Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

The Healer

Amber-Alert

00:07, 25/6/2013 .. 0 comments .. Link

Ik ben met   17 kinderen bezig geweest voor Amber -Alert en helaas is er één vermoord een meisje van 16 jaar, terug gevonden in de vriezer van een bedrijf in de Waalhaven Rotterdam, die moord heb ik geheel opgelost voor de politie Alphen a/d Rijn.

Er zijn verschillende nog zoek in het buitenland, maar die heb ik op het oog, de rest is terug naar de instellingen waar ze zaten, de meeste lopen weg, streng beleid binnen. en de pubdertijd is een zwaar leven voor sommige kinderen, en er zijn ouders die scheiden , dat is voor kinderen ook een zware tijd in het gezin, dat is niet zomaar opgelost, dat duurt jaren voor kinderen.Sarah Meuter

18:59, 24/6/2013 .. 2 comments .. Link

Sarah Meuter was in Den-Haag ontvoerd, na de rechtzaak door haar eigen moeder, zei was in Den-Haag bij haar adoptie moeder waar ze al die tijd woonde tot de rechtzaak en omdat ik lid ben van Amber-Alert heb ik haar foto uitgelezen als Paragnost en kwam tot de ontdekking dat zij ontvoerd was in een blauwe Toyota-bus in het centrum van Den-Haag en vervolgens richting Tjechië ging naar haar oma, maar toen daar de politie aan kwam ging zij naar Leipzig toe, naar lang zoeken kwam ik er achter dat zij in het centrum van Leipzig zat, en vandaag 24-06-2013 heb ik haar bevrijd van haar ontvoerders, dit is mijn werk als Paragnost, de beste van de wereld, ik heb vorigeweek donderdag 2 zware criminele voor de FBI gepakt de 1 zat in Chicago en de andere kinderverkrachter zat in Manila Filipijnen zo die kunnen nu de rest van hun straf uitzitten.Energie

21:37, 19/6/2013 .. 0 comments .. Link

Energie als mens, je bestaat uit 100% energie, als iemand jou vermoord gaat jou 100% energie naar zijn hoofd en word daar opgesloten en dat verhoogd elke keer als hij weer een leven neemt, en dit kan je ook voelen, wat ik deed bij Andy van den Hurk, zijn uitstraling word dan aggressief en energierijk, wil je hem uitlezen en dat is zo gebeurd.

jij krijgt dan alle informatie die hij bezit in zijn hoofd, ik krijg het in kleur live te zien, hoe mooi is dat.

Dit heb ik met elke moordenaar, of het nu een vrouw is of een man, maak niet uit.LinkTitle . Magnetiseren en polariteit

06:12, 14/6/2013 .. 0 comments .. Link

LinkURL . http://www.innerned.org/magnetiseren.htmlBuiten in de natuur

05:43, 14/6/2013 .. 0 comments .. Link

Ik had wat geschreven, voor mijn hart en mijn werk

dit straks buiten, maar niet in de kerk.

Dit is mijn kracht, waar jij op wacht

hier boven, dus gaat nu maar geloven

ik maak jou beter , voor de rest van jou leven.

Dus luister goed naar mij!

Door god zijn kracht, waar ik heel mijn leven op wacht

voor jou en mij, en jullie zijn er ook straks bij

hoe blij worden jullie hiervan

nu ben ik weer een echte man.

Eindelijk als kind, verlang ik weer naar de sint.

Het lachen weer met mijn familie en vrienden, bemind.

Eindelijk mijn tranen zijn nu opgedroogd van binnen,

maar waar moet ik straks beginnen?

Is er nog wel leven op aarde, met die mooie waarde.

De geurende rozen in mijn hart, lachen nu weer naar mij

met kracht, de genezing is daar, en nu, ben ik voor altijd klaar.

Genezen door de nieuwe Genezer, zijn naam is Koos,

die man met die roos.

Hij is opgestaan met een nieuwe naam,

een nieuw leven, en dit is pas echt leven.

 

Hiervoor werd ik gemaakt, geslagen door die man,

die zogenaamd alles kon, maar niks overwon.

Alleen maar verdriet en pijn , maar dat was niet voor de gein

een trauma deed mijn lichaam aan,

jaren lang zat ik hiermee, en ineens stond God voor de deur

Nu was ik ineens uit de sleur, maar zegt God red mijn kinderen ook

ja, zeg ik lieve heer, hoe weet jij mijn naam?

Ik zag u staan voor mijn raam. Een witte geest, een mooie kracht

ik voelde u in mijn hart, die sterke kracht.

Het kon niet meer verkeerd gaan, ik weet nu uw naam

God, ik zag u boven in de wolken, ik voelde u soms aan die mooie  stem

die man, ja, het is van hem, dus God ik kom eraan, ik kom u helpen

op aarde, onze mooie waarde, die is van ons, Jezus van Nazareth

hij was mijn halfbroer en mijn vriend, ik heb beloofd dat ik hem zou helpen

dat was zijn vraag, ik beloof zei ik en daarmee uit, nu speel ik weer op mijn fluit

In mijn hart, dat mooie part.

 

Met vriendelijke groet, Koos Egberts, Jacobus de Rechtvaardige, dit heb ik beloofd in het Nieuwe Testament

aan mijn broer, Jezus van Nazareth.

Dus als jullie ziek zijn, kom ik jullie helpen,

met jullie pijn en dit is niet voor de gein,

dit is echt.

tel: 0644047412

email j.egberts56@hotmail.nl

facebook Koos Egberts.

.

 Magnetiseren, Paragnost.

16:50, 13/6/2013 .. 0 comments .. Link

Magnetiseren wat ik doe is de negatieve kracht uit jouw lichaam halen, en mijn liefde, positieve energie aan jouw lichaam toevoegen.

Jouw lichaam bestaat uit een netwerk letterlijk en figuurlijk en als je ziek word, krijg je daar knopen in , die knopen haal ik eruit , door jou eerst te onderzoeken, met mijn handen ga ik langs jouw lichaam, zonder jouw aan te raken, ga ik jouw spanningsvelden opzoeken waar de pijn zit, die kan ik voelen , ik krijg als het ware de zelfde pijn in mijn lichaamsdelen van jou. Dus zo kan ik voelen wat jij mankeert, en zo ga ik deze plek behandelen door jouw negatieve energie er uit te trekken, en die negatieve energie gooi ik als het ware van mij af, naast mij neer, want ik wil die negatieve energie niet in mijn lichaam hebben, en door mijn handen explosief naar jouw toe te duwen, krijg je van mij positieve energie op die zere plek en zo gaat jouw lichaam genezen, door die knoop in jouw netwerk, die gaat langzaam weer open, maar als ik met jouw bezig ben wordt ook de rest van jouw lichaam genezen door mijn krachten.

En wat voel jij nu hiervan?

Hiervan voel jij je slaperig, of je gaat geeuwen, maar als ik oudere mensen doe na 65 jaar, die mag ik maar 15 minuten magnetiseren anders worden ze beroerd door de krachten die ik in hun lichaam brengt.

Dus het is aan te raden de oudere mensen 2 keer een 15 minuten te behandelen . s'morgens een keer en sávonds een keer, en je slaapt er heerlijk van.

De mensen die stress hebben, overspannen zijn, chronisch ziek zijn , rugpijnen, hoofdpijnen in alle vormen ook migrane kan je allemaal behandelen als magnetiseur.

Maar er zijn ook mensen die bellen, kan u kanker genezen, nee die kan ik niet genezen, met mijn handen als magnetiseur, maar wel in de kerk als gebedsgenezer, hier ben ik nog mee bezig om een kerk over te halen

Maar de meeste kerken geloven niet in gebedsgenezers, maar ik kom van de rechte kant van de aarde af,

de meeste gebedsgenezers komen van de linkerkant van de aarde af. ik als enigste niet, God heeft gezegd, dat ik de kracht bezit om mensen te genezen, Ik was Jezus van Nazareth zijn broer, hij vroeg aan mij in de bijbel, als ik er niet meer ben, moet jij de mensen op aarde helpen en dat is nu aan gebroken 2013, dus als jullie voor mij een kerk hebben kom ik eraan.

Mijn grote gave als Paragnost is , ik kan in 5 minuten een moord oplossen, de moord op Marianne Vaatstra was niet gepleegd door Jasper . S, de moord op Marianne Vaatstra was gepleegd door haar achterneef die in 1995 in Kollummer Zwaag woonde vlakbij de Foarwei en niet in Oudwoude.

Ik kan live-beelden zien in kleur van alle moorden die ik uitlees, en de moordenaar van Marianne Vaatstra had blondhaar en geen roodhaar, dus Jasper . S was niet de moordenaar van Marianne Vaatstra, dus hierbij zet ik dit even recht.

Het OM heeft de plank goed misgeslagen voor de zoveelste keer, ik heb hier 2 brieven naar verstuurd maar ze willen niet luisteren, 13 jaar belastinggeld weggegooid voor de zoveelste keer. de moordenaar en zijn ouders zijn in 1995 verhuisd naar Zuidwolde stiekum, en de moordenaar woont nu richting Uithuizen in provincie Groningen, dus hij kan daar volop vrouwen misbruiken zolang hij wil, en zal niemand hem een haar breed in de weg liggen.

Het word hoogtijd dat het Om echte mensen gaan inhuren om moordenaars te pakken, de hulp inroepen van goede helderziendes zoals in Amerika het geval is, het blijven hier amateurs in Nederland en van geld weggooien zijn ze hier de beste in, het belastinggeld van Nederlanders.

Net zoals de moord op Nicole van den Hurk heb ik ook gedaan, die is al vorigjaar opgelost door mij, Andy van den Hurk heb ik gelezen via zijn hoofd op internet, en ook hem heb ik leeg gehaald, de moord op Nicole van den Hurk heb ik live gezien in kleur, in het huis van de handlanger van Andy van den Hurk, die Andy van den Hurk vermoord heeft en ligt nu begraven in het bikkelbos, ik alle gegevens naar Eindhoven gestuurd en wat doen ze met de gegevens niks, ze liggen in de la van het politie bureau weg te rotten, wat een analfabeten zijn dit ook, ook al bijna 9 jaar belastinggeld naar de kloten geholpen van de Nederlanders.

Jorin van de Sloot ook die moord heb ik al in 2012 opgelost, met Nately Hollowee , ook heb ik Joran van de Sloot zijn hoofd leeggehaald en hij heeft ook laten zien hoe hij afscheid neemt van Nately aan het strand, hij duwt haar de zee in , zei gaat richting te rifhaaien, die verscheuren haar in 5 minuten, hij heeft op de plek waar hij aan het zwemmen was haar vermoord en begraven, en op de zelfde plek haar sávonds opgegraven en in zee geduwd, dit heb ik allemaal live gezien in kleur. Hoeveel bewijs moet je nu nog beter hebben dan de beste Paragnost in de wereld , die ik ben.

Vorige week 12 kinderen teruggevonden van Ambert Alert, ik dacht ik laat even zien wie ik nu wel ben, met uitlezen van foto's ben ik de beste ter wereld, maak niet uit wie jij ben, ik haal je in no-time terug. en breng je naar je ouders terug of familie, ik kan dit heel de dag door doen.

En ik schrijf mooie gedichten , romantische gedichten.

ben nu met een kinderboek bezig , Flip de muis, die woont in mijn huis. educatief voor kinderen van 1 t/m 7 jaar, de tekeningen doe ik ook zelf maken, mijn vader was tekenaar en mijn voorouders tekende en schilderde.mooi gedicht

16:41, 13/6/2013 .. 0 comments .. Link

Lieve Schat.

Ik voel jou mooie warmte in mijn hart,

ja, heel even lieve schat.

Jou mooie ogen kijken mij aan,

waar kom jij feitelijk vandaan?

Jij bent nog mooier dan een roos.

En toch krijg jij van mij een rode roos,

hij zweeft nu in jou mooie haar.

voel jij hem? Dit is van mij een lief gebaar.

Geniet nu van alles om jou heen,

dan ben jij niet meer alleen.

Maar doe wel rustig aan,

dan heb jij een beter bestaan.

Ik geef jou nu mijn mooie hart,

voel jij hem? Lieve schat.

En nu een lief klein kusje op jou wang,

nu ben jij niet meer alleen,

en nooit meer bang.

 

Copyright 2011, koos egberts.

 About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links

Magnetiseren en polariteit
Helende krachten
http://www.crossroadschurch.nl

Categories


Recent Entries

Amber-Alert
Sarah Meuter
Energie
LinkTitle . Magnetiseren en polariteit
Buiten in de natuur

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer