Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Een queste naar creatieve industrie

Description

Steden spreken van een creatieve stad en een kennisindustrie. De afgestudeerde kunstenaars moeten zoveel mogelijk in hun eigen stad blijven. Maar hoe zit het met afgestudeerde creatieve industrie managers?


My Links

* Home
* My Profile
* Weblog Archives
* Friends
*My Photo Album
* Creative Organisations Linked In Netwerks

WOW

 

Ik noem mijzelf een laatbloeier. Ben van alle nieuwe internetsnufjes als laatste op de hoogte, of althans ik weet dat het bestaat, maar het toepassen, daar wacht ik meestal mee.

 

Dat is toch best jammer. Er zijn zoveel mooie manieren op jezelf en je wensen te presenteren aan de wereld. Ik geloof dat YouTube erg trendy is momenteel. Maar dat is nog iets teveel een ver van mijn bed show.

 

In mei van 2006 deed ik een testje met een weblog. Gewoon eenmalig. Om te kijken of een website iets voor mij zou zijn. Daarna heb ik er eigenlijk niet meer naar om gekeken, echter...

 

Ik word blijkbaar gegoogled en ik krijg reacties op mijn eenmalig berichtje. In 1 woord.....WOW.

 

Misschien moet ik toch wat vaker kijken!

 

Als ik niet vergeet waar ik mijn weblog gemaakt heb, anderzijds; dan google ik mezelf toch gewoon.  

 

Gelukkig nieuwjaar alle, eh, 3 waarvan ik weet dat ze gekeken hebben en de rest die het nog lezen gaat natuurlijk ook!


Posted: 01:46, 6/1/2007
Comments (0) | Add Comment | Link

De techniek staat voor niets

Mijn eerste dag met een blog en de techniek laat me nu al in de steek. Ik heb geen idee hoe ik een foto zou moeten toevoegen.

 

Nu ja, een foto toevoegen is niet echt het probleem, maar een foto vinden die niet groter is dan 50 kb en een niet te grote omvang heeft. Nou dat is pas lastig. Ik denk dat ik ook niet echt de juiste programma's heb om dit aan te passen. De foto's worden alleen maar groter, grrrrr!!!

 

Dit zijn tevens van die dagen dat ik liever een technische opleiding dan een economische opleiding had gevolgd, dan had ik tenminste geweten wat ik had moeten doen. Echter elke dag alleen maar achter de computer zitten was niet echt mijn ding geweest.

 

Passie is natuurlijk ook belangrijk. Zonder passie wordt het natuurlijk wel een beetje saai. Maar helaas is het niet heel erg makkelijk om van je passie je werk te maken. Vooral niet als je net afgestudeerd bent. Mijn zoektocht naar passie die beschrijf ik hier. Ik hoop dat het een interessante tocht gaat worden!

 

M.v.g


Posted: 20:22, 31/5/2006
Comments (2) | Add Comment | Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer