Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Prematuur

Description

Blog over prematuriteit


«  March 2018  »
MonTueWedThuFriSatSun
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

My Links

* Home
* My Profile
* Weblog Archives
* Friends
* Pamperedxs
* Lieve-engeltjes
* ouders van couveuse kinderen

Pampered XS

Omdat kieran te vroeg geboren was, zaten we natuurlijk met kleding die niet paste. Na goed zoeken kwamen we op sites waar eigenlijk niets bijzonders was en alles was duur.

Dus besloot ik, mijn baan op te zeggen en een eigen bedrijf te starten in kleding voor prematuren. www.pamperedxs.nl Waar producten aanwezig zijn die wel te betalen zijn en niet 5 euro winst op een speen zit ed.

Na maanden wachten op de website en het bestellen van kleding en aanverwante producten was het zover pampered xs opende de webshop. De champagne was al in aanslag nu alleen nog een vermelding in die verrekte google statestieken.

Natuurlijk hoor ik graag een mening over de webshop aangezien hij is gemaakt naar mijn inzicht en niet naar andere ervaringsdeskundigen.
Dus kijk eens op de site en misschien heb je nog ideeen

Bedankt

Posted: 13:22, 14/9/2009
Comments (0) | Add Comment | Link

Mijn Preemie

Eind december werd ik met spoed naar het ziekenhuis gestuurd, na 26 weken zwangerschap, er bleek iets niet goed te gaan. Mijn kereltje zou geboren worden.
Na onderzoeken leek het allemaal mee te vallen en mocht ik weer na huis wel moest ik na 2 weken weer op controle komen.
In deze 2 weken heb ik gewoon weer alles gedaan want tja er was niks aan de hand, na het volgende bezoek werd duidelijk dat er toch wel meer aan de hand was nl. de cervix was volledig week.  Ik moest onmiddelijk bedrust hebben, longrijping en weeenremmers om alles zo lang mogelijk uit te stellen.
Kieran was ondertussen 700 gram,

Uren leken dagen, platliggen in een ziekenhuis en ook niet dicht bij huis dus veel bezoek was er niet. Maar hij bleef zitten. Elke ochtend was het weer spannend, hoe de hartslag was.

Toen ik uiteindelijk de 34 weken had gehaald mocht ik naar huis. Als hij nu geboren werd kwam het goed. 5 dagen na ontslag was het zover de vliezen waren gebroken, en ik zou dan nu toch echt gaan bevallen. Direct naar het ziekenhuis en weer afwachten tot de weeen begonnen. Uiteindelijk is Kieran geboren met 35 weken waarnaast hij 3 weken dysmatuur was.
Hij woog 1910 gram en was 40 centimeter.

Inmiddels is kieran 7 maanden, nog steeds klein en fijn maar ondertussen een hele vent in mijn ogen

Posted: 12:59, 14/9/2009
Comments (0) | Add Comment | Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer