Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Progressief Den Bosch

Over de partij

Voor de aankomende gemeenteraads-verkiezingen is Den Bosch een politieke partij rijker. Het gaat om de nieuwe partij: Progressief Den Bosch. Progressief Den Bosch zal een duidelijk links en vooruitstrevend beleid voorstaan. Creativiteit, gemeenschapszin en lef voeren de hoofdtoon. Progressief Den Bosch vindt dat het huidige beleid in Den Bosch veel weg heeft van lauwe pap. Er is geen durf en weinig visie en iedereen klimt bij elkaar op schoot. Progressief Den Bosch zal de Bossche politiek zeker minder saai, ambtelijk en bureaucratisch maken. Met name vindt Progressief Den Bosch dat Groen Links en de PVDA de laatste jaren een starre conservatieve koers hebben gevolgd. Op geen enkele manier hebben zij gezorgd voor een linkse tegenhanger binnen het huidige college. Het bezetten van het pluche lijkt belangrijker dan het uitvoeren van de uitgangspunten van deze partijen. Progressief Den Bosch belooft de Bossche kiezer te allen tijde trouw te blijven aan haar progressieve idealen. Zelfs in een eventuele coalitie.
Home | Profile | Archives | Friends

Verkiezingen 2006: Nieuwe Partij - Januskiep.nl - 12:56, 9/10/2005

Ralph Posset houdt zijn belofte en komt met aanvullende informatie die de geruchten van vrijdag bevestigen. Posset zet tijdens de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2006 een nieuwe Bossche partij op de lijst. "Progressief Den Bosch" heet de partij waarvan Posset zelf lijsttrekker is en zich laat ondersteunen door Sebas Villhaber, Stijn Dunnewijk en Sille Dohmen.

Aan onze redactie noemt Posset het beroerd functioneren van de huidige gemeenteraad. Hij gebruikt woorden als "saai, ambtelijk en bureaucratisch" en zegt hij dat er teveel geld over de balk wordt gegooid met Markt, Parkeergarage en Sportiom. Hij belooft "de Bossche kiezer te allen tijde trouw te blijven aan haar progressieve idealen ... de partij zal een duidelijk links en vooruitstrevend beleid voorstaan."

Wat precies die idealen zijn wil hij nog niet zeggen "om plagiaat door andere partijen te voorkomen". Januskiep.nl wenst PDB veel succes maar wenst ook duidelijkheid, dus, kom zo snel mogelijk met jullie standpunten zodat de Bosschenaar zelf kan beslissen of jullie ideen progressief zijn!


Post Comment

januskiep is Ralf Posset - 14:12, 12/10/2005

Ik vertrouw het hele zaakje hier niet. Er zijn teveel overeenkomsten in de opstelling richting de gemeente en het optreden van Ralph Posset met zijn PDB. Is Januskiep.nl een geesteskindje van Ralph Posset? Het lijkt erop dat alles uit n en dezelfde koker komt. Is JanusKiep soms een campagnesite van PDB?

Posted by Fred
Last Page Next Page
Hosting door HQ ICT Systeembeheer