Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Progressief Den Bosch

Over de partij

Voor de aankomende gemeenteraads-verkiezingen is Den Bosch een politieke partij rijker. Het gaat om de nieuwe partij: Progressief Den Bosch. Progressief Den Bosch zal een duidelijk links en vooruitstrevend beleid voorstaan. Creativiteit, gemeenschapszin en lef voeren de hoofdtoon. Progressief Den Bosch vindt dat het huidige beleid in Den Bosch veel weg heeft van lauwe pap. Er is geen durf en weinig visie en iedereen klimt bij elkaar op schoot. Progressief Den Bosch zal de Bossche politiek zeker minder saai, ambtelijk en bureaucratisch maken. Met name vindt Progressief Den Bosch dat Groen Links en de PVDA de laatste jaren een starre conservatieve koers hebben gevolgd. Op geen enkele manier hebben zij gezorgd voor een linkse tegenhanger binnen het huidige college. Het bezetten van het pluche lijkt belangrijker dan het uitvoeren van de uitgangspunten van deze partijen. Progressief Den Bosch belooft de Bossche kiezer te allen tijde trouw te blijven aan haar progressieve idealen. Zelfs in een eventuele coalitie.
Home | Profile | Archives | Friends

grijze muizen - Januskiep.nl - 14:02, 7/2/2006

grijze muizen


Kunstenaar en mogelijk toekomstig raadslid Ralph Posset van PDB laat zich weer eens horen. Was hij enkele weken geleden nog rode kaarten aan het uitdelen en vlammetjes bij het stadhuis, nu moeten de mogelijk vertrekkende leden van de raad het ontgelden. Door de aanwezigheid van PDB in de raad zullen een aantal "grijze muizen" plaats moeten maken en daardoor opzoek moeten gaan naar een nieuwe baan. De actie van Ralph is een grijze muizen rij van het stadhuis naar het CWI. De actie start om 14.00 uur naar het stadhuis.

Met deze actie wilt R. Posset nogmaals aangeven dat de Bossche politiek totaal niet leeft bij de gemiddelde Bosschenaar. In zijn persbericht schrijft hij:" Progressief Den Bosch is ervan overtuigd dat de gemiddelde Bosschenaar nog geen drie namen van Bossche politici kan opnoemen. ". Verder wilt PDB zich begeven op plaatsen waar andere raadsleden niet komen. "Wij doen er alles aan om mensen die zich niet gehoord voelen een stem te geven en om mensen die al jaren niet meer stemden hoop te geven.".


Post Comment

Untitled Comment - 01:07, 25/2/2006

Maar zit Den Bosch te wachten op weer een partij in de marge, die geen weinig steun krijgt vanuit de bevolking! Is Poset niet bezig met een "zijn" naams bekendheid, om er zo ee commercieel slaatje uit te slaan?
Poset poogd makkelijk te scooren met zijn partij programma, waarin hij graag geld (ons geld) wil verspillen aan (prof! hahah) voetbal?
Wat voegt deze partij toe?

Kortom een boel vragen, kom mar op met de antwoorden!

Strijdbare groet.

Posted by Anonymous

Elitaire partij - 21:58, 9/3/2006

Als er iemand is die niet weet wat er leeft, dan is het meneer Posset. Als houder van een galerie zit hij immers in de elitaire wereld van kunstenaars die kunst maken en verkopen die buiten een culturele elite nooit iemand begrijpt.

Posted by Rik
Last Page Next Page
Hosting door HQ ICT Systeembeheer