Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Plus500 ervaringen

Zelf gratis beleggen bij Plus500 <<<<<< KLIK HIER OM ZELF TE BEGINNEN MET BELEGGEN (krijg gratis 25 euro echt geld)

Plus500 ervaringen van een beginnende belegger. Zelf ook beginnen met beleggen? Je kan gratis 20.000 euro "nep" geld beleggen, of 25 euro echt geld krijgen om te beleggen bij Plus500. Klik op de link "Zelf gratis beleggen bij Plus500" bovenaan.

Home | My Profile | Archives | Friends

Linktest

Posted at 09:13 on 13/6/2013
Comments (0) | Post A Comment! | Permanent Link

Plus 500 ervaringen dag 7-8 en Beleggen met Echt geld

Posted at 16:21 on 16/11/2012

Hieronder de eerste screenshot van mijn resultaten van beleggen met echt geld.

Heb veel zitten rommelen vandaag, als ik slimmer was geweest met die Duitsland 30 had ik makkelijk 5 euro kunnen verdienen. Had die short veeeeeel langer open moeten laten staan.

 

En hieronder de laatste 2 dagen van de demo modus.

Heb nog steeds veel posten met groot verlies open staan. Vooral SNS Reaal en Apple gaan waardeloos.

 

Die deal met Griekenland was erg leuk, ik vertelde er vorige keer al over.

Toen ik in de Demo modus zag hoe hard die koers ging heb ik prive ook gekocht en daarmee dus 2 euro echt geld verdiend.

En vandaag dan in de Echt geld modus nog eens 1 euro met NL 25.

De balans: Echt geld heb ik nu dus van 25 euro 28,42 euro gemaakt. Er staan geen dingen open. Ik focus op korte termijn beleggingen van 10 minuten tot 2 uur zo ongeveer, dus ik koop aan eind van de dag ook geen nieuwe dingen meer zodat al het geld gewoon "veilig in the pocket" zit.

In de demo modus heb ik maar liefst -6500 aan open posities staan. En totale winst tot nu toe 3000. Sta dus qua totaal resultaat flink in de min.

In de Echt geld modus ben ik ook wel veel voorzichtiger, het zou toch leuk zijn om zonder zelf geld te storten langzaam wat op te bouwen. Dus ik wil die 25 euro niet verklooien.

In de demo modus rommel ik wel geregeld wat aan, gewoon maar wat gokken in het wilde weg, maar het meeste wat er nu open staan in die -6500 zijn dingen die ik helemaal in het begin verkeerd heb gedaan. Nieuwe dingen gaan bijna altijd goed of tegen zeer lage verliezen.

 

Comments (0) | Post A Comment! | Permanent Link

Plus500 ervaringen dag 5-6

Posted at 10:11 on 14/11/2012

 

Maandag en dinsdag waren niet zulke spetterende dagen. Toch met wat kleine dealtjes wat bij elkaar weten te schrapen om straks mijn "schuldenlast" mee te kunnen compenseren.

Gisteren ben ik ook (achteraf gezien veel te vroeg) in Griekenland 20 gestapt maar heb er een prachtige winst mee gehaald. Ben er erg trots op. Morgen meer daarover. Ik heb er ook met echt geld in belegd toen ik merkte dat ik goed zat en heb daar 2 euro mee weten te verdienen (op een saldo van 25 euro, 8% rendement in 1 dag dus!). Nu heb ik met echt geld van mijn 25 euro dus 27,50 euro gemaakt. Ben echt trots daarop.

Ik ben er ook inmiddels lang en breed achter dat sommige aandelen/grondstoffen/fondsen wel hele grote koersveranderingen moeten maken willen ze interessant zijn. Sommige zit je alleen al met een enorme spread (zie vorige weblogs voor wat dat betekent), waar al flinke schommelingen voor nodig zijn om die uberhaupt terug te verdienen. En dan zijn de "grote" schommelingen procentueel gezien ook nog eens zo klein dat je er in absolute getallen (euros) relatief heel weinig aan verdient. Ik ben me nu echt aan het aanleren om niet maar blind te kijken wat er stijgt en daalt maar sommige dingen gewoon links laten liggen omdat de spread alleen al mijlenver buiten de schommelingen van dat moment steekt. Nog afgezien van het vaak dus zeer beperkte rendement.

Een nadeel van Plus500 is wel dat je niet echt geld en nepgeld tegelijk open kan hebben staan zodat als je bij het nepgeld ziet dat iets echt goed uit gaat pakken je dit even snel ook met echt geld kan kopen. Daarvoor moet je switchen en dat duurt wel een minuutje ofzo en dat scheelt soms veel geld.

Ik heb nog geprobeerd om in de software het nepgeld aan te zetten en in de webversie het echte geld maar je kunt niet web en software tegelijk open laten staan, dan sluit ie de andere af, blijkt.

Comments (0) | Post A Comment! | Permanent Link

Dag 4 plus 500 ervaringen

Posted at 11:08 on 12/11/2012

 

Dit zijn dus de resultaten van dag 4

Ondertussen sta ik nog steeds flink in het rood, vooral met Apple maar ook met Balfour Beatty en Kraft Foods waar ik over allebei een positief bericht over had gezien op een nieuws site maar wat kennelijk niet resulteerde in een betere koers, of ik was te laat. Ook SNS Reaal trekt nog niet echt aan.

Intussen ben ik ook begonnen met de 25 euro echt geld die je kan krijgen van Plus500 om te beleggen. Ik merk wel dat ik daarbij toch wel wat voorzichtiger ga beleggen. Het zou natuurlijk leuk zijn om van die 25 euro een groot bedrag te kunnen maken. Daarmee heb ik vrijdag ca. 50 cent verdiend, is toch 2% rendement op 1 dag, ondanks een paar domme dingen die ik had gedaan. Als je dat elke dag kan halen zou je met laten we zeggen 10.000 euro toch in je levensonderhoud moeten kunnen voorzien. Raar idee. 

Het lastige is wel dat je met 25 euro maar 1 of 2 posities kunt innemen omdat het maar zo'n klein bedrag is. Van sommige dingen moet je minimaal 4 aandelen of 2 contracten etc. kopen, ik neem aan ivm de aankoopkosten die Plus500 per transactie moet betalen ofzo.

Comments (0) | Post A Comment! | Permanent Link

Dag 3 Plus 500 ervaringen

Posted at 11:38 on 9/11/2012

Dag 3 op Plus500

 

Leuk natuurlijk die groene cijfers, maar ik zit nog steeds met een heleboel ellende opgescheept. Maar liefst 4000 euro in de min. SNS Bank trekt bij, maar Apple is een ramp, en verder een heleboel kleine postjes van -100 tot -300 euro.

Ik heb me dus vanochtend (9-11)  toch maar eens in de diverse indicatoren verdiept. Op aanraden van de site Hoegeldmaken.nl had ik de MACD en Williams Percent Range en Bollinger Bands al open staan, maar ik had geen idee wat het allemaal betekende en hoe ik ze moest lezen. Nu wel iets meer, dus met deze nieuwe kennis ga ik vandaag verder aan de slag om weer een paar kleine winsten te boeken zodat ik hopelijk ooit weer quite speel in totaal.

 

 

 

Comments (0) | Post A Comment! | Permanent Link

Plus 500 ervaringen dag 2

Posted at 11:22 on 8/11/2012

Bij deze een overzichtje van dag 2

Dus gisteren toch maar mijn aardgas shorts met verlies verkocht en omdat de prijs stijgende was aardgas gekocht. Prompt zakt de koers natuurlijk weer.... heb ik dat!

Verder wil SNS Reaal nog niet echt in beweging komen. Met de koffie gaat het een stuk beter dan gisteren maar Apple blijft maar zakken. Daar sta ik nu ook 700 euro mee in de min.....

Wat verder erg leuk was waren de 2 deals met YELP waarmee ik aan het eind van de dag toch nog snel wat heb verdiend. Die koers ging als een jojo (geen idee waarom, want het beursnieuws kijk ik nog helemaal niet naar, geen tijd voor) dus dat moest haast wel.

De resultaten tot nu toe lijken leuk, maar momenteel sta ik dankzij Apple, Aardgas en SNS Reaal zo'n 3000 euro in de min bij mijn open posities. Niet echt gezond lijkt me maar ik ben denk ik op dit moment nog het type belegger dat (al dan niet tegen beter weten in) denkt dan hou ik ze voorlopig maar er komen vast ooit wel betere tijden.

 

 

 

 

Comments (2) | Post A Comment! | Permanent Link

Dag 1 van Plus500

Posted at 15:29 on 7/11/2012

Ik heb nooit eerder zelf belegd, en kwam viavia gisteren op het spoor van Plus500.

Je kan daar een gratis demo account openen om ervaring op te doen met het systeem en beleggen in het algemeen.

Ik ben een klein beetje bekend met hoe beleggen werkt, maar in wezen ben ik nog gewoon een beginner. Dus je zult wellicht geregeld domme opmerkingen tegenkomen in mijn blog.

Plus500 is vooral bedoeld voor daytraders oftewel je koopt een aandeel of short of forex (foreign exchange oftewel buitenlandse valuta) of grondstof en je verkoopt het na een paar uur weer, als het goed is met winst.

In de demo account krijg je 20.000 euro nepgeld. Om de een of andere reden die ik nog niet helemaal begrijp kan je hiermee een veelvoud aan spullen kopen. Vreemdgenoeg kan je hier dus veel mee verdienen, maar je kan nooit meer dan je inleg verliezen. Dus zeker omdat het nepgeld is heb ik me er verder niet al te zeer in verdiept.

In eerste instantie heb ik maar gewoon op het gevoel af wat dingen gekocht. Een aantal daarvan heb ik op verdiend, een paar dingen die niet goed liepen heb ik verkocht om erger te voorkomen. En een paar dingen heb ik 's nachts gehouden in de hoop dat het nog bij gaat trekken. Omdat het toch nepgeld is ga ik nu nog niet zenuwachtig dingen snel met veel verlies verkopen uit vrees dat ik anders hele grote verliezen ga lijden.

Hierbij een plaatje met mijn resultaten van gisteren:

 

 

Nogmaals ik heb dus nog een aantal dingen met verlies open staan, dus die 478 euro winst klinkt leuk maar ik mag heel blij zijn als ik quite speel voorlopig.

O.a. heb ik gisteren om de een of andere reden SNS Reaal gekocht omdat ik dacht dat die zou gaan stijgen maar die staat nu 993 euro in de min. Oeps!!!

Andere miskleunen (tot nu toe) zijn een berg Apple aandelen en een berg koffie die maar niet in waarde wil stijgen. Samen ook ca. 1000 euro in de min.

Goede dingen die ik heb openstaan zijn shorts op DSM en Tele2. Die lopen mooi naar beneden tot nu toe.

Een short is als ik het goed zeg een recht om op later tijdstip aandelen te verkopen tegen een x-bedrag. Ik weet het ook niet precies wie dat dan gaat kopen (staan er altijd even veel put (recht om later te kopen tegen x-bedrag) als short opties open?).

Anyway het komt erop neer als je denkt dat iets in waarde gaat dalen koop je een Short, en als je denkt dat iets in waarde gaat stijgen dan koop je dat aandeel of wat het ook is. En het verschil in waarde krijg je als winst.

Plus500 verdient doordat de prijs waartegen je kan kopen altijd hoger is dan de prijs waar je op dat moment tegen kan verkopen. In simpele termen uitgedrukt: De 2ehands waarde van dingen die je hebt gekocht ligt lager dan waarvoor je het koopt. Hierdoor maak je als je net iets koopt altijd eerst verlies, want je betaalt er meer voor dan de koers van dat moment. Dus je kan ook niet iets kopen en meteen na 1 seconde weer verkopen zonder verlies te lijden. Dat verschil in waarde noemen ze de spread.

En dan blijkt het dus niet handig te zijn om EUR/CHF te kopen (nogmaals ik deed maar wat) want kennelijk is die aardig stabiel (best logisch natuurlijk) en verdien je dus nog niet eens je (voor deze valuta HOGE) spread terug. Bij EUR/USD is de spread veel lager en heb je meer kans om wat te verdienen.

 

Comments (0) | Post A Comment! | Permanent Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer