Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
locked

Home - Profile - Archives - Friends

Vriend wil opgesloten worden?

Posted on 4/7/2008 at 01:04 - 0 Comments - Post Comment - Link

Help! Mijn vriend wil dat ik hem op slot doe!?Hoe kom je hier?
Je bent hier vast niet zomaar gekomen, mischien kom je op dit artikel omdat je er geintereseerd in bent, en dit onderwerp hebt opgezocht, maar waarschijnlijk zal hier zijn gekomen omdat je vriendje of man heeft laten weten dat hij graag door je wil worden opgesloten. Om wat specifieker te zijn, zijn piemeltje door jou te laten opsluiten. Dit houd in dat hij graag een CB6000 om heeft. Dit is een soort kooitje wat om de penis van de man gaat, die vervolgens met een slotje op slot gedaan kan worden. Het is dan bedoeling dat jij, zijn sleutel ervan bewaart. Jij bent dus de keyholdster. En jij denkt waarschijnlijk, waarom zou ik in hemels naam mijn vriend zijn lul op slot doen? Dit is een hele reele vraag, het is natuurlijk ook een gekke gedachten, maar ik zal je uitleggen in dit artikel waarom jij eigenlijk super veel geluk hebt dat juist jou vriend dit voor je wil doen. Het is namenlijk nog wel wat, dat hij jou deze eer wil geven. Ik garandeer je dat wanneer je dit artikel hebt gelezen, en het in de praktijk heb gebracht, je nooit meer zonder een gekuisde man wil leven!

De eerste stap

De eerste stap heeft je man of vriend zelf al gedaan, hij heeft jou verteld wat hij heel graag wil, en geloof mij, op wat voor mannier hij het ook gebracht heeft, hij wil dit heel graag, anders zou je dit nooit aan je vriendin voorstellen. Het is voor een man een hele grote moeite om over dit onderwerp te praten. Mischien weet je al dat je vriend wat onderdanig is in de slaapkamer, mischien hebben jullie wel eens wat gespeeld met handboeien, of heb je hem wel eens vastgebonden tijdens de seks, groote kans dat als hij daarvan houdt, en daarna dit heeft onderwerp ter spraken heeft gebracht, je een onderdanige vriend of man hebt. Je zou hem bewijze van spreken zo tot je eigen slaafje kunnen maken. Dat klinkt natuurlijk weer gelijk heel extreem en eng, maar na het lezen van dit artikel zal je het begrijpen. Het belangrijkste is dat als hij dit onderwerp heeft opgebracht, dat je hier serieus mee omgaat, als je hem zo afwimpelt, van doe normaal met je gekke ideeen zal hij het er waarschijnlijk de volgende keer niet tegen zeggen, terwijl hij dit wel graag wil. En het is belangrijk om in een relatie voor elkaar open te staan. Geef het gewoon een kans.

De tweede stap

Nu hij je met veel moeite heeft verteld over deze fantasie, zal hij er zelf waarschijnlijk niet gelijk weer over willen beginnen. Helemaal niet als hij heeft gemerkt dat jij er kritisch tegenover staat. Het is daarom belangrijk, dat jij nu initiatief neemt, en dat jij tegen hem begint over dit onderwerp. Hij wil dit namenlijk alleen als jij dit ook echt wil. Het moet dus eigenlijk overkomen alsof jij graag wil dat hij een kooitje om zijn piemeltje heeft. Doe dit heel subtiel, vraag gewoon iets in de trant van: Schatje, waar we het laatst over hadden he? Dat ding om je lul op slot te doen, kan je daar zelf nou niet uit? Daar zal hij ongetwijfeld op antwoorden, nee, alleen met de sleutel kan je eruit, en als je daar op reageert dat je dat wel spannend lijkt, dat alleen jij over zijn piemel kan beschikken, zal je merken dat hij er uitgelaten over zal gaan praten. Hij merkt dan namelijk hoe spannend en leuk jij het vind om hem op te sluiten. En dat is de hele bedoeling van het spel. Lees voordat dit doet dit artikel uiteraard even uit.

De derde stap

Nu je dus zeker weet dat hij dit echt graag wil, kom je ter zaken, zeg tegen hem dat je het heel geil vind om de baas te zijn van zijn piemel. Als je weet dat hij onderdanig is (zie stap 1) doe dit dan een beetje dominant, bijvoorbeeld: Nou schat, zorg maar dat je er volgende week eentje hebt. Dan zullen we dat ding van jou is goed op slot doen. Of iets dergelijks.

De vierde stap

Nu begint het pas echt leuk te worden. Als het goed is heeft hij de CB gekocht, en kan dus het echt werk beginnen. In deze stap leg ik uit waarom jouw vriend of man het zo opwindend vind, en hoe je nu dus verder moet gaan.

Je vriendje of man, is dus onderdanig, en dat is niets om je voor te schamen. Dit doet hij waarschijnlijk wel omdat de man altijd symbool moet staan voor stoer en sterk. Nu betekend dit absoluut niet dat je vriendje of man zwak, of dom is. Sterker nog, het is bewezen dat de meest dominante mannen, die vaak hoger opgeleid zijn, veel zelfvertrouwen hebben, een goede leidinggevende baan hebben, vaak erg onderdanig zijn maar dit eigenlijk nooit kunnen uiten. Nu kan jij hem die kans wel geven. Dus hoe stoer en sterk je man ook overkomt, als hij dit wil, is hij echt onderdanig.

Wat houd dat in de praktijk in?

Dat je vriend of man het ook wel eens lekker vind om de controle uit handen te geven, en dat hij zelfs zover wil gaan dat hij zijn eigen penis door zijn vriendin of vrouw wil laten beheren. En dit geeft een man zoveel opwinding, dat ze vaak al een stijve krijgen bij het idee. Ze vinden het dus echt fijn als ze weten dat hun lul niet meer van hun is, maar dat alleen de vrouw die de sleutel heeft (jij dus), alle macht heeft. Het is dus gewoon een stukje macht wat ze graag uit handen geven, wat ze in het dagelijkse leven nooit kunnen doen.

De voordelen van de vrouw?

Nu hoor ik je al denken, en hoe zit dat dan met mij? Wat heb ik hier dan aan? En dat is het punt waar het echt leuk wordt, je zal merken dat zodra hij de CB om heeft zichzelf enorm anders gaat gedragen, hij zal veel meer aandacht voor je hebben, veel meer dingen doen die jij wilt, veel liever voor je zijn, en alles voor je over hebben. Dit komt omdat hij jou nu ziet als zijn verlosser, jij bent de enige die hem als jij dat wilt een orgasme kan bezorgen, en jij bent de enige die van dit geheim weet, jij houd hem gevangen. Dit is nog niet alles, de rest van al jou voordelen – wat er meer zijn dan die voor hem – komen naar voren in Het kan beginnen.

Het kan beginnen!

Nu is het moment daargekomen dat je hem de CB omdoet, zorg dat hij goed en comfortabel zit, en zeg niet tegen hem wanneer hij er weer uit mag, en houd gelijk vanaf dag een alle sleutels in jou bezit. Gelijk als je dit hebt gedaan kan het plezier beginnen, begin lekker met hem te vrijen, doe alles waar hij normaal al helemaal gek van word. Hij zal dan gelijk, en helemaal nu super geil worden, en precies op dat moment zeg je: Jammer dat je nu al opgesloten zit he? Wie weet wat anders had kunnen gebeuren? Nu moet jij mij maar even klaar laten komen he? Of iets in die geest, dit zal hem alleen maar meer opwinden. Laat hem jou nu lekker likken en zeg dat als hij het goed doet mischien wel een verassing krijgt. Je zal versteld staan van wat er nu gaat gebeuren!! Hij doet het zo goed als nooit tevoren! Omdat hij weet dat er ‘mischien’ wat tegenover staat. Als je zelf bent klaar gekomen, zo, dat was lekker, jou beurt komt nog wel.... en laat hem zo achter. Dit idee vind hij zo ontzettend geil dat hij vanaf dit moment compleet in jou controle ligt. Nu kan je werkelijk alles met hem doen wat jij wilt en hij zal naar je luisteren.

Nu is het de bedoeling dat je hem een tijdje in de CB laat zitten, een week is voor de eerste keer net genoeg. Je vertelt hem dit uiteraard niet, hij vind het alleen maar leuk dat alleen jij mag bepalen wanneer hij mag komen. In de tussen tijd dat hij niet mag komen is het de bedoeling dat jij hem zoveel mogelijk sexueel stimuleert. Stuur hem spannende smsjes met, motiveerende teksten als hij op zijn werk, en laat hem jou zovaak mogenlijk klaarkomen, dit vind hij zelf ook erg geil om te doen. Dus zonder dat hij mag klaarkomen moet hij jou verplicht likken. Doet hij het niet goed? Plaag hem een beetje met teksten als, doe je dit niet? Dan houd ik het sleutelje een dag langer! Het plaag effect is het beste wat er is, en daar moet je in de tijd dat hij vast zit veel gebruik van maken. Hij zit bijvoorbeeld rustig te werken, en ze smst hem, schat, kom je vandaag anders een keer een uurtje eerder? Wie weet wat anders met de dagen die je vastzit gebeurd. Wedden dat hij op tijd is? Het is dus de bedoeling hem dingen voor jou te laten doen die hem uitzicht geven op een orgasme. En geloof me, HE WILL LOVE IT, en SO DO YOU! Pas als je dit een tijdje hebt gedaan zal je zien hoe fijn het is.

Uiteindelijk na een week moet je hem wel echt laten klaarkomen, dit is noodzakelijk anders is er geen lol meer in voor beide. Wat in de tussentijd leuk is om te doen, om net te doen of je hem laat komen, neuk of pijp hem tot ie echt bijna komt terwijl hij bijvoorbeeld vast gebonden op bed ligt, en zeg dan, nou ik ben moe, volgende keer beter. Laat hem slap worden, en doe zijn kooitje weer om. Hij zal het tegelijk super frustrerend, maar ook super geil vinden!

Taking it even further

Waarschijnlijk vind je het op dit punt helemaal geweldig, het volgende deel, is alleen voor de mensen die graag nog een stapje verder willen gaan.

Wat je op dit moment kan doen is hem als een slaafje gaan behandelen. In deze stap kan je van je vriendje dus echt je slaafje maken. En dat is leuker dat je denkt! Dit hangt af van de persoon, en ook van jou zelf, maar als je een vriendje of man in een CB hebt wil hij waarschijnlijk graag ook je slaafje, zeg gewoon op een avond als je op de bank zit, dat jij liever hebt dat hij helemaal naakt rondloopt, met alleen zijn cb nog om. Dit is erg verederend voor hem maar let op! Krijgt hij een stijve? Dan heb je een slaafje te pakken! Nu weetje dat hij echt onderdanig is. Dit kan je makkelijk verder uitbouwen. Zeg bijvoorbeeld dat hij jou thuis alleen nog maar meesteres mag noemen, laat hem alle klusjes doen.

Dingen die een slaaf zeker maar dan ook echt zeker super zal vinden:

Hij mag thuis alleen maar naakt rondlopen. (of in zijn eigen huis).
Hij moet altijd op zijn knieen naast jou zitten.
Hij moet alles in huis doen.
Hij moet jou naakt een voeten massage geven.
Etc, etc,

Kortom deze stap was zo verkeerd nog niet  en het heeft alleen maar positieve gevolgen voor jullie relatie aan beide kanten.

Dus, hou hem in zijn kooi, laat hem af en toe klaarkomen, en plaag hem super vaak!

En je kan het verder zelf uitbouwen zoals je wenst  Web Analytics

CB bij man

Posted on 8/6/2008 at 02:09 - 0 Comments - Post Comment - Link

Hoe lang kan mijn man een CB om doen?


Dit kan zo lang als je wenst, met een CB kan alles gedaan worden, douche, slapen, wc.Er zijn verhalen bekend van mensen die er langer dan een jaar in hebben gezeten. Nu is dit natuurlijk extreem, maar het kan wel heel lang!Vind op deze site alles over CB voor mannen!

Je man zijn lul opsluiten?
Hoe moet je beffen?
Hou het netjes
Pijpen gezond??
Pijpen gezond??

Hosting door HQ ICT Systeembeheer