Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Progressief Den Bosch

Over de partij

Voor de aankomende gemeenteraads-verkiezingen is Den Bosch een politieke partij rijker. Het gaat om de nieuwe partij: Progressief Den Bosch. Progressief Den Bosch zal een duidelijk links en vooruitstrevend beleid voorstaan. Creativiteit, gemeenschapszin en lef voeren de hoofdtoon. Progressief Den Bosch vindt dat het huidige beleid in Den Bosch veel weg heeft van lauwe pap. Er is geen durf en weinig visie en iedereen klimt bij elkaar op schoot. Progressief Den Bosch zal de Bossche politiek zeker minder saai, ambtelijk en bureaucratisch maken. Met name vindt Progressief Den Bosch dat Groen Links en de PVDA de laatste jaren een starre conservatieve koers hebben gevolgd. Op geen enkele manier hebben zij gezorgd voor een linkse tegenhanger binnen het huidige college. Het bezetten van het pluche lijkt belangrijker dan het uitvoeren van de uitgangspunten van deze partijen. Progressief Den Bosch belooft de Bossche kiezer te allen tijde trouw te blijven aan haar progressieve idealen. Zelfs in een eventuele coalitie.
Home | Profile | Archives | Friends

Vlammetjes voor Bossche politici - Boschtion.nl - 12:01, 24/1/2006

Dinsdag avond vooraf gaande aan de raadsvergadering zal de bosschekunstenaar Ralph Posset met zijn politieke partij "Progressief Den Bosch" Vlammetjes, een pittig soort loempia, uit delen aan bossche politici.

Progressief Den Bosch vindt dat de huidige Bossche politici te weinig, zoals zij zelf zegt "peper in hun kont" hebben. "Het gaat er tijdens vergaderingen te mat en te weinig gepassioneerd aan toe" al dus de nieuw-komer in het Bossch politiek landschap. Tevens zou van stevige opositie geen spraken meer zijn "nu alle partijen bij elkaar op schoot kruipen omdat iedereen hoopt in een grote coalitie terecht te komen. Dit leidt tot vervlakking en tot bangigheid."

al dus Ralp Posset zouden er in de raad teveel Dick Advocaaten en te weinig Willem van Hanegems zitten. Verder belooft men voor vuurwerk te zullen gaan zorgen tijdens de gemeente raadsverkiezingen van komend jaar.


Post Comment

nog steeds geen inhoud - 11:24, 6/2/2006

Ha Ralph....
pffff.... word er wel me van hoor... jullie nauwelijks te bevatten, vlijmscherpe campagnestunt met die vlammetjes.... de raad de hele avond ontregelt en heel den bosch praat er nu nog over na!

Kom nou eens met inhoud!!!!!!!!
Op 7 maart wordt je weggeblazen. Het spijt me voor je. Of nee: het spijt me niet voor je. We hebben al genoeg zotten in de raad.

Posted by Anonymous

Untitled Comment - 14:21, 6/2/2006

Laat jullie niet van de wijs brengen door het chagrijn van enkele conservatievelingen.Jullie campagne bewijst dat jullie buiten de gebruikelijke kaders durven te denken. Ik merk in mijn eigen omgeving dat mensen die nooit stemen toch geinteresseerd raken door jullie acties. Chapeau!

Posted by monique

de kiezer was wijzer - 22:01, 9/3/2006

Monique,

Gelukkig waren de Bossche kiezers wijzers en trapten ze niet in de zogenaamd ludieke acties van de heer Posset. Politiek en verkiezingen horen te gaan over de inhoud en zijn geen kunstproject.

Posted by Rik

tnwnopLVPR - 04:28, 19/9/2011

Now we know who the sneslibe one is here. Great post!

Posted by Brendy

bSKXsqKIE - 09:38, 19/9/2011

sRPJdN <a href="http://ysnujlhuhbea.com/">ysnujlhuhbea</a>

Posted by brcqvycrb

lsYoIoog - 12:59, 20/9/2011

ekBkmu , [url=http://nzbpketbdisj.com/]nzbpketbdisj[/url], [link=http://mjvqvjjjpmtt.com/]mjvqvjjjpmtt[/link], http://nqfrbyejvzfz.com/

Posted by pxzohqxmkvp

AVXMSHRYIDBCwSUtgt - 16:31, 24/9/2011

DrFEbl <a href="http://ogmcjfodjoso.com/">ogmcjfodjoso</a>

Posted by dujgbkoesrx

AFtJkoqS - 19:10, 30/9/2011

CpnS7a , [url=http://dyfupdvreyae.com/]dyfupdvreyae[/url], [link=http://sahykbieyoyp.com/]sahykbieyoyp[/link], http://slxwoaasjomz.com/

Posted by zkmdvhuzbcw
Last Page Next Page
Hosting door HQ ICT Systeembeheer