Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
droom

Description

voor wie dromen wil


My Links

Home
My Profile
Weblog Archives
Friends
My Photo Album

eerste droom bericht

Welkom dromer

Welkom in mijn droomwereld! Welkom op ld4all.nl!

ld4all staat voor Lucide Dromen 4ALL, oftewel, Lucide Dromen voor iedereen. Lucide dromen is bewust dromen. Hier kun je leren hoe je dat doet. Ja, het kan echt, en iedereen kan het leren.

In je dromen gebeuren dingen die in het normale dagelijks leven niet kunnen. Maar als je droomt ben je ervan overtuigd dat datgene wat je ziet werkelijkheid is. Als je op je werk bent, en je baas verschijnt als een roze, tentakelig monster, zou je dat op z'n minst niet een klein beetje vreemd vinden? Normaal gezien wel. Maar in een droom niet. In een droom is alles wat gebeurt doodgewoon.

De meeste mensen zijn van mening dat dromen dromen zijn, en dat je daar nu eenmaal niets aan kunt doen. Er zijn zelfs velen die ervan overtuigd zijn dat ze nieteens dromen.

Echter, het is mogelijk om je dagelijkse realiteitszin in een droom te bewaren. Om je te realiseren dat je baas normaal gezien toch in een menselijke vorm door het leven gaat. En vandaaruit je te realiseren dat je droomt.

Dit heet lucide dromen, of bewust dromen.

Wanneer je lucide bent kun je je roze monster aan een kruisverhoor onderwerpen, jezelf in een dier veranderen, onzichtbaar worden, door een raam vliegen, een Ferrari vanuit het niets laten verschijnen, door een spiegel heen stappen of je schoonmoeder in een teddybeer veranderen. Ofwel: wat je verzint, gebeurt.

Je kunt lucide dromen ook gebruiken om je angsten te overwinnen, je droomsymbolen te begrijpen of antwoorden op je vragen te krijgen. Je kunt ze gebruiken om jezelf beter te leren kennen en spiritueel te groeien.

Hier, in deze droomwereld, kun je leren hoe dit te doen. Je kunt ook meer achtergrondinformatie vinden over het verschijnsel lucide dromen.ld4all is verdeeld in verschillende gebieden, verspreid over de veren van de vleugels. Op de linkervleugel vind je onderwerpen gerelateerd aan de verschillende aspecten van lucide dromen. De rechtervleugel is waar je moet zijn om verhalen van mededromers te lezen, en om je eigen ervaringen toe te voegen. Je vind er ook links naar andere dromensites en een uitgebreide lijst van inspirerende boeken, die je eventueel ook direct online kunt bestellen.

In de spiegels aan de linkerkant verschijnen plaatjes. Soms kunnen die veranderen. Ik verklap niet hoe, dat is om zelf te ontdekken...

Veel plezier!


Posted: 23:18, 16/2/2006
Add Comment

Hosting door HQ ICT Systeembeheer