Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
mijn belevenissen als sponsor

Introductie van mijn blog

Posted on 28/8/2012 at 17:15

Deze blog ben ik begonnen om mijn ervaringen als sponsor met anderen te kunnen delen.

Ik sponsor een aantal kinderen via Compassion en ouderen via Dorcas.                                                          De kinderen die ik sponsor zijn:

Visalachi, een meisje van 19 jaar uit India

Sikukuu, een meisje van 15 jaar uit Kenia

Erika, een meisje van 4 jaar uit Peru.

Het mooie aan het sponsoren van deze meiden vind ik het persoonlijke contact dat ik met ze heb. Compassion hecht heel veel waarde aan het contact tussen sponsors en de kinderen. Dit wordt dan ook erg gestimuleerd. Sikukuu sponsor ik al 8 jaar. De andere meiden nog maar sinds kort. Erika zelfs zo kort, dat ik nog geen brief van haar heb ontvangen. Van Visalachi heb ik al wel een eerste brief ontvangen.

Via Dorcas sponsor ik ouderen:

Raisa, een oma van 72 jaar uit de Oekraine

Elia, een opa van 90 jaar uit Tanzania

Met Raisa heb ik veel contact. Ik schrijf haar iedere maand en ontvang ook wel eens een brief van haar terug. Met Elia is het contact moeilijker, omdat hij analfabeet is. Ik stuur hem daarom regelmatig een foto of ansichtkaart. Terugschrijven is voor hem niet mogelijk.

In deze blog wil ik mijn ervaringen delen met betrekking tot deze sponsorschappen en deze stichtingen. Ik zal het vertellen als ik post van iemand ontvang, als ik zelf een brief geschreven heb of als er ander nieuws te melden is.

Hopelijk kan ik vaak schrijven in deze blog, want dat zou betekenen dat ik veelvuldig contact heb met de meiden of met de ouderen.

Veel leesplezier!!


Recent Entries

- Introductie van mijn blog

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer