Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Draagt voorlichting bij tot de acceptatie van holebi's?

dinsdag 7u 's morgens

06:18, 22/4/2008 .. 0 comments .. Link

Door al het heen en weer geloop, zijn we toch wel de blog gisteren vergeten! Ik zal ze dus maar nu typen. Gisteren was voor iedereen een drukke dag. Het gesprek met Mevr.Gemoets liep weer over rolletjes. Ook de zelfpresentatie liep voor iedereen beter als verwacht!

Anouk en Mitch hebben de oplossing gevonden voor ons economieprobleem; ze gebruiken een campagne. Stress alom om de taak tegen 'straks' af te maken! Na alles te hebben gecheckt, gaat Jan nu alles samenzetten.

Max en Jan waren gisteren edele ridders; ipv eerst uw taak af te maken, hebben ze een andere groep geholpen die in de problemen zat. De taak wordt straks afgewerkt.

U vraagt zich misschien af waarom ik zo vroeg op ben?! Wel, ik moet toegeven dat ik een ochtendmens ben, ik werk 's morgens het best! Gisteren heb ik wat informatie voor de posterpresentatie gezocht. Die ik nu volledig ga verwerken!

Zoals u ziet weet iedereen zeker nog wat doen vandaag! Maar we doen het vol moed en vertrouwen!

Go Pink Panthers Go!!!

Dikke kus, SteffiDag 3

12:50, 18/4/2008 .. 1 comments .. Link

De laatste dag voor het weekend en de lijst van voltooide taken wordt alsmaar groter. Hoewel hier en daar nog wel gaten moeten opgevuld worden is het groepsvertrouwen groot en de wil om te slagen nog groter. Onze keuze om de meeste taken in duo te maken werpt zijn vruchten af, zo is er nooit een moment waar iemand niet weet wat te doen. Vandaag zal iedereen in de vroege namiddag huiswaarts keren om zich dit weekend voor te bereiden op de individuele zelfpresentatie van maandag. Hopen dat het even goed blijft gaan volgende week en dan zitten we voor we het weten een lekker biertje te drinken op een zonnig terrasje dinsdagnamiddag.

Groetjes AndyDag 2

13:44, 17/4/2008 .. 1 comments .. Link

Als echte vroege vogels waren we met de gehele groep op school aanwezig vanaf 09u00. Onze afspraak met mevrouw Gemoets om 09u45 leverde de nodige informatie op om een hele dag goed door te kunnen werken. Door de zeer grote nijverheid was het emi een echte sauna, waardoor we soms een pauze inlasten om de gemoederen en vooral onze geest af te koelen. Toch hielden we een stevig tempo en na dag 2 staan we voor op schema. Door de goede sfeer en samenwerking ben ik er zeker van dat we dinsdag terug zullen kunnen kijken op een geslaagde exploratieweek.

groetjes Max Dag 1

13:53, 16/4/2008 .. 0 comments .. Link

We werden verwacht in campus Jacob voor inlichtingen over de studiekeuze en info i.v.m. de explroatieweek. Na deze voorstellingen zijn we verder gewandeld naar campus Meistraat en hebben we dit blog aangemaakt en de taken verdeeld. Hierna zijn we direct aan slag gegaan met onze taken. Morgen hebben we een afspraak met onze begeleider mevr. Gemoets en tegen dan hopen we al een groot deel van de taken afgewerkt te hebben.

Groetjes Mitch

 About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

dinsdag 7u 's morgens
Dag 3
Dag 2
Dag 1

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer