Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Logi Label Home | Profile | Archives | Friends
Stagebedrijf Logi Label

13/1/2006

 

Welkom bij Logi Label b.v. - Voor de beste oplossingen!

Logi Label is een leverancier van etiketten, thermal transfer printlinten (ZEBRA, TOSHIBA-TEC en private label), supplies voor TALLY-GENICOM printers en supplies voor alle in markt zijnde industriŽle printers. Ook voor de diverse thermal transfer printers van ZEBRA en TOSHIBA-TEC bent u bij ons aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om een compleet onafhankelijk advies te geven met betrekking tot de voor uw bedrijf juiste toepassing. Onze kwaliteit, levertijden en prijzen zijn sinds onze oprichting onze grote kracht en zorgen voor een constante toename van onze klantenkring.

De medewerkers van Logi Label kunnen u advies geven op het gebied van:

  • De etiketmaterialen (papier, thermisch, thermo transfer, polyesters of andere kunststoffen, karton enzovoort)
  • De lijmsoorten (permanent, extra permanent, afneembaar, diepvries enzovoort)
  • De te gebruiken kwaliteit printlinten (wax, wax-hars, resin, near edge enzovoort)
  • De te gebruiken printers (Flat head, Near edge, 200 dpi, 300 dpi, 600 dpi enzovoort)
  • De wijze van aanbrengen (automatisch met Print & Apply, handmatig enzovoort)

Dit alles afgestemd op uw behoefte en toepassing.

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u bestellen?

Neem dan contact met ons op via e-mail, telefoon of fax en wij zullen u zeer snel een antwoord geven of een afspraak met u maken om op locatie alles te bespreken.

 

0 Comments | Post Comment | Permanent Link

13/1/2006

NiceLabel

 

 

Etiketteren is een onmisbaar onderdeel van de bedrijfsprocessen

Artikelen moeten gemarkeerd worden om ze te kunnen volgen in diverse fasen: productie, opslag / voorraad, logistiek en aflevering. Ook in latere fasen moeten we hun herkomst kunnen opsporen. Nu de ''just in time'' productie aan belang wint en de aanvoerketen gesmeerd moet lopen, wordt etiketteren steeds bedrijfskritischer. Etiketten die vroeger op voorhand werden gedrukt moeten nu geproduceerd worden op aanvraag, in verschillende omgevingen. De etiketgegevens zijn pas bekend op het afdruktijdstip of worden rechtstreeks uit het informatiesysteem van een bedrijf opgevraagd.

Problemen met slechte of ontbrekende etiketten kunnen zonder waarschuwing een productielijn stilleggen
Dit kan leiden tot grote verliezen van tijd, geld en zaken. Daarom moet het drukken van etiketten snel, eenvoudig en betrouwbaar zijn.

Uw succes hangt af van de betrouwbaarheid van de oplossing die u kiest
NiceLabel is een professionele etiketontwerpsoftware die het drukken van (barcode) etiketten binnen het bereik van elke desktop, server of laptop brengt.

NiceLabel zorgt al jaren voor efficiŽnte en innoverende etiketteeroplossingen voor eindgebruikers in de kleinhandel, logistiek, chemie, auto- en andere industrieŽn. Vandaag is NiceLabel de meest geavanceerde etiketteersoftware op de markt en dus uw logische keuze die voldoet aan alle ontwerp- en afdrukbehoeften - met of zonder handmatige tussenkomst.

Hoe werkt NiceLabel

 

 

Geen beperkingen bij het ontwerpen

Elke lay-out kan ontworpen worden in een combinatie van tekst, tekstvakken, barcodes en grafische velden (afbeeldingen) met vaste of variabele gegevens. Gegevensvalidatie, gekoppelde velden of zelfs Visual Basic Scripting zijn slechts enkele van de vele gespecialiseerde mogelijkheden die u kan helpen om gegevens te verwerken voor een volledig op klantenmaat gesneden etiketgegevenscontrole. NiceLabel ondersteunt alle recente industriŽle standaarden voor Automatische Identificatie, meerdere opties voor barcodesymboliek en andere geavanceerde eigenschappen.
 

 

Geavanceerde databaseconnectiviteit vanuit meerdere bronnen

Een gebruikersvriendelijke Database Wizard, ingebouwde Query Builder (opbouwfunctie voor zoekopdrachten) en zelfs SQL Scripting zijn beschikbaar om gegevens op te halen uit elke database, lokaal of op een server: ASCII tekstbestanden, Excel rekenbladen of SQL Server of ORACLE databases. Er zijn geen beperkingen voor connectiviteitsopties (vrij ophalen van gegevens). Met NiceData - een krachtig databasebeheerprogramma - kunt u alle databasetabellen vanuit NiceLabel beheren.

Geoptimaliseerd printen op alle thermische printers

Met NiceLabel kunt u etiketten afdrukken via ťťn of meer printers, lokaal of aangesloten op het netwerk. En hoewel elke Windows driver gebruikt kan worden, zijn de speciaal voor dit doel ontwikkelde NiceDrivers geoptimaliseerd voor snel, kwalitatief en efficiŽnt afdrukken via alle industriŽle Etikettenprinters. Om nog hogere afdruksnelheden op grafisch intensieve etiketten te realiseren, kunt u NiceMemMaster gebruiken om fonts en afbeeldingen in de printer te laden.

Afdrukken zoals u het wenst

De gebruikers van etiketontwerpsoftware struikelen soms over met functies overladen applicaties, waardoor de kans op fouten groter wordt. Dit is het punt waar NiceForm - een unieke applicatiegenerator voor klantspecifieke gegevensinvoer - in actie komt. Eenvoudige en snelle creatie van functies zoals gegevensvalidatie, databasekoppeling, afdrukvoorbeeld en applicaties met meerdere schermen wordt hiermee kinderspel. (Geen voorafgaande programmeerkennis benodigd!) Gegenereerde formulieren worden gebruikt als zelfstandige Windows applicaties en maken een aanvullende opleiding van gebruikers overbodig.

Integratie in ERP, WMS en andere informatiesystemen

Er zijn meerdere mogelijkheden om een volledige controle over het etiketteerproces te verkrijgen vanuit uw eigen softwareapplicaties. NiceLabel kan dienst doen als afdrukmechanisme, werkend op de achtergrond. Programmeurs kunnen NiceLabel oproepen door middel van een krachtige ActiveX programmeerkoppeling. U kunt zelfs direct afdrukken vanuit uw SAP R/3 systeem waarbij u NiceLabel gebruikt als ontwerp- en afdruktool zonder dat u daarbij middleware of maatwerk nodig heeft.
NiceWatch is uw module als u een betaalbare oplossing nodig heeft om automatisch etiketten af te drukken in een netwerk met meerdere besturingssystemen of in complexe applicatieomgevingen. NiceWatch houdt een scherp oog op alle bestanden in vele verschillende formaten. Een wijziging in ťťn van deze bestanden zet onmiddellijk de productie van etiketten in gang, zonder handmatige tussenkomst. Een voorbeeld uit de meest frequente scenario's is het schrijven van gegevens of opdrachtbestanden vanuit een ERP systeem naar een gemeenschappelijk netwerkstation. Ondanks de vele mogelijkheden is dit systeem snel en eenvoudig inzetbaar. Er is geen extensieve training of kennis benodigd!

Mobiel draadloos etiketten afdrukken

Pocket NiceLabel is ťťn van de modules van NiceLabel: een uniek mobiel, draadloos systeem voor het afdrukken van etiketten voor Windows CE en Pocket PC apparaten. De sjablonen voor uw etiketten worden op een Windows computer ontworpen en dan (samen met een database) naar een draagbare terminal gestuurd. Ook voor mobiele terminals kunt u aangepaste klantapplicaties (schermen) ontwerpen. Applicaties die vroeger door een programmeur gemaakt moesten worden, kunnen nu door mensen zonder programmeerkennis snel en ťťnvoudig in elkaar gezet worden. Wanneer de applicatie op de terminal staat, kunt u de afdruktaak naar een thermische etikettenprinter sturen via een seriŽle poort, een infraroodpoort, een directe TCP/IP, een Bluetooth virtuele poort of in combinatie met de centrale NiceWatch printserver voor mobiel gedistribueerd afdrukken van uw etiketten.

Niet - Windows en ''stand-alone'' (extern, autonoom) afdrukken

NiceLabel software is niet beperkt tot Windows omgevingen. Etiketten met barcodes kunnen ook rechtstreeks afgedrukt worden vanuit industriŽle printers die 'stand-alone' afdrukken ondersteunen, vanuit een speciaal intelligent toetsenbord (ontworpen voor het opslaan van etiketsjablonen en voor gegevensopdrachten) of met behulp van een volledige op Linux gebaseerde afdrukoplossing.

0 Comments | Post Comment | Permanent Link

13/1/2006

Thermal Transfer Printen

 

Logi Label levert uit voorraad originele printlinten voor de ZEBRA en de Toshiba-TEC printers. Tevens leveren wij voor alle gangbare thermo transfer printers, (ZEBRA, TOSHIBA-TEC, SATO, UBI, DATAMAX, AVERY, MECTEC, Intermec, NOVEXX, enz.) thermo transfer printlinten van onze private label kwaliteit. Deze kwaliteit is uitgebreid getest alvorens onze naam te mogen dragen. Wij garanderen de goede werking van deze linten op alle thermo transfer printers. Twijfelt u nog, schroom dan niet om testlinten aan te vragen!

De belangrijkste eigenschappen van een thermo transfer printlint zoals duidelijk afdruk bij een zo laag mogelijke temperatuur(energie)instelling van de printer en de zorg voor een lange levensduur van de printkop van de printers zijn bij het gebruik van deze linten gegarandeerd. Door de opbouw van de door ons geleverde kwaliteits linten met een uitstekende backcoating op een polyester film die er voor zorgt dat de printkop goed beschermd wordt kunt u er zeker van zijn dat u met deze linten altijd een optimaal resultaat behaalt en de levensduur van de printkoppen verlengt. Van alle hierboven besproken linten zijn er testrollen gratis verkrijgbaar om u te helpen met het maken van de juiste keuze voor u toepassing.

WAX linten :

Wax printlinten zijn er in diverse kwaliteiten leverbaar van een private label wax tot een High speed premium wax. Uiteraard is de keuze van het lint afhankelijk van de toepassing. Deze linten worden gebruikt voor diverse soorten etiketten echter voornamelijk op papier. Dit lint geeft een perfecte afdruk op thermo transfer papier en op thermo transfer geschikt houtvrij schrijf papier. Uiteraard is dit lint ook te gebruiken op matte kunststof materialen.

WAX/RESIN LINTEN:

Ook wax resin linten zijn er in vele kwaliteiten met voor elk hun eigen specificaties. Ook hier is de keuze van het lint weer afhankelijk van de toepassing. Over het algemeen kunnen deze linten op papier zowel als op kunststof etiketten worden gebruikt. Het zorgt voor een uitstekende veegvastheid en krasvastheid op papier en een goede veegvastheid op kunststofetiketten.

RESIN LINTEN :

Resin linten zijn ook in verschillende kwaliteiten verkrijgbaar met elk hun eigen specifieke toepassing. Over het algemeen kan men zeggen dat resin linten bestemd zijn voor gebruik in extra zware omstandigheden zoals: chemische industrie, extreem hoge temperaturen, zeewater enz. enz.. De printafdruk is extra goed bestand tegen veegvastheid, krasvastheid, vervuiling door solvents en vocht. Ook op kunststof materialen van leveranciers zoals FASSON en RAFLATAC zijn deze linten uitstekend te gebruiken en is dit lint UL recognised (voor binnen en buiten toepassingen) en CSA component acceptable.

0 Comments | Post Comment | Permanent Link

13/1/2006

Etiketten

 

Bij Logi Label hebben we vele formaten etiketten in diverse uitvoeringen op voorraad. Voor de meest uiteenlopende printers van DYMO tot ZEBRA en TOSHIBA-TEC.
De meest gebruikte etiketformaten voor thermo- en thermo transfer printers van alle merken zijn bij ons op voorraad zoals verzend etiketten, barcode etiketten, product etiketten, pallet etiketten en adresetiketten.

 

Onze voorraadetiketten zijn gemaakt van het beste transfer papier en thermo top papier met een permanente belijming. De pallet etiketten A5 (148 mm x 210 mm) zijn ook verkrijgbaar met speciale diepvries belijming voor in koel- en vrieshuizen. (tot -40 įC).

 

Ook de door iedereen gebruikte DHL etiketten hebben wij in de formaten 100 mm x 150 mm, 100 mm x 210 mm op voorraad. Werkt u nog met 82 mm x 140 mm? Ook die hebben wij op voorraad!

 

Al deze etiketten zitten op rollen met een maximale diameter van 20 cm. En een kern van 76 mm. Dit maakt onze etiketten geschikt voor alle gangbare thermo transfer printers zoals ZEBRA, TEC, SATO, UBI, DATAMAX enz. enz., bij twijfel over de juiste specificaties kunt u ons altijd bellen en zoeken wij dit voor u uit.
Ook voor de kleinere bureau printers hebben wij de juiste etiketten in thermisch en thermo transfer uitvoering. Deze etiketten zitten op rollen met een maximale buiten diameter van 120 mm en een kern van 25,4 mm. (1 inch). Uiteraard hebben we ook sinds kort etiketten voor de welbekende DYMO Label writers op voorraad in diverse formaten. Zie hiervoor onze overzichtslijsten.

Gebruikt u grotere aantallen etiketten dan vermeld, andere formaten, of met bedrukking.
BEL, MAIL of FAX ons en wij verzorgen een offerte geheel op maat!!!

1 Comments | Post Comment | Permanent Link
Hosting door HQ ICT Systeembeheer