Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Como crear páginas web

Blogs en websites

14:55, 24/11/2015 .. 0 comments .. Link

Ik wacht al twee kleine websites die voor meerdere jaren met matig succes. Onlangs, heb ik besloten om uit tak in een ander gebied van de elektronische handel. I opstelling vijf verschillende websites in een keer en ik wilde een manier om een ​​heleboel links naar mijn websites krijgen in een haast te vinden.

Ik was niet geïnteresseerd in het betalen voor promotie, en ik niet de zorg voor het moeizame proces van het uitwisselen van links. Op een leeuwerik, schreef ik de uitdrukking "ongewone technieken Website promotie" in Google, gewoon om te zien wat voor soort zoekresultaten kwam. Die zoektocht leverde vooral Websites voor bedrijven die naar websites voor een vergoeding te bevorderen, maar een schakel niet gevangen mijn oog - een site die genoemde schrijven van artikelen om gratis content voor websites. Ik lees het artikel op de website en ik besefte dat ik had gevonden wat ik zocht. Dit leek goedkoop, handig, snel resultaat beloven.

sitios web

Ik wil graag artikelen over onderwerpen die op mijn website relevant waren schrijven en deze voorleggen aan sites die naar andere sites die inhoud nodig hebben. In ruil daarvoor zou ik graag een link naar mijn site. Ik besloot om het eens te proberen. Ik deed een zoekopdracht naar "gratis content" op het web, en maakte een lijst met sites die artikels en "live" aangeboden links naar websites van de auteur te accepteren. Ik schreef een artikel van 400 woorden of minder, voorgelegd aan verschillende gratis content sites en wachtte.
Om de effectiviteit van deze techniek nauwkeurig te beoordelen, gebruikte ik een versie van mijn naam, die meestal niet mijn naam als auteur. Op die manier kon ik mijn naam zoekopdrachten te maken in zoekmachines en zorg ervoor dat alle resultaten met betrekking tot artikelen die hij had geschreven. Ik ingediend mijn eerste artikel van de middag en II deed een onderzoek naar mijn auteursnaam in Google de volgende ochtend. Ik was verbaasd om te zien dat niet alleen was mijn artikel is gepubliceerd door verscheidene plaatsen, maar mijn auteur naam opgedoken in de zoekresultaten net veertien uur na het indienen van het artikel! Het is duidelijk, ik had gelijk.

Ik begon het schrijven van artikelen in alle ernst. Het was niet moeilijk; zoals ik het bevorderen van zeven verschillende websties, had ik zeven verschillende thema's om uit te kiezen. In de zes weken of zo sinds ik publiceerde mijn eerste artikel heb ik geschreven 60 meer op kwesties in verband met zeven van mijn websites. In zes weken tijd is het totale aantal links van externe sites aan mijn eigen sites steeg van 765 tot 11302. De groei van het aantal externe links naar mijn sites is explosief, en nu krijg ik dagelijks verkeer elk van mijn sites. In slechts zes weken, heb ik erin geslaagd om het niveau van het verkeer dat eerder kostte me meer dan een jaar door de methoden van het bevorderen van de traditionele website te krijgen te krijgen. Als je een talent voor het schrijven, het indienen van gratis inhoud van artikelen is een geweldige promotie-instrument voor websites snel en efficiënt.


Ik adviseer het hoogst.

Pagina webAbout Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Blogs en websites

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer