Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
mijn dagboek

Description

heel graag wil ik mijn gedachten en gevoelens hier kenbaar maken. ik zit lekkerder achter de pc als in mijn kleine dagboekje. ik wil vertellen wat ik zoal meemaak en er in mijn hoofd omgaat.


My Links

* Home
* My Profile
* Weblog Archives
* Friends
*My Photo Album

vastgelopen......

zaterdag 17 december 2005,

 

net las ik nog even mijn laatste stukje wat hier stond.

zal vertellen hoe dit afgelopen is.

 

hij kwam er zelf mee die dag.

Heb je toevallig weer in mijn telefoon zitten lezen?  kreeg ik in smsje.

ja dat had ik, en dat vertelde ik hem ook.

savonds natuurlijk weer ruzie. Ik had mijn keuze gemaakt en had in mijn gedachten o m zeker bij mn standpunt te blijven. of je verbreekt het contact met haar, of je gaat met mij verder. Niet allebij dus, want dan zal dit altijd zo door gaan. en daar pas ik voor.

afijn weer een paar dagen van een ongemakklijk gevoel van ons beide, met eigenlijk geen oplossing. Hij wilde het contact niet zomaar verbreken maar hij wilde mij ook niet kwijt. Uiteindelijk dus maar weer samen voor een middenweg gekozen. want ja ik hou van hem. Nu is de afspraak dat Hij  uit zichzelf geen contact met haar op neemt, en alleen reageert als zei wat van zich laat horen. Oke vooruit dan maar weer.....

 

Eigenlijk ging het daarna best een tijdje goed voor mijn gevoel. Dit gevoel blijkt dus niet te kloppen want vandaag ging het weer lekker mis....

 

deze dagen zijn we naar zijn ouders geweest aan de andere kant van Nederland. Ik vond het eigenlijk wel gezellig. oke soms had ik echt wel een ongemakkelijk gevoel hoor, maar ik besefte ook wel dat we weer een beetje naar elkaar toe moeten groeien, en daar moet je elkaar ook de tijd voor geven is mijn mening.

Toen ik in de auto op de terugweg daarom ook enthousiast vroeg hoe hij het vond gaan, kwam er een antwoord wat ik niet verwacht had.....

 

zo vertelde hij: Ik weet het niet meer tussen ons. ik voel me raar......

waar ik weer op reageer van.....Hoe bedoel je raar? vind je het niet goed gaan dan? en vind je me eigenlijk ook nog wel leuk genoeg?   Nou daar kon hij dus allemaal geen antwoord op geven. hij houd van me en wil me niet kwijt, maar zo ging het ook niet.

Heel veel vraag tekens voor mij, en ik voelde me al weer diep wegzinken......

 

Wordt er zo gek van. Voel me onzeker. heb het gevoel dat ik hem nog steeds leuker vind dan hij mij. en bedenk mezelf wat ik toch steeds verkeerd doe.

Aan de andere kant begin ik het zo zat te worden! Ik ben redelijk mezelf geweest deze laatste weken.Dus wat nou met wat IK verkeerd doe. heb de neiging om weg te gaan bij hem, want heb hier echt geen zin meer in.

Helaas bestaat er nog een stuk verliefdheid en verlangen. Ik wil hem dus ook niet kwijt. maar ja zo gaat het ook niet. Het moet toch van beide kanten goed zitten.Ik heb nu het gevoel dat ik degene ben die ervoor wil vechten en hij dus niet.

 

Dit zijn dus 1 van de redenen dat we vastlopen. niks lijkt goed te zijn. bij elkaar blijven is niet goed, maar van elkaar af gaan ook niet want we houden van elkaar.

 

de enige oplossing die misschien nog zinvol lijkt voor onze relatie is dat ik even terug gaat naar de personeelsflat zodat we allebij even onze gang kunnen gaan.

Er moet nu toch echt wat gaan gebeuren want ben van mening dat we er met deze instelling echt niet komen.

 

vanavond moet ik ook nog eens gezellig gaan zitten doen op een personeelsuitje van hem.

echt totaal geen zin meer in.

 

gadver baal hier zo van allemaal.......

 

Liefs een verdrietig iemand..

 

 

 


Posted: 16:00, 17/12/2005
Comments (1) | Add Comment | Link

bah zei weer....

maandag 5 december 2005

 

ging weer effies net zo lekker. gaat het weer wat minder.

Gisteren op mijn werk had ik rond 19.00 weer ineens zo'n raar gevoel. over haar. zijn ex.

Het ging net zo lekker. op msn is ze er bijna niet en het liep hierdoor ook weer goed tussen mijn vriendje en mij.

wat wel is, is dat ik weet dat hij haar berichtjes wist op zijn telefoon.

toen ik gisteren van mijn late dienst thuis kwam lag mijn vriend al op bed. hij moest de volgende dag weer om 6 uur beginnen.

Rond half 1 werd mijn onrustige gevoel bevestigt. hij kreeg een berichtje. ondanks dat ik weet dat ik niet moet kijken deed ik het toch.

het was van haar.....

er stond zoiets van:

 

nee natuurlijk vind ik het niet erg joh. Ik begrijp het. we spreken snel weer af. xxx........

 

ik begon weer te koken. in zijn telefoon stond namelijk niks over een berichtje die hij naar haar had verstuurd. die heeft hij dus gewist.

Ik ging dus weer met veel gemengde gevoelens naast hem liggen. al piekerend over hoe ik dit zou gaan aanpakken.

mijn gevoel zegt om hem er zo snel mogelijk mee te confronteren. mijn verstand zegt dat ik niks moet doen en af moet wachten. hierbij hield ik in mijn achterhoofd wat ik gezegt had tegen hem toen hij in engeland was.

 

als ik merk dat mijn gedachten aver haar mijn leven weer gaan beheersen omdat hij zo nodig contact met haar wil kies ik toch voor mezelf.

en daarbij had ik beloofd hem te vertrouwen!

 

Het berichtje zal waarschijnlijk wel weer niks betekenen. maar toch vind ik het niet leuk en krijg ik er een onrustig gevoel bij. waarom moet hij contact met haar en kiest hij niet gewoon voor mij!!

over een paar weken is hij 2 weken vrij. hij wil dan naar amsterdam zijn rondje vrienden maken. gaat hij dan ook naar haar?

Ik heb de nijging om hem dan echt te laten kiezen. (al probeerde ik dit heel lang uit te stellen)

 

Ik ben bang dat ik vanavond als ik thuis ben mijn bek open trekt, en uit ervaring weet ik dan ook dat ik het er weer erger mee maakt.

Ik ga kijken hoe het loopt. mijn besluit staat wel vast dat ik dit niet leuk vind en zo niet door wil gaan. vertrouwen oke, maar eerlijkheid is de basis van een goede relatie. als de eerlijkheid er is kan je gaan beginnen met vertrouwen......

 

  liefs ik.

 


Posted: 11:14, 5/12/2005
Comments (0) | Add Comment | Link

gaat goed

2 december 2005

 

hier ben ik weer eens.

alweer een tijdje geleden eigenlijk. mijn vriendje is alweer bijna twee weken in nederland en eigenlijk gaat het nog steeds best goed.

gelukkig kibbelen we niet meer zoveel als in het begin dus at is wel lekker.

ook mijn gevoelens zijn weer helemaal terug voor hem. we hadden elkaar echt gemist.

ik hou het heel kort vanaag. want moet nog veel dingen doen. tot de volgende keer maar weer.

 

liefs ik.  

 


Posted: 17:03, 2/12/2005
Comments (0) | Add Comment | Link

Hij komt eerder terug!!!!

vrijdag 18 november 2005.

 

Goed nieuws! 

Ik krijg net een smsje van mn vriend dat hij eerder thuiskomt.

Vanavond al.

2 dagen eerder dus dan gepland!! Hij kan meevliegen met een heli van zijn werk!

ook wel leuk voor hem dat hij mee kan vliegen, en makkelijker omdat hij niet naar schiphol hoeft met de hele rompslomp eromheen met 2 uur van tevoren aanwezig moeten zijn.

Ik vind het spannend! moet nog van alles doen. dus ga er ook maar mee stoppen nu.

 

Ben eigenlijk best wel een beetje zenuwachtig.. ben erg benieuwd...

 

  liefs ik


Posted: 14:22, 18/11/2005
Comments (0) | Add Comment | Link

gaat best zo.......

Donderdag 17 november 2005,

 

alweer een tijd geleden.

 

Ik val met de deur in huis!  want ben eigenlijk best trots op mezelf!!!

Het gaat best goed, en probeer de gedachten vast te houden die ik eerder had.

Positief blijven dus. Het lukt dus best wel. met af en toe natuurlijk ook wel eens een minder gevoel, maar toch veel minder dan vorige week.

Afgelopen week gewoon veel afleiding gezocht. Mijn moeder is van maandag tot woensdag langsgeweest, en dinsdag avond lekker uit mijn dak gegaan op het personeelsuitje.

Nu is het dus al weer donderdag en over 3 dagen zie ik mijn vriendje weer!!

 

volgens mij heeft hij het zelf ook best wel gehad daar in engeland. Nu al de mensen weer naar huis zijn die hij daar had ontmoet voelt hij zich volgens mij best eenzaam.

Ik hoop dat zijn gedachten over mij veranderd zijn, en hij ook na heeft gedacht over zichzelf.

Het enige wat ik kan doen is daar niet over te piekeren, maar gewoon af te wachten tot het zover is, en hij naast me zit op de bank.

Ik ga het dus wel zien.

 

straks naar mn werk. even door dat snertweer op de brommer. das dan wel weer eff minder, maar moet er toch doorheen.

 

Spreek jullie snel weer,

 

 kus ik. 

 

 


Posted: 12:09, 17/11/2005
Comments (0) | Add Comment | Link

positief blijven...

vrijdag 14 november 2005,

 

het is alweer een aantal dagen geleden dat ik hier ben geweest. waren best rare dagen zo...

 

Woensdagavond ging het fout. op mijn werk. Mijn collega maakte een opmerking. en ondanks dat ik mijn gevoelens altijd heel goed kan verbergen ging het dit keer mis. barste in huilen uit.

Op internet kon ik zo in ticket kopen naar engeland. in eerste instantie wilde ik gewoon heel graag bij hem zijn. en de gevoelens uitspreken waar wij allebij mee zaten. Mijn collega's hebben mij goed opgevangen en ik kon zelfs nog vrij nemen ook!

zat erg in dubio wat ik nou moest.

 

Die woensdag belde mijn moeder. besloot toch maar eens op te nemen ondanks dat ik dat eerder de dagen aan het vermijden was.

toch ben ik blij dat ik dit gedaan heeft. Ze heeft mijn negatieve gedoe echt uit mijn hoofd gepraat waardoor ik toch weer een beetje wit ben gaan denken ipv zwart. Ze heeft me zowat een spiegel voor mijn neus gehouden, en ben er nu pas achter dat het echt niet allemaal zijn schuld is. Afijn ik ben eens anders na gaan denken, en heb mijn vriend een mail gestuurt waarbij ik mijn gevoel en acties kenbaar heb gemaakt hoe ik aan onze relatie wil gaan werken. 1 punt daarvan was dat ik deze 2 weken als positief wil zien en ik door ga met mijn eigen leven. ook wil ik weer de vrolijke meid worden die ik een jaar geleden was.

wil hier echt aan gaan werken.

Mijn vriend reageerde positief op mijn mail. dus viel echt een druk van mij af.

 

Nu kijk ik er dus even anders naar. Ik dwing mezelf ertoe positief te blijven. want ben er best van bewust dat dat negatieve gedoe ook geen zin heeft.

tot nu toe gaat dit nog best goed, en hoop dat ik volhou.

 

gisteren belde hij, en het was echt een leuk gesprek. Ik voelde geen jaloerzie of woede meer. en ben daar blij om. Ik mis hem echt, maar wil er niet meer zo diep in gaan zitten als dat ik de laaste dagen heb gedaan.,

Hoop dat het lukt!

 

 liefs ik  

 

 

 


Posted: 12:59, 11/11/2005
Comments (0) | Add Comment | Link

raar gevoel....

dinsdag 8 november 2005

 

Gisteren weer lekker gewerkt. en eigenlijk ben ik daar ook echt zo blij om.

even afleiding, want het gevoel wat ik deze dagen heb kan ik zelfs niet beschrijven.

 

Gisterenavond smstte mijn vriend.

er stond onder andere in zoiets als:

 

voel me raar, denk veel aan je maar ben in de war, over ons, ik wee nie, raar......

en vraag me af hoe het verder zou gaan tussen ons.....

 

na deze smsjes voel ik me nog rotter dan anders.

we lopen echt vast en kunnen die gevoelens niet veranderen. vooral deze twee weken niet.

Gisteren dus jankend thuis gezeten.

op msn sprak ik die vriend die hier ook een keer was. Hij kwam effies gezellig nog een bakkie doen gisterenavond. Daar ben ik blij om geweest, want zit dan weer even niet alleen en heb afleiding.

straks ga ik werken tot 22.00 en daarna komt die vriend weer, en gaan we een film kijken.

blij dat er dan weer een avond vol is.

 

donderdag ga ik met een oude vriendin uit eten na mn werk en de stad in. ook erg leuk, en vrijdag ga ik als het goed is met een collega iets leuks doen.

hoop dus dat ik genoeg afleiding hebt.

 

nog steeds helpt het om hier mijn gevoelens kenbaar te maken. en ben ook blij dat dit kan.

vraag me af of het wel gelezen wordt, met al dat gezeik van mij, maar op zich maak me dat nog niet eens zoveel uit. ben het toch weer effies kwijt.

 

tot de volgende keer maar weer.

   liefs ik.

 


Posted: 12:14, 8/11/2005
Comments (0) | Add Comment | Link

weg......en kut.......

zondag 6 november 2005

 

Weer is hij weg...naar engeland voor 2 weken. en het gaat gewoon zo klote.

Niet alleen omdat hij weg is. Het gaat gewoon ook niet zo goed tussen ons.

 

er hangt deze week een spanning tussen ons die zeker niet positief is.

ik loop op mijn tenen en hij zeker ook. We proberen leuke dingen met elkaar te doen, maar heb het gevoel dat we in een cirkel zitten waar we niet meer uitkomen. eigenlijk een tijdje al.

Er is te veel gebeurd tussen ons, en hebben teveel gespeeld met onze gevoelens de afgelopen tijd ten opzichte van elkaar.

het zijn meerdere dingen. Het vertrouwen, zijn ex, mijn bevestiging die ik zoek en die ik niet van hem krijg.

en een heel belangrijk punt....mijn onzekerheid over ons en mezelf waar hij niet mee om kan gaan.

Ik voel me soms machteloos. er is zoveel te bespreken met elkaar, alleen we doen het niet meer omdat we niet tot een oplossing kunnen komen. Het gevolg is dan dat bij ons allebij de kant naar boven komt ten opzichte van elkaar die we juist niet willen.

 

Gisterenavond barste de bom. bij mijn ouders. Ik hield het niet meer uit, maar omdat ik er dus niet met hem over kan praten omdat het dan bij ons meestal alleen maar erger lijkt te worden, ga ik raar gedrag vertonen. ik trek me terug, ga peikeren en wordt stil en super onzeker over mezelf en ons. mijn moeder zag het toen ik alleen met haar was, en toen ze er naar vroeg kwam alles eruit. dat luchte weer even op. maar toen ik later naast mijn vriend lag begon hij er ook over. Ik weet op zo'n moment dan weer niet wat ik moet doen. praten en allebij verdrietig zijn of weer net doen of er niks aan de hand is. Heb het gevoel dat het gewoon allebij niet echt werkt. Heb gisteren avond gekozen voor het eerste waarbij we op een gegeven moment allebij radeloos op de rand van het bed zaten dat het zo niet gaat, en wij zo niet met elkaar willen leven. Probleem is echter dat we het wel heel leuk gehad hebben samen en we allebij nog zeker verliefd zijn op elkaar en elkaar dus ook niet kwijt willen.

We lopen dus vast. zo zijn we gaan slapen, zijn we opgestaan en is hij weg gegaan naar engekand voor 2 weken.

niet met ruzie, maar met het gevoel dat we beide echt niet meer weten wat we eraan kunnen doen om het weer naar ons zin te hebben met elkaar.

 

Ik heb echt het gevoel dat er veel af gaat hangen van deze twee weken. of we zien elkaar weer en vallen elkaar in de armen en proberen het weer, of we weten dat het niet meer gaat en het gaat uit. Bij het idee dat ik hem kwijtraak krijg ik tranen in mijn ogen. Wil hem niet kwijt!!

 

Heb het idee dat die twee weken engeland dubbel zo zwaar vallen... Hij gaat met een rotgevoel weg, en ik blijf zo achter. ik ben nu echt bang dat ik hem kwijtraak, en dat hij me dumpt voor een ander.

Natuurlijk zijn deze gedachtes ziekelijk en maken juist die gedachtes onze relatie kapot. Ik weet het echt allemaal... en weet ook dat ik die gedachtes moet stoppen. maar hoe doe ik dat dan???.......

 

Toch is het misschien ook best een voordeel. Omdat we even uit de situatie zijn allebij kunnen we hoop ik helderder zijn met wat we nu uiteindelijk willen en van elkaar verwachten.

 

Ik hoop zo dat het meevalt deze 2 weken en dat het echt weer goed komt tussen ons. want ik hou echt van hem.

 

ik zal me hier vast veel laten horen deze twee weken.

Kus  

 

 

 

 

 


Posted: 16:55, 6/11/2005
Comments (0) | Add Comment | Link

oude ritme......

donderdag 3 november 2005,

 

even een paar dagen stil geweest. heb het ook eigenlij kbest druk gehad, en merk ook dat ik minder typ als mijn vriend erbij is.

 

maandag, dinsdag en woensdag naar school geweest.

was dus weer lekker druk met veel huiswerk.

wel weer interessante dingen geleerd. onder andere hoe je een maag moet leegpompen, een maagsonde inbrengen via de neus en een PEG catheter verzorgen.

Die verpleegtechnische handelingen vind ik eigenlijk zo interessant. Het is jammer dat ik er op mijn werk helemaal niet mee te maken hebt. Nu willen ze op mijn werk ook de stage van 10 weken in het ziekenhuis afschaffen waardoor ik denk ik ook de kans niet krijg om het te leren in de praktijk.  erg jammer vindt ik dat.

 

Mijn vriend is nog steeds thuis. zondag gaat hij weer voor 2 weken naar engeland. Het is echt zo raar hoe snel je weer in je oude ritme vervalt. De belofte om mijn vriendinnen te bezoeken heb ik nog steeds niet gedaan, en soms baal ik ervan dat hij zo hard uit de hoek kan komen. natuurlijk komt mijn onzekere ik dan weer boven, en baal daarvan. Soms zijn wij zo verschillend. ik wil knuffelen en hij dan dus weer vaak niet. dan vraag ik me echt af of hij me nu nog wel zo leuk vindt als in het begin..... nou ja vaak weet ik dat ik spoken ziet, dus laat ik het er maar weer bij. en zie het dan ook wel weer.....

 

morgen heb ik weer cursus op mijn werk. en daarna gaan we naar mijn ouders in rotterdam. wel gezellig want dan kan ik ook eindelijk eens die hond zien. ben wel benieuwd.

 

Dit was het wel weer voor vandaag.

  tot de volgende keer.


Posted: 11:45, 3/11/2005
Comments (0) | Add Comment | Link

Hij is thuis!!

Jeuhhhhh!!!

Hij is weer thuis! Wat was ik blij om hem te zien. en hij mij ook gelukkig.

nu even weer een weekje genieten van elkaar!

woensdag samen naar een concert van oasis.

Heb er zin in...

 

Achteraf vind ik dat ik de week nog goed doorgekomen ben...

Het is mij achteraf meegevallen.

Tuurlijk heb ik hem gemist, maar heb ook genoeg afleiding gehad gelukkig.

 

Dit weekje dus eerst maar even van elkaar genieten, en nog maar even niet aan het idee denken dat hij volgene week voor 2 weken moet!!

Ik hou het dus kort vandaag. we gaan zo samen uiteten. en vanavond denk ik nog effies op de bak hangen saampjes.

 

liefs ik!


Posted: 17:28, 30/10/2005
Comments (0) | Add Comment | Link

Nog 1 nachtje slapen........

zaterdag 29 oktober 2005,

 

daar ben ik dan weer!!

Gisteren super gezellig gehad met mn vrienin die kwam slapen. beautydagje natuurlijk weer niks van gekomen!!

Alleen maar heel erg veel gekletst tot half 4 vannacht!!

Echt voor herhaling vatbaar.

 

De volgende dag direct door naar mn werk, en nu dus weer lekker thuis.

 

Morgen komt mijn vriendje weer thuis.

heb hem vandaag nog even aan de telefoon gehad, en ben echt blij dat ik hem morgen weer zie!! 

 

Morgen heb ik weer een vroege dienst. dus om 7 uur beginnen!! 

vanavond mag ik ook wel niet vergeten de klok een uur terug te zetten. anders ben ik morgen te vroeg...

dat zou ook echt wel weer iets voor mij zijn.

 

ik hou het dus lekker kort vandaag...

tot de volgende keer.


Posted: 21:43, 29/10/2005
Comments (0) | Add Comment | Link

spannende smsjes.............

Vrijdag 28 oktober 2005,

 

Wat een dag was het gisteren.....

Eerst lekker naar de kapper geweest en daarna samen met mn vriendin te shoppen voor kleding.

 

Mijn haar is wel weer grappig. heb er dit keer chocoladebruin in met koper rode plukjes.

ook een stuk korter weer. 

ben benieuwd wat mijn vriend er zondag van vindt.

 

Het shoppen was een minder suc6.

ben al een tijd aan het kijken voor leuke broeken, maar heb echt een rotmaat.

Hierdoor is het niet meer leuk om voor broeken te gaan want ik slaag gewoon bijna nooit. 

dit keer dus ook weer niet. van die 3 dagen dat ik deze week naar de stad bent geweest.....geen broek gezien die mooi zit.

mijn dag kan dan echt verpest zijn hoor.

had na 9 uur dus ook geen zin meer om met mijn vriendin mee naar huis te gaan.. eerst zou ze naar mij toe komen voor het beautydagje, maar ja te laat dus! 

zat vandaag te denken om naar een andere plaats voor kleding te gaan, maar aan de andere kant heb ik geen zin om weer een rotdag te hebben hierdoor. En dat huiswerk he... ik moet het echt een keertje gaan doen nu! vanavond komt als het goed is mn andere vriendin slapen dus dan komt er ook weer niks van...

 

Gisteren eens even anders gesmst met mn vriend. met een erotisch tintje!!

jeeee dat was appart en best leuk om eens mee te maken!

is ook weer eens een keertje wat anders he!

 

Nou dit was het wel weer voor vandaag.

ga nu echt maar een keer de stap zetten voor mn huiswerk. anders komt het er dus weer niet van!

 

 liefs ik, 

 

 


Posted: 11:51, 28/10/2005
Comments (1) | Add Comment | Link

goede gesprekken...kan dat nog met een man??

Donderdag 27 oktober 2005,

 

vandaag lekker vrij! heerlijk uitgeslapen vandaag.

ging er eigenlijk ook pas om 3 uur in van8! 

 

Het was gezellig gisteren. eerst hard gewerkt, en om kwart voor 11 kwam de vriend van mn vriend!

Even wat gekletst, flesje wijn erbij en een leuke film gekeken.

Heb echt in tijden niet meer van die goede gesprekken gehad.

Over meiden, jongens, jaloerzie, verwachtingen van relaties enz....

Best een keertje lekker om zo te kunnen praten met een man.

Mijn vriend is niet zo praterig. waardoor ik me soms niet echt voldaan voel na zo'n soort gesprek. Nu geeft dat natuurlijk niks, en heb ook genoeg ander leuke dingen met hem. maar soms is het gewoon best lekker als je dat wel eens kan hebben met iemand anders.

het was een geslaagde avond met veel lol en een gave film. zeker voor herhaling vatbaar.

 

Toch vraag ik me af hoe ik het zou vinden als mijn vriend zoiets zou doen met een meid. Ik weet dat zijn vriend een oogje op mij heeft gehad, en andersom zou ik mij daar dus denk ik niet zo prettig bij voelen als ik ver weg zat.

dit maakt ook dat ik me wel schuldig voel tegenover hem.

Ik hoef echt niks hoor met zn vriend. begrijp me niet verkeerd! maar toch...misschien is het gewoon het idee dat...

 

Mijn vriend overigens stuurde een smsje dat ie het gezellig voor mij vond en ook nog de groetjes aan hem.

dus volgens mij ziet hij er geen problemen in. heel diep in mijn hart had ik misschien wel een beetje gehoopt dat ie ietswat jaloers reageerde in zijn sms...... is dit raar?

 

Vanmiddag ga ik met mn vriendin naar de kapper en daarna dus het beautydagje bij mij thuis. heb er eigenlijk best zin in

ik ga er een leuke dag van maken!!

Dus tot morgen dan maar weer!!


Posted: 11:32, 27/10/2005
Comments (0) | Add Comment | Link

afspraken.....

woensdag 26 oktober 2005,

 

zo net even lekker uitgeslapen en dan nu weer tijd voor mijn verhaaltje

vind het trouwens leuk om dit te doen!

ook grappig om voor mezelf terug te lezen.

 

gisteren avond weer lekker veel gesmst met mijn vriend.

na wat zeuren heeft hij me gebeld. wilde dit eigenlijk vandaag pas doen op zijn werk want dan kost het hem niks.

maar mijn schatje heb ik toch gesproken.

wilde hem echt zoveel dingen vragen. toen het telefoon gesprek over was kwamen er ook weer allerlij dingen in me op van...Oja dat moest ik ook nog vragen.  Het gaat in ieder geval goed met hem. gaat vandaag met een vlieger uit eten en misschien vanavond even de stad bekijken.

 

Gisteren nog even op msn gezeten met een vriend van ons. (nou ja meer die van hem) zijn opa is net overleden en ook hij verveeld zich nogal. Komt vanavond na mijn werk even een wijntje doen en een filmpje kijken. is wel gezellie, al vraag ik me af of het nou niet raar is om een wijntje te doen met de vriend van mijn vriend! Nou ja we zoeken er niks achter afzow.

 

Morgen en overmorgen in ieder geval ook genoeg plannen.

donderdag lekker naar de kapper met mijn vriendin en een beautydagje houden bij mij thuis, en vrijdag komt een andere vriendin gezellig slapen.

 

ik ben van plan mijn contacten nu te gaan onderhouden. ook als hij er wel weer is.

besef nu dat ik sinds ik met hem ben nooit meer tijd vrijmaak voor mijn vriendinnen. en ook dat is erg belangrijk.

Wil niet dat ze denken dat als mijn vriend er is ik geen tijd voor ze heb en als hij weg is ineens wel tijd voor ze heb...

 

straks ga ik naar mijn werk. moet tot 22.00 werken. Gelukkig is het mooi weer. eindelijk droog naar mijn werk met het brommertje!

ga effe lekker douchen en het huisje opruimen. Het is al weer woensdag. eigenlijk gaat het nog best wel snel de week.

 

  tot morgen! 

 


Posted: 10:32, 26/10/2005
Comments (0) | Add Comment | Link

Wat nou zielig!!!

dinsdag 25 oktober 2005,

 

Wat een lekker druk dagje zo. Mij gelukkig nog niet verveeld tot nu toe.

 

Gisteren was het niet droog toen ik naar mijn werk ging..sterker nog...kwam met bakken uit de lucht.

en op de terugweg rond 22.00 was het niet veel anders. nou ja....behalve dat er een lekkere rukwind bij kwam die me bijna in de sloot deed belanden . Kwam hier echt binnen als een verzopen kat. zelfs mijn super regenpak kon het niet aan! ben blij dat niemand me kon zien toen ik thuiskwam. zag er echt niet uit!  

 

Gisterenavond even lekker een inslapertje genomen dus was ook zo weg toen ik in bed lag.

Heb dus ook heerlijk geslapen. Mijn vriend had ook goed nieuws gisterenavond. Hij kan zijn tel opladen dus we hebben weer vol zitten smsen.

Vanmorgen moest ik weer om 7 uur beginnen. mijn collega was zo lief om me op te halen. (tof wijffie!!) smidags kon ik weer met een andere collega meerijden naar de stad. daar weer even lekker geshopt, en veel teveel geld uitgegeven.....

 

nu ben ik dus net pas thuis. effe alles uitgepakt, en even relaxen achter de pc! en eten wanneer ik dat natuurlijk wil!

 

Vandaag heeft een gesprek met mijn collega veel indruk op mij gemaakt. ze heeft namelijk een ziek kind van 4 die al vanaf de geboorte ziek is. de artsen weten niet wat het is en de verzorging en begeleiding voor haar is erg zwaar.

mijn collega loopt nu bij een psychiater. ze ziet het effies niet meer zitten allemaal. Ik heb naar haar geluisterd en er gebrobeerd voor haar te zijn. Toen schoot mij ineens te binnen...jeetje wat loop ik eigenlijk altijd te zeiken over mijn kleine dingetjes die nergens op slaan...

Hoe raar het ook klinkt. Dit gesprek heeft mij geholpen. Zo slecht en moeilijk heb ik het eigenlijk nog niet............... 

 

Vanavond moet ik eens heel hard aan mijn huiswerk gaan...

Ik ga nu toch maar even eten en dan aan de slag.

 

  Tot morgen of overmorgen....  

 

 

 


Posted: 17:18, 25/10/2005
Comments (0) | Add Comment | Link

het dagelijkse leven begint....

maandag 24 oktober 2005,

 

Zo ik ben wakker.

vanmiddag om 3 uur beginnen met werken.

eigenlijk heb ik er best zin in. even lekker wat anders.

Hoop dat het zo stopt met regenen als ik met mijn brommertje die kant op moet.

 

vanmorgen alleen wakker geworden. eerste nachtje zo alleen viel best mee. heb goed geslapen dusuhh dat is weer mooi.

Gisteren avond nog even met mijn vriendin spelletje gespeeld online. Mens erger je niet, altijd leuke bezigheid om te doen.

Ben benieuwd hoe het zo bevalt. mijn vriend zijn eerste dagje werken in engeland.

had gisteren nog gesmst dat hij zijn tel uit zou zetten omdat hij dat ding niet op kan laden. engelse stopcontacten...en ja daar hadden we dan even geen rekening mee gehouden.

 

Ook mijn ma belde gisteren vanuit het zuiden van het land.

altijd leuk om haar weer te spreken want ze heeft ook altijd wel weer iets nieuws.

zoals gisteren dus. ze hebben nog maar even een hond erbij gekocht en ze gaat dr paard verkopen. ze doet er namelijk de laatste tijd niet zo veel meer mee. en aangezien zo'n beestje best duur is kan ze hem maar beter verkopen.

dat is echt mijn familie.....je hoort ze een paar dagen niet...en als je ze wel hoort is er ook altijd wat veranderd!

 

denk dat ik maar even flink gaat zweten op de crosstrainer en daarna lekker een douche nemen...ook moet ik nog steeds aan mijn huiswerk....en de vogelkooi verschonen....en het huisje opruimen....

dat vind ik dan wel weer lekker. ben best en sloddervos...mijn vriend niet...nu hij er niet is kan ik lekker mijn eigen rotzooi maken. en het opruimen wanneer ik dat wil!

 

   Tot de volgende keer maar weer!


Posted: 11:57, 24/10/2005
Comments (0) | Add Comment | Link

Hij is weg.........

Zondag 23 oktober 2005,

 

Het is zo ver. hij is weg....naar engeland.... 

Jammer genoeg vond ik het niet meevallen met het afscheid. al probeerde ik mij echt voor te houden dat het maar voor een weekje was en me niet aan moest stellen, toch kon ik het niet droog houden..al had ik mij voorgenomen dit zeker wel toe doen!! Kom op zeg...een WEEKJE maar!!!

 

Vanmorgen waren we vroeger wakker dan normaal. De spanning hing er al aardig in...

Hij kwam nog even lekker tegen mij aanliggen....

daarna druk zijn tas inpakken. Ik nog even wat belangrijke tel nummers op een papiertje zetten met vluchtijden enzo.

Hij heeft nog even snel lief mijn band geplakt van mijn fiets.(aangezien ik geloof ik 2 linkerhanden heb!) zodat ik aankomende week toch kan gaan en staan waar ik wil.

Daarna nog even lekker naar het strand geweest. aangezien het begonnen te regen ook snel weer terug. 

alles ging eigenlijk best goed. totdat we thuis dan nog maar even wat gaan drinken en het wachten is totdat het tijd is om te gaan.

Toen hij om 15.30 dan eindelijk zijn spullen pakte en zich klaarmaakte om te gaan probeerde ik het echt droog te houden.

helaas zonder suc6. hoe sterk ik mezelf ook aan het inhouden was kwamen dan toch die tranen.   ik denk niet zozeer omdat ik hem een week niet ziet, maar meer omdat ik de spanningen lekker in mijn hoofd hebt op lopen bouwen deze week.

afijn hij is nu weg...en nu op naar mijn eigen uitdaging met als doel. hoe kom ik deze week door zonder niet al te veel te peikeren en plezier te hebben in wat ik wel doe. Ook zonder hem!

 

Gelukkig komen er vanavond 2 vrienden. En ga ervoor dat ik weer lekker mijn eigen vrolijke opgeruimde persoontje ben die ik normaal ook ben.

Deze week moet ik ook weer werken. en dat is zeker ook goed. Me lekker weer met de bewoners bemoeien en eens niet met mezelf.

Ik probeer er echt wat van te maken deze week.

of dit lukt horen jullie vast nog wel deze week.

 

  liefs Ik  

 


Posted: 15:59, 23/10/2005
Comments (0) | Add Comment | Link

dagboek....

zaterdag 22 oktober 2005,

 

mijn vriend en ik komen net terug van een verjaardag.

het niet te laat gemaakt want morgen is het zo ver!

dan gaat hij  naar engeland.

eigenlijk kijk ik er op het moment best positief tegenaan.

al besef ik goed dat ik ons laatste nachtje samen is.

maar het is maar voor een week, en dan is hij een week thuis....

dus dat moet eigenlijk makelijk kunnen dacht ik zo...

 

vandaag in ieder geval en leuk dagje samen gehad.

vanmiddag even wezen shoppen saampjes en nog even zijn plannen doorgesproken voor zijn ook wel spannende stap morgen alleen naar engeland.

toch wil ik er voor hem zijn en hoor zijn plannen die hij heeft voor zijn reis en verblijf aan.

savonds aankomen, even een duik in het zwembad en mischien nog wel even een saunatje pakken......

Ben blij dat hij er zo positief tegenaankijk en reageer enthousiast op zijn plannen.

toch voelt mijn eigen (misselijke) ik een soort van jaloerzie. ik haat dat gevoel. want wie wil er nou niet dat dr vriendje met een gerust gevoel zijn reis kan ondernemen. Vraag me af Waarom nou weer dat gevoel!! 

 

Ik ga nu nog maar even lekker met hem op de bank zitten.

samen tv kijken en tegen elkaar aanliggen. het is inmiddels ons laatste (nou ja laatste!) avondje samen.

 

tot de volgende keer! 

 

 

 

 

 

 


Posted: 22:44, 22/10/2005
Comments (0) | Add Comment | Link

dromen.....

vrijdag 21 oktober 2005

 

gisterenavond een leuk avondje gehad.

nog even met mijn vriend de stad in voor een nieuwe zwembroek voor in zijn hotel.

Het is namelijk een luxe hotel. met een zwembad, sauna en sprortzaal.

daarna heeft hij mij mee uit eten genomen naar de pizzaria! (echt zo lief..dat doet hij nooit!)

en als klap op de vuurpijl ook nog een gaaf truitje van hem gekregen.

ben dus lekker verwend gisteren......

 

vanmorgen werd ik wakker met een rotgevoel.

ik had een droom gehad over hem en zijn ex.

 

toen hij net in engeland was is het eerste wat hij deed haar smsn.

hij vertelde dat hij in engeland zat en haar miste.

in een droom kan natuurlijk alles en in mijn beleving hapte ze daar direct op. ze miste hem ook!

en ging naar engeland. daar kregen die 2 een Relatie. en bij terugkomst dumpte hij mij.

 

Kortom weer een gezellige droom waar je niet echt vrolijk van wordt. ....

en hoop ook echt dat dit nooit gaat gebeuren...

vraag me nu letterlijk af...waarom droom ik nou weer zo achterlijk!

een klein beetje weet ik wel weer hoe het komt.

wij hebben namelijk al samen een aantal maanden mot over zijn ex.

hij smst haar of hij langs kan komen...dat hij de liefdesbrief van haar heeft gevonden.

en daarbij beginnen de smsjes van allebij de kanten met.. "hoi lieffie, hou schatje...hoi meissie, hoi moppie. en zelfs een keertje van haar kant met 'ik hou van je'

Ik begin dan echt te koken. en zeg dingen tegen hem waar ik achteraf van weet dat ik het nooit had moeten zeggen.

Hij zegt dat is niet zo bedoeld wat wij tegen elkaar zeggen. ik zeg.....ja het is je ex. waarom dan nog zo die taal tegen haar.

daarbij vraag ik me ook af waarom hij haar nog zo nodig wil spreken. het is toch uit? je hebt mij toch?

Het is tussen die 2 raar afgesloten. ze hadden een seksuele relatie en er is nooit wat van gekomen. Wel was er spanning en sprake van verliefdheid. juist dat idee van spanning maakt me zo bang dat het niet klaar is tussen hen.......

 

soms vraag ik me af. waarom al dat gepieker van mij...eigenlijk schiet ik er niks mee op...doe alleen mezelf en hem er verdriet mee.

als ik kon kiezen wie ik zou mogen zijn was ik een nuchtere meid die niet zo zwaardenkend in het leven stond.

maar ja ik kan niet kiezen en moet het hiermee doen.

ik hoop zo dat ik een weg kan vinden in die jaloerzie van mij.

zodat ik wat gelukkiger kan zijn en sterker in het leven kan staan.

 

tot de volgende keer!


Posted: 10:04, 21/10/2005
Comments (0) | Add Comment | Link

dagboek....

Donderdag 20 oktober 2005 (nog steeds)

 

oke nu gaat het echt beginnen dan.......

net effe flink mijn energie in de crosstrainer gestoken!

sinds kort ben ik daar weer mee begonnen.

vaak vind ik het altijd weer ven een drempel om er uiteindelijk op te gaan staan.

maar als ik eenmaal geweest bent voel ik me gewoon zoooo lekker!!

 

vandaag eindelijk 4 dagen vrij van mijn werk. heb weer veel gewerkt de laatste tijd en ben blij dat ik het idee hebt effies lekker niks te kunnen doen wat moet! nou ja niks......eigenlijk moet ik aan mijn huiswerk...maar ja  dat doe ik morgen wel.....

 

Mijn vriendje komt zo thuis van zijn werk. erg gezellig altijd. al is het de laatste tijd even minder omdat er wat spanning is tussen ons.

Ik ben er al een tijdje geleden achter gekomen dat hij sexchat en camt met meiden. Ik vind dit niet leuk en wordt er onwijs onzeker van. hellaas is het een gewoonte geworen om hem te controleren in de gespreksgeschiedenis van msn en op het internet. Hij weet dit en dat zorgt nogal voor de nodige ruzies en spanningen.

je kan het zo zien. voor hem is het bijna een verslaving om stiekum die sites te bezoeken en voor mij is het hetzelfde om hem te controleren.

Omdat in onze relatie al het nodige gebeurd is op het gebied van vertrouwen. vertrouwen wij elkaar niet meer zoals in het begin. Ik ben er inmiddels nu wel achter dat vertrouwen de belangrijkste basis is om een goede relatie te hebben.

Ben ook van mening dat als je die spanning ontkrachtigd het minder interresant voor hem is om het juist te doen.

maar ja dat is makkelijker gezegt dan gedaan......vertrouw hem dan......tja...ik wil hem zo graag vertrouwen maar door dat ziekelijke gecontroleer van mij kom ik altijd wel dingen tegen waardoor dit steeds minder wordt.

 

Ik wil hem niet overal de schuld van geven hoor....de laatste dagen gaat het eigenlijk best goed. waardoor ik me ook wel weer beter voel. en mijn gecontroleer echt minder wordt. er is alleen iets....

 

hij gaat namelijk voor zijn werk zondag naar engeland....voor de eerste keer...alleen...zonder mij!

aangezien ik niet gewend ben om alleen te zijn zonder hem...komt mijn onzekere (en ziekelijke) ik weer boven.

hij gaat een week... is dan een week thuis....en dan gaat hij twee weken.... en ik verwacht na die tijd is het nog niet over met naar het buitenland gaan voor zijn werk......

En ja wat komt er dan weer boven bij mij....onwijs leuk voor hem, maar straks ontmoet hij daar een ander meid die niet zo zeurt over wat hij wel en niet mag zoals ik.

 

Ik probeer er ook wel de positieve kant van te zien hoor....heb niks te controleren op het net dus mischien leer ik het wel af!! tegelijkertijd komt mijn andere verkeerde ik weer naar boven....straks heeft hij daar ook internet....kan hij doen en laten wat hij wil..... om het effies nuchter te zien heb ik dus geen vat meer op zijn leven.....eigenlijk heel goed voor ons....maar tegelijkertijd zo beangstigend voor mezelf.....

 

Ik heb mezelf voorgenomen het niet zo zwaar proberen te zien...ben er achter dat je er niks mee opschiet. dit lukt best wel een beetje, maar niet ieder moment van de dag. Hoop dat ik mijn verhaal dan hier kwijt kan zonder het er iedere keer met mn vriend over te hebben..want ook daar ben ik achter...weer nieuwe spanningen in onze relatie die toch al aan  een zijde draadje lijkt te hangen..

 

jullie zullen me vast nog horen voor zondag.

want ben zelf ook erg benieuwd hoe ik er dan inmiddels over denk....

 

 


Posted: 10:34, 20/10/2005
Comments (1) | Add Comment | Link

<- Last Page | Next Page ->

Hosting door HQ ICT Systeembeheer