijks op te treden tegen seks met minderjarigen. Zo komen mensen die wegens seks met kinderen worden aangehouden al snel op vrije voeten. Corruptie is een van de oorzaken.

Nieuwe culturele erfgoed route

Posted on 29/10/2012 at 14:42 - 1 Comments - Post Comment - Link

Tussen Pilanes Nationaal Park en Madikwe Natuurreservaat is een nieuwe toeristische route geopend. Op de Segarona Erfgoed route komen reizigers in aanraking met het rijke culturele en historische erfgoed van de North West Provincie.

Lokale gidsen begeleiden de reizen in het noord-westen van de provincie. De route gaat langs de landen van de Bakgatla en verschillende dorpjes en stadjes als Derdepoort, Zeerust en Groot Marico. Onderweg krijg je de kans om te stoppen bij lokale gemeenschappen. De bijzondere reis moet reizigers meer inzicht geven in de moeizame geschiedenis van Zuid-Afrika en de rijke cultuur van de verschillende stammen.

Toerisme in Tunesië krabbelt weer op

Posted on 29/10/2012 at 14:32 - 1 Comments - Post Comment - Link

TUNIS – Het toerisme in Tunesië begint weer aan te trekken. Toen het land vorig jaar in de ban raakte van de Arabische Lente en de bevolking massaal de straat op ging om te protesteren tegen de Tunesische regering, zorgde dat ervoor dat de toeristen wegbleven. Vergeleken met 2010 kwamen er in 2011 2 miljoen minder toeristen naar het Noord-Afrikaanse landje.

Toerisme is een belangrijk onderdeel van de Tunesische economie. In 2009 bedroeg het 7% van de inkomsten van het Arabische land. Nu beginnen de toeristen echter langzaam terug te komen. In de periode 1 januari-20 augustus 2012 kwamen er al 3.681.088 toeristen naar Tunesië, tegenover 2.777.130 in 2011 en 4.539.086 in 2010.

Nu de rust weer is teruggekeerd, lijken toeristen dus Tunesië weer te vinden. De bestemming is nog niet zo populair in Europa als het was in 2010, maar het aantal toeristen uit Noord-Amerika, Noord-Afrika, Japan, Brazilië en Australië is wel toegenomen.

Singapore Airlines stunt met Europese tarieven

Posted on 24/9/2012 at 10:47 - 1 Comments - Post Comment - Link

Voor de allereerste keer introduceert Singapore Airlines speciale tarieven voor heel Europa. Deze “Great Getaway” campagne biedt aantrekkelijke tarieven vanuit heel Europa, inclusief Amsterdam en Brussel, naar meer dan 40 bestemmingen in Zuidoost Azië en Zuidwest Pacific. Vanaf Amsterdam De actietarieven vanaf Amsterdam beginnen vanaf € 738 en onder de vele bestemmingen bevinden zich Singapore, Jakarta en Sydney. Great Getaway vanaf tarieven 2012, vanuit Amsterdam Singapore - € 738, Jakarta - € 750, Medan - € 794, Ho Chi Minh - € 815, Phuket - € 818, Manilla - € 845, Bali - € 852, Phnom Penh - € 865, Melbourne - € 1098, Sydney - € 1121, Auckland - € 1153, 12 Gateways Paul Tan, Regional Vice President Europe, Singapore Airlines, zei: “Singapore Airlines beschikt allang over een uitgebreid Europees netwerk. Met keuze uit 12 gateways in Europa, bieden wij vluchten aan naar een ongeëvenaard aantal bestemmingen in Zuidoost Azië, Australië en Nieuw-Zeeland. Vanuit Europa vliegen wij ook naar steden in Noord- en Zuid Amerika. Ter viering van ons uitgebreide Europese netwerk hebben wij het genoegen om deze eerste pan-Europese tarievenpromotie te lanceren. Met plezier brengen wij onze cliënten naar een van de vele fantastische bestemmingen, waar ook ter wereld, waar wij op vliegen.” Additionele vertrekpunten Naast de 12 steden met rechtstreekse Singapore Airlines vluchten, zijn er ook speciale tarieven beschikbaar vanuit 21 additionele vertrekpunten door heel Europa. De tarieven vanuit deze steden, o.a. Brussel, Dublin, Wenen, Oslo, Warschau en Stockholm, zijn inclusief de aansluitende vlucht naar de Singapore Airlines gatewaystad. De ‘Great Getaway’ promotionele tarieven kunnen geboekt worden tussen nu en 13 oktober 2012, voor reizen t/m 30 juni 2013.

Eerste Legoland-pretpark in Azië geopend

Posted on 21/9/2012 at 09:32 - 0 Comments - Post Comment - Link

Onder grote belangstelling heeft het eerste pretpark Legoland in Azië zaterdag zijn deuren geopend. Naar schatting 10.000 mensen wachtten voor de ingang van het themapark van ruim 30 hectare in het Maleisische Johor Bahru in het uiterste zuiden van het land, vlakbij de stadstaat Singapore. Een muziekkorps uit Denemarken vrolijkte de opening muzikaal op. Het park hoopt op zeker 2 miljoen bezoekers per jaar. Het is het zesde in zijn soort, na de Legoland-pretparken in Denemarken, Engeland, Californië, Florida en Duitsland.
Hosting door HQ ICT Systeembeheer