Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
phatvince's world Home | Profile | Archives | Friends
een loep op de actuele samenleving

zwangere hond20/12/2008
twinkeltje. onze jack russel, is zwanger. nou duurt een zwangerschap bij een hond 63 dagen. dat is negen weken. agent 0, zoals twinkle ook wel genoemd wordt, evenals pielewiep, zjoelie-woo, stinkeltje, loelie, en mata-pies, zou volgens de berekeningen op 18 januari moeten werpen. dat wil zeggen dat hij nu over de helft is... nou, je ziet er niets van. en aangezien het beest ook al een keer schijn zwanger is geweest, hebben bepaalde mensen het idee dat het wederom een teleurstelling gaat worden. maar ik zeg je nu. ik kan het zien. niet aan z'n buik. of aan z'n tepeltjes. nee, aan de manier waarop noenieke nu loopt. hij heeft het eigenaardige trekje met z'n linker achterpootje. nu heb ik het idee dat z'n bekken al aan het kantelen zijn voor de grote dag. nee! er zit geen glas of iets anders in z'n pootje. het is een trekje. hij heeft het niet als tie rent. maar het wordt erger. het valt me op. ik bestudeer 'm natuurlijk uiterst secuur. z'n bekken zijn aan het kantelen. hoe dan ook. het eerste nestje dat twinkle wierp, was niet hier thuis. ik ben er dus ook niet bij geweest. deze keer ben ik klaar voor de bevalling thuis. dacht ik. ik zal je even een lijst laten zien, die ik op het wereld wijde web heb gevonden.
* Werpkist
o afmetingen: 80 à 90 cm bij 115 à 140 cm
o moet makkelijk schoon te maken zijn.
o staat op een rustige, droge, tochtvrije plaats
o leg een dikke laag kranten op de bodem, zodat je er steeds een laag die vuil geworden is, af kunt halen. Bedek de kranten met een stuk vetbed (lekker warm, goed te wassen en snel droog)
* Warmtelamp
o boven de werpkist hangen (b.v. aan gordijnrail, dan is hij te verschuiven)
o Tijdens de bevalling en de eerste dagen daarna, moet de omgeving goed warm zijn. Pups komen uit een warme omgeving (het moederlichaam is ongeveer 38,5 graden Celsius) en ze kunnen zichzelf nog niet op temperatuur houden.
* Vuilniszakken/emmer/dweil/keukenrol
* Scherpe schaar (uitgekookt)
* Ontsmettingsmiddel
* Pincet (uitgekookt)
* Reinigingsmiddel voor jezelf en de dierenarts
* Glijmiddel
* Kom voor water
* Oude handdoeken
* Notitieboekje en pen
* Telefoonnummer dierenarts
* Keukenweegschaal
* Drinkbak met druivensuiker en melk voor de hond
* Thermometer
* Gaasjes
* Steriel draad voor het afbinden van de navelstreng
* Kartonnen doos of plastic bak met handdoeken en warmwaterkruik
* Zuigflesje met spenen
* Kunstmelk(poeder)
* Fototoestel/videocamera
* Grote pot koffie voor jezelf
zoals je begrijpt, komt dit koud op m'n pan.
dit ga ik de komende tijd bestuderen. wordt vervolgd.(h)
0 Comments | Post Comment | Permanent Link

vip in new york.11/12/2008
new york, the place to be. en zeker als je er een vip bent. of zelfs een look a like. in een cafe in 45th str. werd ik al door een paar, met steroide volgepompte, sports fanatics, aangestaard. het leek er op, dat ze het met elkar eens waren. er stond een sportheld bij hun aan de bar. en die sportheld zoudens ze dan ook eens trakteren op een biertje. toen ik ze op mijn beste engels bedankte, en een gesprekje aanknoopte, kwamen ze al snel tot de veronderstelling dat ik niet hun held was, maar een doodgewone hollandse boere#$@ op vacantie. ze vertelde me dat als ik m'n mond had gehouden, ze er van overtuigd waren dat ik jeremy shockey was. echt, maar dan ook twee druppels water.
nou was ik eerder al herkend door een zwerver, die onder zijn doos vandaan kwam, en zei "hey man, you look just like kurt russel" maar deze kerels in de bar konden het bijna niet geloven. ik bleek zoveel op die jeremy shockey te lijken, dat terwijl ik voor een drukke straat stond te wachten, een taxi voorbij kwam, met een kerel half uit de auto, die mijn naam scandeerde. of ja, zo hard als ie kon riep hij "jeremy shockey!!!!" ik werd dus op straat al herkend. s'avonds had ik daar afgesproken met een vriend uit new jersey, hij wist daar beter de weg dan ik. wat was de hipste tent van new york vroeg ik hem. the china club. dat was het helemaal. alle beroemdheden waren er ooit te gast. daar aangekomen waande ik me op een filmset. een lange rij voor de deur, en een gevaarlijk groote portier. kledingvoorschrift, hip, en geen sportschoenen. ik inspecteerde mezelf, en kwam tot de conclusie dat ik rondhuppelde op mijn afgetrapte handyman porno allstars. ik zei tegen mijn amerikaanse vriend kim,dat ik een probleem had. het werd nog bonter toen kim zich richting de vip ingang begaf. hij maakte een praatje met de portier, die er weer iemand ging bijhalen. dit was de manager, en liep met een soort boek rond, wat de gastenlijst bleek te zijn. tot mijn verbazing, mochten we zonder te betalen binnen. sterker nog, de deuren werden open gehouden. en voor ik het wist zat ik in een bank in de vip, bediend door een rolschaatsende blondine. ik zei tegen kim "dat heb je mooi gefixt. niet alleen op oude sportschoenen binnen, maar nog vip ook" waarop kim nuchter zei "of course. you'no nameno namere jeremy chockey!" ik heb mezelf in iedergeval wel gedragen als de football player van de ny giants
0 Comments | Post Comment | Permanent Link

buschauffeur beroofd11/12/2008
in amsterdam is een buschauffeur bestolen van zijn dagopbrengst. de goede man zat op zijn dooie gemak een shaggie te roken in z'n bus, toen er een man met een capuchon op de raam tikte. de buschauffeur deed netjes de deur open, en voor hij het wist keek hij zo in de loop van een glimmend, op een raketwerper gelijkend wapen. het wapen was zo groot dat de overvaller, een ras amsterdammer, met een vleugje noord afrika, het bijna niet kon dragen. "geld alstublieft" zei ie wel netjes. het werd wat grimmiger toen hij het ding doorlade, en meneer de buschauffeur wilde laten zien dat hij tot tien kon tellen. die buschauffeur moet blij zijn dat hij geen kogel heeft hoeven ontwijken. hij probeerde de lopende bondjas, met kanon af te schepen met wat muntjes. hij zal gedacht hebben "die gasten zijn dol op blinkende dingen" nee de overvaller moest de briefjes.met hooguit een paar tientjes buit, nam de draaideur crimineel weer rustig de kuierlatten.voor een paar euro's een bus beroven. daar krijg je waarschijnlijk status van. het gaat niet om het geld. het gaat er over of je het durft. die gasten staan bij elkaar op straat, en uit verveling zegt er dan een, "he jacks, jij durft niet die boes te rippen" waarop de ander in springt "dan krijg je van mij honderd euro, jacks"
die roof is gewoon voor de lol. het echte geld word verdiend met de weddenschappen er om heen. wie het dichtste bij de buit heeft geraden mag 'm hebben. je moet er ook eigenlijk niet te zwaar aan tillen. er zijn toch geen gewonden gevallen. gewoon kattenkwaad. okay. je mag niet zomaar iemand een loop op zijn hoofd zetten, en om geld vragen. al is het nog zo netjes. maar volgens mij mag je ook niet roken in een bus.
ik vond de advertenties van google onder het bericht wel heel sterk. of je buschauffeur wilde worden?

busje. sterkte jongen.
vin.
0 Comments | Post Comment | Permanent Link
Hosting door HQ ICT Systeembeheer