Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

pretium telecom

1/11/2008 - pretium telecom, erg klantonvriendelijk

Hierbij een waarschuwing voor Pretium Telecom:

Pretium Telecom doet aan telefonische verkoop. Ze bellen je met de vraag of je geinteresserd bent in een nieuw abonnement met lagere telefoonkosten; het lijkt er op alsof je een medewerker van KPN aan de lijn hebt. Als je er op in gaat krijg je een brief thuis gestuurd, waarin de mogelijkheid wordt wordt geboden er van af te zien.

In eeste instantie ben ik op het aanbod ingegeaan, ik was in de veronderstelling met KPN te maken te hebben. Nadat ik de brief van Pretium Telecom op de deurmat vond heb ik schriftelijk gereageerd niet op het aanbod in willen gaan. Dit werd volledig genegeerd door Pretium Telecom, vervolgens ging mijn abonnement automatisch over van KPN naar Pretium Telecom. Bij iedere brief die ik heb gekregen van Pretium Telecom heb ik een brief terug gestuurd met de mededeling niet van hun aanbod gebruik te willen maken. De automatische incasso-procedure die Pretium Telecom hanteert heb ik iedere keer ongedaan gemaakt.

Pretium Telecom blijft alles negeren en dreigt vervolgens met het afsluiten van je telefoonlijn.

Let dus op, trap er niet in! Mocht het toch mis gaan: draai gewoon de incasso's terug.

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

About Me

klantonvriendelijk

Links

Home
View my profile
Archives
Friends
Email Me

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer