Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Jup, thatīs me

Lastig te peilen

21:25, 6/1/2013 .. 0 comments .. Link
Ben je nou echt zo dom, of ligt het aan mij? Natuurlijk gaat mijn verliefdheid niet opeens over, natuurlijk ben je nu niet opeens minder leuk. Dat snap je hopelijk toch zelf wel? Ik zou ook wel inschatten dat je dat snapt. Maar waarom stuur je me dan dit nummer.... Leave me standing here van stevie ann, geschreven voor alles is liefde. That's like my story! Dat kun je toch wel snappen... En dan ook nog zeggen dat je wegdroomt bij dat nummer, foto's met een knap meisje op je facebook... E natuurlijk, er is niks fouts aan en je moet het allemaal zelf weten, maar snap je dan serieus niet dat het lastig is voor mij? En ja misschien ligt het aan mij, en moet ik me gewoon aanpassen... Maar ik dacht dat je mij zou snappen, en in ieder geval... Ja wat.. Geen idee Je bent gewoon een sukkel En ik nog meer, omdat ik je niet uit m'n hoofd krijg.

hoe het afloopt... of begint?

23:24, 1/1/2013 .. 0 comments .. Link
Goed, als ik deze blog zou lezen, zou ik best benieuwd zijn hoe het met mijn brandende liefde is afgelopen!
Nouja, goed zal ik niet zeggen, maar ook niet slecht. Het antwoord was dat er wel een klik was, maar op vriendschappelijk gebied. So it kinda sucks dat het niet op die andere manier werkte, maar aan de andere kant is het niet awkward geworden. En natuurlijk kan ik niet in de toekomst kijken of we blijven whatsappen, maar het voelt nu wel vrijer. Wat maakt het uit wat ik zeg, wat maakt het uit wat hij zegt, gewoon gezellig.

En wie weet... wie weet ooit...
Maar daar richt ik me echt niet op. Ik vind het u gewoon gezellig als vrienden, en vind hem op die manier ook leuk! Ben ook wel redelijk opgelucht, alsof het nu allemaal wat makkelijker is.

En het is zeker goed dat ik me niet daar meer zorgen over maak. Ik ga me dit jaar keihard richten op al mijn audities voor uitvoerende theater opleidingen, ik wil lekker wat gaan werken (als animator op de camping, wat ik al een jaartje doe) en ik kan niet wachten tot september! Dan weet ik wat ik ga doen, heb waarschijnlijk mijn papiertje op zak en kan mijn toekomst beginnen!

Bring it on!
Hasta la vistaxxxx

Nieuw jaar, nieuwe kansen

12:38, 1/1/2013 .. 0 comments .. Link
zoo en we zijn wakker, zonder echte hangover :) Goed, vanmorgen, om een uurtje of 10 denk ik, heb ik dus m'n crush verteld dat ik nu wel eens wil weten of het bij whatsappen blijft, of dat er eventueel meer in zit. En stiekem weet ik ook echt wel dat het waarschijnlijk bij whatsappen blijft.
Want de berichtjes die hij stuurt zijn altijd leuk en lief, maar daar blijft het bij. En als hij me echt leuk had gevonden, had hij vast wel wat meer werk gemaakt van die afspraakjes die nooit komen.

Maargoed, hij had het wel gelezen maar niks gezegd. Dus ik stuurde: "Wow, zo'n moeilijke vraag is het toch niet?" Dat was het ook niet, ik wilde geen liefdesverklaring, ik stuurde geen liefdesverklaring, ik wilde gewoon duidelijkheid.

En nu heb ik dus een berichtje terug. Geen idee wat erin staat, want ik ben wel zo'n held op sokken die dat niet wil lezen. Want het verliefde gevoel is fijn, en dat wil ik niet kwijt. Ook al is het ook niet echt ideaal om verliefd te zijn en jezelf gek te maken als iemand na 4 maanden (!) nog geen duidelijkheid geeft.

En natuurlijk, ookal zegt heel mijn hoofd dat het wel redelijk duidelijk is, blijft er dat sprankje hoop dat waarschijnlijk in zo'n 5 minuten uitgedoofd gaat worden.
Wat wel beter voor m'n school zou zijn, aangezien ik dan vast niet meer 24/7 whatsapp, onder elke les.

Tijd rekken dit, zodat ik het niet hoef te lezen.

Oke. ik ga hiermee stoppen, want dit slaat natuurlijk ook nergens op. Lieve allemaal,. geniet van 2013, maak je dromen waar en zorg dat je over een jaar met een grote glimlach terug kan kijken!

ciaoo<3

2013, wees lief voor me... alsjeblieft

01:07, 1/1/2013 .. 0 comments .. Link
Gelukkig nieuw jaar! ik hoop zo dat dit jaar me gaat brengen wat ik wil. En natuurlijk dat veel. Een plekje op een opleiding, een nieuwe piefde die gaat werken, gezondheid, en laten we m'n gymnasium diploma niet vergeten! Maar we zien wel wT dit jaar gaat brengen. Iklappe doe doe in ieder geval mijn stinkende best om m'n doelen bereieken. En vanavond ga.ik gewoon hem zeggen dat ik duidelijkheid wil, en geen slappe smoesjes! Een heel fijn 2013<3

"Wat is er loos?"

17:31, 31/12/2012 .. 0 comments .. Link
Haha, wat is er loos opeens?

Dat berichtje kreeg ik, hopend natuurlijk dat hij niet ook een blog heeft of dit op de een of andere manier leest. Maargoed. er is dus iets loos. Eigenlijk niet echt, behalve dat ik niet echt normaal meer doe in de whatsapp gesprekken tegen die ene jongen. Tenminste, dat valt mij ook wel op. De ene keer stuur ik zo 6 berichtjes, met in de laatste 5 zeggend dat het eerste berichtje nergens op sloeg. Dan doe ik wel heel obvious verliefd en dan maak ik hem opeens gek.
Zoals net. Vandaar dat berichtje.
Wat er loos is? Ik vind je leuk sukkel, ik heb het je gezegd, hoe duidelijk wil je het hebben? Moet ik het voor je uitspellen?!
Hoe moet je je gedragen tegen een jongen met wie je elke (ja letterlijk elke) dag whatsappt, inclusief goeiemorgen en slaap lekker, en die je ook in het echt kent dus geen enge virtuele relaties, tegen wie je ltterlijk gezegd hebt dat je hem leuk vindt! Op dat moment wist hij het nog niet, wat logisch was, want het was een soort van spontane actie dat ik hem vertelde dat ik hem wel zag zitten. Maar kom op, het is nu zo'n 3 maanden denk ik, hij wéét dat ik hem leuk vind en hij blijft maar whatsappen.
En ja ik elt op dat ik niet degene ben die telkesn het gesprek begint maar hij.
En dan vraag je wat er loos is? Wat denk je zelf...

Wist ik maar wat hij zelf dacht. Ook al was het dat hij me absoluut niet op die manier zag zitten, dan weet ik het tenminste! Dan kan ik het van me af zetten. En dat lukt nu niet echt omdat het stemmetje genaamd hoop roept dat het niet anders kan dan dat hij echt wel iets voor me voelt...

En ik wil het er echt nog wel een keer met hem over hebben, maar in real life. Geen uren bedenktijd of schattige smileys, dan maar een keertje de harde werkelijkheid, zoals eigenlijk alles is. Maar ik ben wel weer zo eigenwijs dat ik vind dat hij moet beginnen over het afspraakje wat we nog zouden hebben...

Laten we het er maar op houden dat 2013 sowieso uitkomst in mijn heerlijke tienermeisjedrama zal brengen.

kusje, the hopelessly devoted girl

pozetieverik?

13:14, 31/12/2012 .. 0 comments .. Link
Voordat jullie allemaal denken dat ik niet kan spellen, zal ik de titel van deze blog maar eens uitleggen. Er is een liedje in de musical de kleine zeemeermin die zo heet. Iemand die ik ken was daar heen geweest en stuurde dat op een gegeven moment, waarschijnlijk toen ik een beetje aan het zeuren was. En toen is die term er bij ons ingebleven. En dat schrijf je dus zo, vandaar.

Waarom nou als titel van deze blog? SOms moet ik mezelf even van een afstandje bekijken, en even nadenken of er wel een probleem is en waarom ik mezelf misschien stom voel. En meestal valt het allemaal dan best wel mee. Keep it positive!

Net had ik precies zo'n ding! Ik weet niet wat ik aanmoet met de jongen die ik leuk vind. En ja, dat is dezlfde jongen die me dat liedje stuurde. En soms word ik daar chagrijnig door. Gewoon omdat hij dan niks zget, of eigenlijk zonder rede. Waarschijnlijk omdat het allemaal nogal vaag is en ik hou van duidelijkheid. 'Doe niet zo moeilijk, zeg gewoon dat je hem leuk vindt!' Logische reactie, maar dat heb k gedaan. Beetje jammer dat het via whatsapp was, maargoed. ZO vaak zie ik hem niet. En daarop reageerde hij helemaal niet! Dus ik zei: 'he, just to be sure, het is dus niet wederzijds?' Dat wist meneer nog niet -.- En hij blijft wel eeuwig whatsappen! En ja, daar doe ik aan mee. en misschien moet ik m'n hart niet aan zo iemand verliezen, misschien moet ik me niet zo ongelofelijk aan het lijntje laten houden en ik moet me al helemaal niet rot of down laten voelen door hem!
Maar ja, makkelijker gezegd dan gedaan.

Een ding weet ik nu wel, het is oudjaarsdag, ik mag dan wel geen spannende plannen hebben, maar ik leef mijn eigen leven en als hij erin komt is het leuk, maar ik ga niks door hem laten verpesten, ook mijn humeur niet!
Dat je 't maar even weet:)

Kisses, de pozetieverik

schrikken

23:15, 30/12/2012 .. 0 comments .. Link
Typisch zo'n actie voor mij. Ik wilde een blog maken, voor mezelf, als uitlaatklep, om lekker dingen op te schrijven, om te praten over mensen en dingen die in mijn hoofd rond spelen. Gewoon voor mezelf dus! Maar ik ben weer zo'n slimmerd die teveel zichtbaar maakt wat betreft mijn persoonlijke gegevens, en ik hoef niet per se dat als iemand op m'n naam googled, gelijk deze hele blog leest. En dus ook weet dat ik het schrijf :)
"Heerlijk kind ben je weer" Zou wel de reactie zijn die J. me zou geven :) Wat ik stiekem helemaal niet erg vind, want dat klinkt super lief!
Maar bij hem heb ik mezelf een beetje voor gek, om het netjes te houden, gezet. Telkens berichtjes blijven sturen, en daaroverheen berichtjes dat die andere berichtjes nergens op slaan. Jup, that's me. The real me. Maar wil ik wel dat hij de real me leert kennen? Het meisje met het masker, dat altijd vrolijk is, zingt en danst, zij is leuk! En dat betekent niet dat ik mezelf op m'n kamer allemaal dingen aandoe en de hele tijd zit te huilen. Absoluut niet, zo'n meisje ben ik niet. Niet dat er iets mis is met die meisjes, ik hoop allemaal dat ze een goed leven krijgen, maar ik ben er niet een van.

Maar ik heb ook wel onzekerheden. M'n gekke spontane acties, die niet altijd even slim zijn. M'n opmerkingen die ik beter niet had kunnen maken... En het is wel veiliger om het meisje te zijn bij wie het lijkt dat alles leuk fijn en aardig is. En ja dat is oppervlakkig, geloof me, ik doe een musicalopleiding en heb genoeg gesprekken en confrontaties (ook met mezelf) met en door m'n speldocente gehad.
Maar naar binnen laten kijken is toch moeilijker dan het lijkt.

Bij deze blog is dat al wat fijner. Ik heb gee idee of iemand het überhaupt lees, wat eigenlijk ook helemaal niks uitmaakt. Maar wie weet helpt het wel! En anders is het gewoon leuk en lekker om even alles uit je gedachtes op te schrijven.

Oja, als iemand dit mocht lezen, aangezien ik dus gewoon opschrijf wat er in me omgaat, kán het soms zijn dat het wat rommelig is.

But hey, that's me:)

Geniet van jullie laatste nachtje in 2012
Ciao<3

About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Lastig te peilen
hoe het afloopt... of begint?
Nieuw jaar, nieuwe kansen
2013, wees lief voor me... alsjeblieft
"Wat is er loos?"

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer