Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Van XL naar S???? 

Nieuwe ronde, nieuwe kansen!!!!

14:48, 8/1/2016  ..  0 comments  ..  Link

Vorig jaar februari ben ik gestart met Powerslim. Net voor de vakantie (juli) zat ik bijna op mijn streefgewicht. Helaas op vakantie alles gedaan wat Powerslim verboden heeft en nu januari 2016 tijd voor goede voornemens want het is nodig.

De afgelopen maanden heeft duidelijk zijn tol geeist. Ik hou van bakken, lekker koken en eten is bij mij ook heel veel veel gezelligheid.  Tijd voor actie. Mijn plan is als volgt ik ben begonnen met hardlopen. Nou ja hardlopen laten we het voorlopig joggen noemen. Samen met een maatje (die ook net gestart is) hobbelen we een rondje rond de blok hier in de buurt. Ik ken mezelf en wil alles graag meteen goed doen. Dus je snapt dat ik ontzettend baal als ik na het uitlopen van onze straat al steken krijg, naar adem snak en denk ik ga het niet meer zo lang volhouden. Nu 1,5 week verder merk ik kleine verbeteringen. Het is nog verrre van wenselijk maar, het begin is er. Vanochtend in 18 minuten (met twee wandelmomentjes) 1,8 kilometer gejogd. 

Tevens heb ik gisteren de stoute schoenen aangetrokken en een afspraak gemaakt met mijn powerslim coach! Helaas bleek het gewicht nog hoger dan ik dachtte, dus werk aan de winkel. Ben gisteren meteen begonnen met wat ik in huis had en s'middags meteen mijn favoriete powerslim producten gekocht. Het moet er nu echt af te blijven nu! Streven is om in mei op mijn gewicht te zijn, zodat ik nog alle tijd heb om te stabiliseren voor de grote vakantie. Dit mag voor de derde x niet mijn struikelblok worden.

Ik heb er zin in! Nu gaat het me lukken zeker weten!

Keep you posted!About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Nieuwe ronde, nieuwe kansen!!!!

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer