Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Verslag Exploratieweek 1

Home - Profile - Archives - Friends

Dag 5

Posted on 27/11/2007 at 13:59 - 1 Comments - Post Comment - Link

Dag beste bloggers,

Vandaag is de laatste dag van onze allereerste exploratieweek, en dat is er aan te merken. Harder dan ooit werken onze immer ijverige groepsleden de laatste opdrachten af. Niet voordat we nog even rond de tafel zaten met onze coördinator die ons nog een paar nuttige tips en wijze raad doorspeelde. Melissa was een beetje te laat, maar dat vergeven we haar graag. Ze heeft immers gisteren de lay out van onze volledige kaft verzorgd en ik veronderstel niet dat dat zonder gevloek en/of nachtwerk is verlopen. Na onze korte briefing wist iedereen al meteen welke richting we uit moesten:EMI. Dat was zonder Olivier gerekend want hij had zichzelf er intussen van vergewist dat hij het interview, gisteren door hem uitgetypt, op zijn bureau vergeten was. Even over en weer dus.
Barbara, Fabienne,Pascal en Tim hadden ondertussen een plaatsje gevonden in onze geliefkoosde werkplek. De meiden gingen dadelijk op zoek naar een nog onbrekende campagne voor frans terwijl de jongens nog even hun evaluatiefiches invulde. Intussen was Melissa aangekomen met in haar rugzak het object waar het deze hele week rond draaide:De Kaft. Het  resterende print-orden-perforeerwerk kon beginnen.
Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan alle opdrachten en wordt het stilletjes aan tijd dat we ons moodboard gaan presenteren. Nog even stressen tot 3 uur en dan zal alles eindelijk AF zijn!

Parental Control


Dag 4

Posted on 26/11/2007 at 11:12 - 1 Comments - Post Comment - Link

Hallo bloggers! Hier zijn we weer!

Het is de voorlaatste dag van onze eerste exploratieweek en we hebben al een drukke dag achter de rug. We zijn deze morgen al goed op tijd begonnen want we hadden afspraak om 9.00u aan het emi.
Pascal is meteen begonnen met de woordjes van spaans om daarna de opdracht van engels verder af te werken. Barbara en Mélissa zijn alvast begonnen aan de lay-out van de teksten en hebben ook de opdracht van pr&v afgewerkt. Olivier en Tim waren ondertussen bezig aan de campagne van frans en hebben ook hun opdracht van engels afgerond. Fabienne was hoofdzakelijk bezig met het maken en afwerken van de 3 laatste visuele opdrachten. Er is al veel gedaan maar er zijn nog een paar dingen die moeten gebeuren. Vanavond zullen Pascal en Fabienne het interview uittypen en Iedereen brengt zijn evaluatiefiche thuis in orde. Alles zal doorgestuurd worden naar Mélissa, die de lay-out zal verzorgen. Als alles goed verloopt, is de kaft morgen volledig in orde en moeten we ze alleen nog maar afgeven.

Nu hopen op een goed einde!

Tot morgen!


Dag 3

Posted on 25/11/2007 at 15:09 - 0 Comments - Post Comment - Link

Hallo iedereen!

Dit was de derde dag van onze exploratieweek. Die dag hebben wij om half 1O afgesproken aan de kleuterschool "De Dames" waar we ons interview hebben afgenomen met een kleuterleidster. Het interview was gelukkig zeer vlot verlopen! Pascal nam het interview af en Fabienne filmde het. Terwijl Barbara en Melissa notities namen. Nadien hebben we nog foto's genomen van spelende kleuters.

Terwijl hebben Tim en Olivier gewerkt in het EMI aan de opdrachten Economie en Frans.

Nadat het interview afgerond was, zijn Fabienne en Pascal terug naar school gegaan om het opgenomen interview op cd te zetten. En zijn Mélissa en Barbara naar Saturn gegaan om foto's te laten ontwikkelen voor ons visueel dagboek. Hierna hebben we het visueel dagboek afgewerkt en nog wat gewerkt aan onze opdracht van Spaans. Wij hebben dan op het laatste nog alle verdere afspraken gemaakt voor de volgende week.

Een drukke maar leuke dag dus!

Geniet van jullie weekend!

 

 


Dag 2

Posted on 22/11/2007 at 20:24 - 1 Comments - Post Comment - Link

Hello bloggers!

De tweede dag van onze exploratieweek is alweer voorbij... Wat stond er vandaag op het programma? Om 1Ou hadden we een afspraak met onze mentor mevrouw Camelbeke waarin ze ons bijstond met raad en daad :-) Na onze afspraak zijn we naar het EMI getrokken om te werken aan onze opdrachten frans, engels. Ook werkten we aan onze vragen voor de enquête en interview.

In de namiddag gingen we dan de Meir op om zoveel mogelijk mensen aan te sporen onze enquête in te vullen. Dit lukte over het algemeen redelijk goed! Uiteraard liepen er vele mensen door met een "zwak" excuus maar er waren ook vele vriendelijke, sympathieke mensen. Het was een geslaagde enquête dus! Als afsluiter van de dag zijn we nog even een kleuterschool binnengewandeld om een afspraak te maken met de directrice voor ons interview de dag erna. 

Goedenavond en tot morgen!


Dag 1

Posted on 21/11/2007 at 17:03 - 1 Comments - Post Comment - Link

Hallo Iedereen!

Dag 1 van onze exploratieweek is bijna voorbij. Deze morgen zijn we vroeg begonnen met de teambuilding. We begonnen met een puzzel dat zo snel mogelijk in elkaar gestoken moest worden en nadien vertrokken we richting Antwerpen centrum. Hier moesten we op zoek gaan naar verschillende locaties en zaken die ermee te maken hebben. Nadat we hiermee klaar waren, zijn we begonnen aan het  1ste blad van onze visuele portfolio. Nadien hadden we tijdens de middag een optreden bijgewoond van een paar getalenteerde studenten. Na de middag kregen we een briefing van mevrouw Rit De Greef waarin ons alles duidelijk werd gemaakt over de komende dagen. Hierna hebben we de taken verdeeld zodat we weten wat ons te wachten staat.

Tot morgen!

Pascal, Barbara, Fabienne, Melissa, Tim en Olivier


Hosting door HQ ICT Systeembeheer