Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Pieter Krijne Blog†

De Persoon Pieter Krijne

15:20, 27/9/2013† ..† 0 comments† ..† Link

Opleiding Pieter Krijne

Pieter KrijneNa de lagere school koos Pieter Krijne, geboren in Zeist, voor het Pieter Brandsma College. Dit is de school waar hij na een tweejarige overbruggingsperiode kon kiezen voor Mavo, onderbouw Havo, Atheneum of de Wereldklas. Gezien de algehele informatie die over Pieter Krijne op internet te vinden is, zou hij voor de Wereldklas gekozen kunnen hebben. Na het Pieter Brandsma College volgde hij een opleiding:
van 1978 tot 1982 aan de Koninklijke Militaire Academie
van 1993 tot 1994 aan de Vereniging Logistiek Management
van 1990 tot 1996 aan de Open Universiteit Nederland
van 1999 tot 2000 aan de Stichting Bedrijfskunde
van 2000 tot 2001 aan de Nijenrode Business Universiteit
en in 2010 aan de Bergplaas in Zuid-Afrika de training Spirit of the Wild. Met het behalen van het diploma aan de Open Universiteit Nederland kreeg hij de titel Drs.

Functie

Wanneer men aan dhr. Krijne zou vragen naar zijn huidige functie, zal hij snel zeggen: Entrepeneur. Entrepeneur staat voor een verzamelnaam van in elk geval ondernemer in combinatie met het leveren van een maatschappelijke bijdrage. En dat doet Pieter wel degelijk. Hij heeft meerdere functies welke hij voorheen heeft bekleed. En ook zijn huidige functies liegen er niet om. Alle functies zijn gericht op verbetering, vernieuwing van de maatschappij alsook (een bijdrage leveren aan) de eigen kracht van mensen. Zijn huidige functies zijn lid, mede-eigenaar en partner van diverse ondernemingen. Daarnaast is hij sinds oktober 2006 eigenaar van KZ Meet- en regelapparatuur BV in Zwolle.

Wereldverbeteraar

Het liefst ziet hij de hele wereld gebruikmaken van voedsel dat voortkomt vanuit de natuur. Sinds 2010 is hij partner van het bedrijf Bridge2Food, dat in 2002 is opgericht en gestationeerd is in Bilthoven. Dit bedrijf dient als brug tussen voedingsspecialisten over de hele wereld. Er worden veelal seminars en conferenties gehouden, allemaal met het doel om internationale netwerken te creŽren en uiteindelijk zoveel mogelijk doelgroepen te overtuigen van het belang van gezonde ingrediŽnten in voedsel.

Kinderopvang
Sinds oktober 2012 bekleedt drs. Krijne tevens de functie van Lid Audit Commissie bij Kinderopvang SKAR in Arnhem. De Audit Commissie, afgekort als Auditcie, valt onder de Raad van Toezicht en controleert onder andere het functioneren van het bestuur en de kinderopvangorganisatie in het algemeen. De organisatie zelf kent zijn oorsprong in 1898.

Investerenpasfoto

Bij zijn interesses noemt dhr. Krijne investeren. Aan zijn curriculum vitae te zien, heeft hij inmiddels al veel geÔnvesteerd en nu ook weer, de laatste 7 jaar. Zo is hij mede-eigenaar van The Art Group BV, die ansichtkaarten en kantoorartikelen levert voor de gehele Benelux. Ook heeft hij medezeggenschap over de vakantie-accomodatie Waterberg Bushveld Retreat in Zuid-Afrika. Sinds 2006 investeert hij in zijn eigen onderneming KZ Meet- en regelapparatuur BV en levert vanuit deze technische groothandel allerlei benodigdheden ten behoeve van gas- en waterdistributie. Hij investeert in zichzelf en in de maatschappij, ten behoeve van zichzelf en van anderen. Hij laat andere mensen meedenken in zijn ideeŽn, om uiteindelijk ook weer te investeren in zichzelf. Dankzij zijn wereldwijde netwerk is drs. Pieter Krijne nog lang niet klaar met investeren, verbeteren en vernieuwen.Welkom

08:16, 27/9/2013† ..† 0 comments† ..† Link

Welkom bij mijn eerste blog. Ik zal jullie op de hoogte houden van alle ontwikkelingen rondom mijn persoon.About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

De Persoon Pieter Krijne
Welkom

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer