Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Bezoek Parijs met de Kinderen

Description

Wie Parijs wil bezoeken met kinderen gaat best eens even kijken wat de stad te bieden heeft voor de kinderen en wat de leukste attracties zijn.


My Links

Hotels Istanbul
Hotels Milaan
Hotels Wenen
Hotels Praag
Hotels Lissabon
Hotels Berlijn
Hotels VenetiŽ
Hotels Rome
Hotels Barcelona
Hotels Londen
Hotels Amsterdam
Hotels Gent
Hotels Brussel
Hotels in Knokke
Hotels in Antwerpen
Home
Weblog Archives

Blogs

Parijs

Reisgids Parijs
Reisgids Parijs
Reisgids naar Parijs
Reisgids voor Parijs
Parijs reisgids
Citytrip Parijs
Beste hotels Parijs
Citytrip Parijs
Door Parijs Reizen
Parijs met Kinderen bezoeken
Parijs met de kinderen
Bezoek Parijs met de kids
Valentijn in Parijs
Valentijn vieren in Parijs
Parijs valentijnsweekend
Reisgids naar Parijs
Parijs Reisgids
Parijs bezoeken
Valentijn in Parijs
Parijs met Kinderen
Winkelen in Parijs
Bus, Metro of Fiets door Parijs
Beste hotel in Parijs
Winkelen in Parijs
Winkelen Parijs
Winkel Parijs
parijs shoppen

Brugge

Kerstmarkt in Brugge
Boudewijn Seapark Brugge
Seapark Brugge
Boudewijnpark Brugge
Familiehotels Brugge
Familiehotel Brugge
Valentijn Brugge
Valentijn in Brugge
Familiehotels Brugge


De leukste hotels in Parijs voor met kinderen

Neem eens een kijkje op BoekUwHotel.be voor de beste hotels in Parijs om met je kinderen naartoe te gaan, niet alle kids zijn geÔnteresseerd in de vele bezienswaardigheden in Parijs dus als er veel te doen is in het hotel, is dat altijd meegenomen, kun je leker zelf op stap gaan en de kinderen bij de kindertuin in het hotel achterlaten voor een heerlijk ontspannend namiddagje zonder zorgen!

Posted: 14:51, 26/10/2011
Comments (0) | Add Comment | Link

Bezoek Parijs met de Kids

De stad Parijs met kinderen bezoeken

citytrip Parijs

Parijs heeft al sinds jaren een ongelooflijke aantrekkingskracht op zowel jong als oud. Dus parijs met kinderen bezoeken is helemaal niet zo'n slecht idee. Er valt dan ook heel wat te beleven in Parijs ( Disneyland niet meegerekend ). De lichtstad heeft heel wat zaken in petto ook voor de kleinsten onder ons. Een kleine blik op de meest attractieve dingen om te gaan doen als je Parijs met kinderen bezoekt.

Wat kan je best gaan bezoeken in parijs met de kids. Ja, het wordt even zoeken maar de stad heeft heel wat te bieden voor de kinderen, sommige dingen zijn gewoon minder geweten bij het grote publiek. Maar eigenlijk blijven de top bezienswaardigheden in Parijs die je ook zonder de kinderen zou bezoeken de favoriete bestemmingen, alleen je moet weten hoe het in te kleden met de kinderen. Een dagje parijs samen met de kids kan dus echt een superdagje worden om te herrinneren.


Posted: 17:48, 30/1/2011
Comments (0) | Add Comment | Link

Bezienswaardigheden in Parijs voor kinderen

Leuke bezienswaardigheden in Parijs om met kinderen te gaan bezoeken.

Als je moet kiezen voor leuke bezienswaardigheden in Parijs die ook voor kinderen leuk, leerrijk en interessant zijn, zijn er een aantal bezienswaardigheden die onmiddelijk naar voren springen.

Enkele van de leukste dingen om te doen in Parijs zijn ongetwijfeld: Ballonvaren in Parijs, Eiffeltoren in Parijs en een boottochtje op de Seine.

Ballonvaren in de stad Parijs

ballonvaren in Parijs

Tijdens een stedentrip Parijs is een van de allerleukste dingen om te doen samen met de kinderen een ballonvaart in het park André Citroen. Je kan daar zo ongeveer om de 15 minuten met een luchtballon de lucht in en zo krijg je een zicht op parijs vanop zo'n 150 meter hoogte, niet zo hoog als de eiffeltoren maar toch best al eng. Echt leuk en ook heel spannend voor de kids. Dit wordt meestal niet zo uitvoerig beschreven in een reisgids parijs, best wel jammer eigenlijk, want het is een topattractie.

De hoge Eiffeltoren in Parijs

eiffeltoren Parijs

Wie liever nog iets hoger wil dan de ballon is in de Eiffeltoren Parijs absoluut aan het juiste adres. De eiffeltoren in parijs is al sinds jaar een dag een evenement zowel voor jong als oud, Een monument om U tegen te zeggen. Hier kan je vanop 300 meter de prachtige grootstad aanschouwen en er is ook een bekend restaurant in Parijs op de eerste etage van het bouwwerk. De prijs eiffeltoren parijs is zo ongeveer een 10 € voor de volwassenen. Best goed te betalen dus.

Een boottocht op de Seine

boottochtje op de seine

Varen op de zee of op de rivier is iets wat altijd wel aanspreekt aan de kinderen. Een boottochtje op de Seine is dan ook een goed idee om samen met de familie te genieten van de kades langs de rivier de Seine. Een wandeling aan de Seine is eigenlijk een must-do tijdens een citytrip Parijs maar aangezien de jongste kindjes hier wel wat problemen mee kunnen hebben kan een boottocht op de Seine toch veel goedmaken.


Posted: 17:42, 30/11/2010
Comments (0) | Add Comment | Link

Een goed Familiehotel in Parijs

Zoek een leuk en aangenaam familiehotel in Parijs

Wie parijs met kids bezoekt, moet altijd op zoek gaan naar een mooi familiehotel in Parijs. Daar de kleinsten liefst niet willen of kunnen wandelen per dag, is een hotel in parijs centrum zeker geen slecht idee. Het aanbod aan hotels in Parijs is heel erg groot, dus er moet zeker wel iets te vinden zijn dat zowel qua prijs als charme bij het gezin past. Wel even uitkijken want een hotelletje in Parijs die onder de charme hotels in Parijs vallen zijn meestal ontzettend duur, en als je dan nog eens familiekamers nodig hebt, loop de prijs serieus op.

Hotel California

Hotel California als familiehotel in ParijsCalifornia hôtels Paris ligt in het echte hart van historisch Parijs, midden in het Quartier Latin en vlakbij Saint Germain des Prés, dichtbij de Notre-Dame en de abdij van Cluny. Dit hôtel à Paris ligt op een slechts enkele minuten lopen van de oevers van de rivier de Seine met de boekverkoper en z'n stalletjes, Beaubourg, het Louvre en het Orsay Museum. Geniet van de gezellige sfeer in dit hotel tijdens uw verblijf. Dit hotel is gelukkig volledig heropbouw na brand enkele jaren geleden. Toch kan je er weinig van merken. Alle houten ramen zijn wel vervangen door pvc ramen bij de reiniging na brand. De projectontwikkelaar die het hotel gebouwd heeft liep daardoor de een volledige nieuwbouw jammergenoeg mis.


Posted: 13:29, 1/7/2010
Comments (0) | Add Comment | Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer