Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Ontwaken Home | Profile | Archives | Friends
Een greep uit mijn leven en ervaring met transformatie en de praktijk van vergeving en acceptatie.

Vast zitten in het ego v.s. het voelen van verdriet22/1/2013
Vast zitten in je ego lijkt op het gevoel van verdriet dat je niet helemaal kunt voelen en toelaten. Vraag om hulp aan je leiding (je hogere Zelf/de Heilige Geest) en voel het verdriet in je lichaam, maak er contact mee.

Niet vechten of vluchten van het gevoel, blijf er bij. Breng je liefde erheen, dat is wat er mist daarbinnen.

Als ik verdriet voel maar er niet helemaal bij kan, dat voelt als geblokkeerd. Ik kan niet spontaan zijn, praten gaat niet zo makkelijk, uiten gaat niet zo goed.

De neiging is me te isoleren, terug te trekken, in te houden. Want er zit verdriet, ik ben op mijn hoede voor nog meer pijn, ik voel mezelf niet zo goed, dus ook de ander niet. Dan houd ik liever afstand, veilig, rustig, saai, ingehouden.

Neiging is me storen aan mijn omgeving, moeite met loslaten, vergeven, neiging tot controleren/oordelen/aanvallen.

Als je in verdriet zit, ga je eerder in je ego, of je zit in je ego. Je zit dan wellicht in je gekwetste kind/gekwetst stuk/oude pijn.

Als je vast zit in je ego, kun je iets niet vergeven. Het stroomt niet, je energie stroomt niet, zij blokkeert. Je hebt geen inspiratie. Je uit je niet. Je geloofd de gedachtes. Je bent geidentificeerd met de persoon. Er is lijden.

 
  
0 Comments | Post Comment | Permanent Link
Hosting door HQ ICT Systeembeheer