Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Never a dull moment in my life

Mag het licht aan?

10:11, 13/1/2015 .. 0 comments .. Link

Holy mozes, het gaat weer goed vandaag...vanmorgen schrok ik om 7.40 uur wakker..driekwartier later dan anders...

Daniel (wel optijd) vond het wel vermakelijk...."lag je nog lekker mam?" 

 Bijzonder

18:11, 12/1/2015 .. 0 comments .. Link

Vanmorgen met pijn en moeite de maandag begonnen, m,n winterdip begint aardige vormen aan te nemen. Maar degene die me een beetje kennen weten, dat ik me niet laat kennen, dus vol op mijn werk gestort. De tijd vloog voorbij. 

Het bijzondere is wel dat ik wekelijks te vinden ben momenteel in het Hospice, omdat we met het koor de herdenkingsdienst gaan verzorgen op 22 januairi a.s.

Vorig jaar was de herdenkingsdienst, waarin ook pap werd herdacht zo bagger qua muziek, zo jammer. Ik heb toen contact gezocht met de manager van het Hospice, met de vraag of ik mee mocht denken over de volgende herdenkingsdienst. Dat mocht, zodoende dat ik er nu bij betrokken ben. Het liedje van Claudia de Breij wordt er ook in opgenomen. Vanmiddag was ik er weer even...bijzondere sfeer, ook best moeilijk.kamer 6...

 

 Het begin is gemaakt

20:34, 10/1/2015 .. 0 comments .. Link

Het speelt al lang door mijn hoofd, een blog opzetten om alles wat er speelt in mijn leven op te schrijven. Te delen met alleen genodigden, dat klinkt!

ik wil graag vertellen, kletsen, praten, gehoord worden, en delen. Maar niet met iedereen, alleen met degenen die me lief zijn.

 About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Mag het licht aan?
Bijzonder
Het begin is gemaakt

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer