Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Project Bike Online

Afronding PBO

Posted on 25/1/2010 at 20:19
Vandaag hebben we het Project Bike Online volledig afgerond. Joris heeft hierbij de tussenproducten online gezet en Alwyn heeft de teksten gecontroleerd. Daarnaast heeft Joris nog even een paar fouten uit de code gehaald.

Uren verantwoording:
Joris: 2 uur
Alwyn: 1 uur

Begeleiding vakdocent Technisch

Posted on 14/1/2010 at 19:17
Vandaag hebben we hebben we de laatste begeleiding gehad voor het project. Alles was in orde, op een paar kleine problemen na, die snel te verhelpen zijn.

3de Go!

Posted on 5/1/2010 at 17:15
Vandaag hebben we de 3de Go/No Go gehad, en hebben wij hier een go behaald. Er waren nog een paar kleine kritiekpuntjes maar die zijn allemaal gelukkig snel te verhelpen.

Afronding voor 3de Go/No Go

Posted on 4/1/2010 at 22:34
Vandaag hebben wij de teksten op de website gezet, en ook hebben wij hierbij plaatjes gezocht en op de site geplaatst. De taakverdeling was hierbij als volgt: Alwyn heeft de teksten afgemaakt, en Joris heeft de teksten op de site geplaatst, en hierbij ook de plaatjes.

Uren verantwoording:
Joris: 2 uur
Alwyn: 2 uur

Vakdocent begeleiding Taal

Posted on 16/12/2009 at 16:32
Ook hadden wij vandaag de vakbegeleiding van het taal gedeelte van de site. We hadden all een klein deel laten zien,wat goed gekeurd was.

Vakdocent begeleiding Technisch

Posted on 16/12/2009 at 16:28
Vandaag hebben we de vakbegeleiding van het technische gedeelte van de site gehad. Alles wat we hadden was goed, alleen ontbrak het 'comment' gedeelte op de site, wat wij dus weer terug moeten brengen op de site.

PBO online

Posted on 11/12/2009 at 22:18
Vandaag is de site van Project Bike Online daadwerkelijk online gegaan. Joris heeft vandaag de hele site opgebouwd, en Alwyn heeft naar informatie gezocht over de onderdelen die op de site staan/moeten komen.

Uren verantwoording:
Joris: 5 uur
Alwyn: 3 uur

Go

Posted on 9/12/2009 at 19:47
Vandaag hebben we een Go behaald voor ons voorlopige concept ontwerp voor de site van PBO. Wel hebben we als criteria te horen gekregen dat het ontwerp van onze site wel iets frisser mag, dus daar gaan we nog aan werken.

Ontwerp PBO afronding deel 2

Posted on 8/12/2009 at 22:10

Vandaag hebben we de laatste hand aan het ontwerp gelegd en hebben we ons resultaat geprint. Wij denken zelf dat het gemaakte ontwerp voldoet aan de gestelde eisen, en ook denken we dat ons ontwerp uiteindelijk in wordpress gerealiseerd kan worden. Nu maar hopen dat de leraren er ook zo over denken.

Uren verantwoording:
Joris: 1 uur
Alwyn: 1 uur

Ontwerp PBO afronding

Posted on 7/12/2009 at 22:09

Vandaag heeft Joris het resultaat van Alwyn gekregen en dit ontwerp aangescherpt, ook heeft Joris vandaag de subpagina gemaakt.

Uren verantwoording:
Joris: 1 uur
Alwyn: 1 uur

Ontwerp PBO

Posted on 4/12/2009 at 22:18

Vandaag zijn we op school begonnen met het ontwerp voor de wordpress site voor het Project Bike Online, ofwel PBO. We hebben een kader indeling gemaakt die we later gaan invullen met meer details, dit is zeg maar de eerste opzet. Ook hebben we afgesproken dat Alwyn in het weekend het basis ontwerp voor de Homepage gaat maken en Joris maandag deze aanpast en de subpagina erbij maakt. Deze taak indeling moet vanwege dat Joris het hele weekend moet werken.

Uren verantwoording:
Joris: 1 uur
Alwyn: 2 uur

Vakbegeleiding Ontwerp

Posted on 3/12/2009 at 17:15

Vandaag hadden we een vak begeleiding voor de tweede Go No/Go. Deze ging over het ontwerp van onze wordpress site. We hadden alleen niets bij ons vanwege drukte in de voorgaande dagen. Dit was op zich geen probleem, wij moeten nu alleen in de komende dagen een tandje bijzetten om bij te komen. Ook hadden we nog een proces begeleiding waarin we moesten vertellen of alles goed ging of niet. Bij ons gaat tot nu tot alles goed, dus er is geen rede voor paniek.

Go

Posted on 24/11/2009 at 16:07

Vandaag hebben we de Go/No Go gehad en we hebben een Go gekregen voor het werk dat wij vandaag af moesten hebben. We hadden alleen de activiteitentabel vergeten bij te voegen, omdat wij dachten dat wij dit bij de strokenplanning moesten maken. Omdat de leraren dit begrepen en wij de activiteitentabel als het ware al hadden verwerkt in de stokenplanning, en de rest van ons PVA wel compleet en goed was kregen we een Go. Ook de vormgeving compenseerde het ontbreken van de activiteitentabel aldus de leraren.

PVA Afronding

Posted on 23/11/2009 at 22:06

We hebben vandaag alle onderdelen van het Plan van Aanpak afgerond en samengevoegd tot een geheel. Ook hebben we vandaag de schetsen voor onze site, het navigatie schema en een voorkant voor het PVA gemaakt.

Uren verantwoording:
Joris: 2 uur
Alwyn: 2 uur

Taakverdeling

Posted on 22/11/2009 at 22:05

Vandaag hebben we via msn de taken verdeeld voor het plan van aanpak. We hebben ervoor gezorgd dat de taken evenwichtig verdeeld is. We hebben ervoor gekozen om het PVA te maken in twee dagen, dus vandaag zijn we begonnen met het PVA zelf, en morgen doen wij de afwerking waartoe de schetsen en het navigatie schema behoren. Door de toetsfunctie die wij hebben ingevoerd in ons project kunnen wij elkaars werk controleren voor dat wij het uitprinten, en laten controleren door de opdrachtgevers.

Uren verantwoording:
Joris: 3 uur
Alwyn: 3 uur

Ziek

Posted on 20/11/2009 at 22:00

Alwyn is al vanaf dinsdag ziek, en vandaag gaat het al weer beter met hem. We hebben net even via msn overlegt dat we zondag de taken gaan verdelen. Vanaf die dag gaan we dus ook het plan van aanpak maken waar we tot dinsdag de tijd voor hebben. We hebben dan de 1ste Go/No Go waar ons PVA hopelijk goed gekeurd wordt.

Uren verantwoording:
Joris: 30 minuten
Alwyn: 30 minuten


Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer