Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
van $50 naar $10.000 in 1 jaar

van $50 naar $10.000 in 1 jaar

Posted on 31/1/2013 at 15:32

Hoi allemaal,

Na de eerste weken van 2013 wat aangekloot te hebben op pokerstars en enorme swings gekend te hebben ( van $0,- naar $500,- en van $500,- weer naar $0,-  en dit meerder keren) was ik het zat steeds in stakes te moeten wisselen. Dit moest ik meerdere keren noodgedwongen doen doordat ik niet het juiste BRM hanteerde en zodra het een beetje tegenzat ik gelijk het een paar stappen hoger ging proberen wat hoe dan ook een keer fout zou gaan.

Regelmatig speur ik allerlei pokersites af voor strategiën, nieuwtjes, verhalen etc etc.. Bij toeval kwam ik zo het blog van pokerstars pro A.Coimbra op het spoor. Hij houdt hier zijn vorderingen bij van zijn nieuwe challenge waarin hij in een jaar tijd $100,- om wil buigen naar $100.000,-. Na een aantal dagen zijn challenge te hebben gevolgt ben ik enorm geïnspireerd geraakt om een soortgelijke challenge op te gaan starten. Het zou niet realistisch zijn als ik als amateur speler die gemiddeld 8 uur per week klikt dezelfde doelen als pokerstars pro A.Coimbra zou stellen en heb de challenge wat meer op mij afgestemd en heb als doel gesteld om in een jaar tijd $50,- te doen veranderen in $10.000,-.

Wellicht dat dit niet echt een heel reëel doelstelling is aangezien ik een amateur ben en gemiddeld maar zo'n 8 uur per week poker maar ik ben van mening dat je de lat erg hoog moet leggen om het uiterste eruit proberen te halen wat erin zit! Mocht ik aan het einde van het jaar niet de $10K aantikken maar wel de micro/midstakes ( $5.00 t/m $20.00 ) crushen, dan zie ik dit niet als een fail maar zou dan alsnog vrede hebben met het behaalde resultaat. Mocht ik deze challenge vroegtijdig beïndigen of afwijken van mijn opgestelde regels en broke gaan dan zie ik dat als een hele grote FAIL!! Deze blog is dus ook voornamelijk voormezelf gemaakt om mezelf te blijven motiveren en te helpen herinneren waarom ik dit doe.

Het plan is als volgt :

Bankroll = $50,00 (31-1-2013)

* Dagelijks/Wekelijks een update geven.

* Zelfde BRM schema als A.Coimbra's challenge aanhouden.

* +/- 100 bi aanhouden voor de SNG en MTT (in het begin mag ik shotjes wagen als ik maar snel genoeg downmove wanneer het niet goed gaat)

* Ik mag nu de volgende games spelen : $0.50 45/90 SNG $1.00 90 SNG $1.50 45 SNG en MTT tot $3.30 (hier neem ik een groot risico maar maar downmove hier direct zodra ik onder de $25.00 terecht kom.)

* Downmoven naar de $0.25 en de $0.50 zodra ik onder de $25,00 terecht kom en geen MTT meer. ( mocht ik hier broke op gaan dan heb ik de mogelijkheid voor een refill van $50.00) .

* Op dit moment max 6 tafels. Eerst zorgen dat ik geen spots mis en mijn A-game speel. Mocht alles goed lopen en ik me lekker voelen kan ik het aantal tafels gaan verhogen.

Ik hoop dat ik niet ga falen en hou voornamelijk mezelf op de hoogt via deze blog ;-)

Succes dus!


Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer