Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Plantijn Soirée 17 juni 2009

Deze weblog volgt tien laatstejaarsstudenten van de Plantijn Hogeschool tijdens de laatste weken van hun academiejaar. Als kers op de taart moeten ze namelijk een Toonmoment organiseren. Wat dit inhoudt en hoe zoiets tot stand komt, kan je hier elke week volgen.

[ Home ] [ Profile ] [ Archives ] [ Friends ]

Welkom iedereen!

Beste bezoekers, We hebben de uitdaging aangegaan om een avond te organiseren op de Plantijn Hogeschool op 17 juni 2009. Tijdens dit evenement willen we het harde werk van de derdejaars Public Relations, Commerciële Communicatie en Journalistiek tentoonstellen. Het evenement heet Plantijn Soirée. De naam doet al vermoeden dat we voor een chique uitstraling gaan. We rollen namelijk de rode loper uit voor familie, (oud-)studenten, buurtbewoners en geïnteresseerden. Bij een hapje en een drankje laten we hen kennismaken met het leven op de Plantijn Hogeschool. Benieuwd hoe we dit allemaal gaan verwezenlijken? Volg ons elke week op deze blog! Na een geweldige benefietfuif in Petrol afgelopen zaterdag zijn we er namelijk helemaal klaar voor! Groetjes, De strikjes (de naam die onze begeleidster Imelda Van Praet ons geeft en die verwijst naar ons logo).

[ 18:55 ] [ 27/4/2009 ] [ 1 Comments ] [ Post Comment ] [ Link ]

Hosting door HQ ICT Systeembeheer