Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
patsercrew Home | Profile | Archives | Friends
weblog over exploratieweek reclame

the final countdown21/3/2006

Stress alom, straks moeten we onze posterpresentatie gaan voorstellen. Na 2 repetities voelden we ons al iets beter , maar er zal nog wel wat moeten veranderen... Spontaniteit bijvoorbeeld... De taken zijn net afgewerkt, alleen de persoonlijke evaluatiefiches moeten nog worden aangevuld. We kijken al vast uit naar het einde van een toch zeer vermoeiende week. De laatste loodjes wegen inderdaad het zwaarst.  Patsercrew signing of.... for life

0 Comments | Post Comment | Permanent Link

tis maandag vandaag20/3/2006

Wat een vroege start. Iedereen was aanwezig om negen uur en dat is zeer vroeg voor ons. Eťn iemand voelde zich wat ziekjes, maar hij kwam iets later toch af. Vandaag was het vergeleke met de rest van de exploratieweek toch zeer zwaar. We begonnen al zeer vroeg met het in orde brengen van onze poster. Maar onze eerste poging tot een poster werd totaal in de grond geboord door onze begeleider (D. Bellon). Hij zij ons dat het niet interessant was en dat het zeer saai oogde. Dus kwamen we na wat brainstorme op het idee om wat meer bloot te verwerken in de poster (dit door middel van een playboy poster). Nu was de poster klaar voor het kritisch oog van mr. Bellon. En ja hoor hij vond het al veel beter.

Maar ik wil er aan toevoegen dat zonder de kritiek van mr Bellon we nooit zo'n geslaagde poster zouden hebben gemaakt. Een wijze man zij ooit "je moet kritiek opzoeken om zo fouten te kunnen elimineren".

 

Het was dus een geslaagde dag, ciaokes

patsercrew 4 life

0 Comments | Post Comment | Permanent Link

wat een dag17/3/2006

Vandaag begon het zeer traag iedereen droop  heel slaperig binnen, maar na enkele minuten kon de sfeer niet meer kapot. We vertrokken al weer zeer snel want om 11 uur hadden we een afspraak met de commerciŽle adviseur van CIAmedia. Deze man heeft voor een uitgebreid en toch wel zeer interessant interview gezorgd. We moesten spijtig genoeg het interview over de telefoon. Maar toch was het een vruchtbaar gesprek.

We moesten dringend aan onze poster zelf beginnen want dat blad was deze morgen nog maagdelijk wit. We zijn na druk overleg gekomen op het besluit om toch een achtergrondkleurtje te gebruiken. Bernie en vincent zijn dan opweg gegaan om gekleurd papier te gaan kopen. Ondertussen werd er hevig gewerkt aan het uittypen van heel het interview. Tegen het einde van de dag 4 uur (want het emi sluit dan) hadden we eigelijk nog geen grote stappen gezet in het maken van de poster. Maar maandag komt alles wel  in orde.

 

ciaokes patsers 4 life

 

ps: ik vind dat de persoon die heeft geschreven dat ik (Usman ) moet ingaan op de avances van dat meisje weet goed genoeg dat ze al 4,5 jaar samen is met een andere man. En ik kom niet tussen mensen die iets voor elkaar voelen. 

 

0 Comments | Post Comment | Permanent Link

een dag hard aan het werk16/3/2006

Na een teleurstellende reactie op onze vorige post, hebben we besloten om harder te werken.

Desondanks de ziekte van een van onze beste medewerkers en het te laat komen van onze groepsverantwoordelijke wegens nachtelijke arbeid. Mits deze zware tegenslagen zijn we er toch in geslaagd om een ongelofelijk goed resultaat neer te zetten.

Dit zou natuurlijk onmogelijk geweest zijn zonder de spitsvondige opmerkingen van usman die de sfeer er goed inhoud.

Dit heeft zelfs geleid tot intensief condoomverbruik door diezelfde persoon ??????????....

Hopelijk heeft iedereen nog voldoende energie over om deze exploratieweek tot een goed einde te brengen

 

DE PATSERS

2 Comments | Post Comment | Permanent Link

The start of a beautiful week...!?15/3/2006

Met vermoeide ogen en een zwaar hoofd kruipen we achter de computers.

We hebben alvast onze weblog aangemaakt en zijn volop onze kaft aan het doornemen, op zoek naar interessante opdrachten .

We gaan onmiddellijk ons digitaal portfolio uitpakken en klaarmaken om op te vullen met onze opdrachten.

Een goede groepssfeer aan het begin van deze week geeft de groep al direct meer moed.

Verstand op nul en gaan,... of misschien net niet op nul! We doen ons uiterste best om alles tot een goed einde te brengen!

 

Patsercrew 4 life!!!! 

1 Comments | Post Comment | Permanent Link
Hosting door HQ ICT Systeembeheer