Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Lifestyle and nail art. Home | Profile | Archives | Friends
Ik ben een meisje, 14 jaar, enorme fan van nail art en vind toneel spelen en hiphop/breakdance helemaal geweldig !

BK Glitter Shimmer liners31/1/2013
Glitters, wij meisjes houden ervan. Ik in ieder geval wel. Hoewel glitters over het algemeen vervelend zijn in gebruik, word ik wel helemaal dol van ze. Met de BK Glitter Shimmer liners kan je je nagels versieren met glitterlijntjes.

Ik behandel de wat ‘saaiere’ liners eerst. Deze liners bevatten namelijk geen of amper glitters en dat is natuurlijk niet wat we willen. Toch zijn ook deze vier exemplaren prima om mee te werken. Als een nagellak een liner heet, betekent dat dat het kwastje heel dun is. Zo dun, dat je er makkelijk streepjes mee kan zetten. Hierdoor kan je je nagels op een simpele, maar toch leuke manier versieren. Dit zijn de meest basic kleuren uit de collectie.

En dit zijn dan de glitter liners! Het zijn er een heleboel, maar ze zijn stuk voor stuk prachtig. De twee linker flesjes lijken bijna identiek, maar de ene zilveren kleur heeft allerlei verschillende kleuren glitters en het andere flesje bevat slechts zilveren glitters. Voor de rest zie je een rijtje aan gevarieerde kleuren. De een wat feller dan de ander, maar allemaal leuk.

Voor het mooiste effect kan je het beste twee laagjes glitters aanbrengen, maar met een laagje heb je ook al aardig wat glinstering op je nagels zitten. Het zetten van stippen met de liners gaat niet heel goed en dat komt doordat de kwastjes niet helemaal gelijk zijn. Ik ben tevreden! Alleen nog een laagje topcoat over de aangebrachte glitters en je nagels zijn super sparkly. Je kan de glitter liners kopen voor €2,55 per stuk (omgerekend van dollars naar euro’s). http://www.bornprettystore.com/glitter-shimmer-acrylic-nail-liner-polish-varnish-brush-colors-p-4858.html
0 Comments | Post Comment | Permanent Link
Hosting door HQ ICT Systeembeheer