Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Alles over feesten, partyverhuur, coole feestideeŽn en wat er nog meer

20/1/2012 - IJsbeurzen

Een hele drukke tijd acher de rug. Niet alleen privé was er genoeg te beleven, maar zakelijk was het ook erg druk. En dan traditiegetrouw een rustige januarimaand.

Toch is januari dit keer niet heel rustig, want er is genoeg voor te bereiden. Het seizoen 2012 staat voor de deur en met het huidige klimaat is het toch spannend of we zomer gaan krijgen en als we zomer krijgen wanneer. Is het al in maart super lekker weer of toch gewoon vanaf juni / juli? Wie het weet mag het zeggen.

In ieder geval gaan wij ons voorbereiden op de aankomende ijsbeurzen in Utrecht en Stuttgart. Op onze site van MijnPartyservice hebben we vandaag een leuk artikel hierover geplaatst. Geinteresseerd? Kijk dan eens op http://www.mijnpartyservice.nl/gelatissimo-stuttgart-ijsvak-utrecht/.

Daarnaast zullen wij met http://www.mijnijs.nl binnenkort ook op de Love & Marriage beurs in Rotterdam aanwezig zijn. Hierover zullen wij binnenkort meer vertellen, dus kom zeker binnenkort eens terug op dit blog.
Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

12/11/2011 - Welkom!

Zo, daar is dan toch het allereerste echte blog van mij en "mij" is in dit geval Ivo van Wensen. Ik zal mij in het kort even voorstellen. Ik ben dus Ivo van Wensen, 36 jaar oud, woonachtig in een heerlijk huis in Spijkenisse en mede-eigenaar van een heel leuk bedrijf genaamd MijnPartyservice.

Een aantal jaar geleden kwam ik bij toeval via een zijspoor in contact met partyverhuur en partycatering en aangezien ik best wel van feestjes houd en ook nog eens van lekker eten, bleek het een erg leuke branche te zijn.

Van het één kwam het ander en om nu niet alles ineens te vertellen (want anders heb ik straks geen tekst meer voor nieuwe blogs); sinds een aantal jaar zijn wij erg actief in de partyverhuur en party catering. De laatste jaren hebben wij ons gespecialiseerd in het bereiden van vers schepijs en het ontwikkelen van leuke concepten voor verschillende soorten evenementen.

Ons bedrijf heeft op dit moment twee websites en op die websites zijn wij best actief met het posten van nieuwsberichten. De ene site http://www.mijnijs.nl is voornamelijk gericht op de verhuur van de verschillende soorten ijscokarren en het eigen ambachtelijk bereidde ijs en de andere site http://www.mijnpartyservice.nl is gericht op onze activiteiten op het gebied van partyverhuur en catering.

Dit blog moet een aanvulling gaan worden op onze websites gaan worden en wij willen hier nog meer van onze creatieve ideeën met jullie gaan delen en daarnaast willen wij op dit blog ook allemaal leuke wetenswaardigheden, nieuwtjes, van alles over feesten, partyverhuur, coole feest ideeën en wat er nog meer met jullie gaan delen. Kortom, wij hopen dat jullie hier regelmatig terugkeren.
Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

About Me

Een leuke weblog over verschillende soorten feesten, over wat er verkrijgbaar is op het gebied van partyverhuur, maar ook recepten en ideeŽn willen wij op dit weblog kwijt. We willen zowel de trends in Nederland laten zien, maar ook uit het buitenland.

«  June 2018  »
MonTueWedThuFriSatSun
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Recent Posts

IJsbeurzen
Welkom!

Links

Home
View my profile
Archives
Friends
Email Me
My Blog's RSS

Friends

Page 1 of 1
Last Page | Next Page
Hosting door HQ ICT Systeembeheer