Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Progressief Den Bosch

Over de partij

Voor de aankomende gemeenteraads-verkiezingen is Den Bosch een politieke partij rijker. Het gaat om de nieuwe partij: Progressief Den Bosch. Progressief Den Bosch zal een duidelijk links en vooruitstrevend beleid voorstaan. Creativiteit, gemeenschapszin en lef voeren de hoofdtoon. Progressief Den Bosch vindt dat het huidige beleid in Den Bosch veel weg heeft van lauwe pap. Er is geen durf en weinig visie en iedereen klimt bij elkaar op schoot. Progressief Den Bosch zal de Bossche politiek zeker minder saai, ambtelijk en bureaucratisch maken. Met name vindt Progressief Den Bosch dat Groen Links en de PVDA de laatste jaren een starre conservatieve koers hebben gevolgd. Op geen enkele manier hebben zij gezorgd voor een linkse tegenhanger binnen het huidige college. Het bezetten van het pluche lijkt belangrijker dan het uitvoeren van de uitgangspunten van deze partijen. Progressief Den Bosch belooft de Bossche kiezer te allen tijde trouw te blijven aan haar progressieve idealen. Zelfs in een eventuele coalitie.
Home | Profile | Archives | Friends

Bossche Gemeenteraadsverkiezingen 2006 - Januskiep.nl - 17:21, 17/2/2006

Aanvalluuuuuuh!!


Het Den Bosch is momenteel hèt actiedorp voor (anti)verkiezingsstunts in Brabant. Diverse groeperingen staan op om hun zegje te doen. Na de studenten afgelopen woensdagavond, gaan vanavond (17 februari) de Fan Club Den Bosch en de M-side (verkiezingen@m-side.com) 'brullen'. De supportersgroepen gaan folderen in het hele stadion voor Progressief Den Bosch voor het begin van de wedstrijd FC Den Bosch-Veendam.

"Ruim 4500 folders zullen worden verspreid over de de zitplaatsen van het hele stadion. Hiermee geven de supporters van FC Den Bosch te kennen dat ze voor 100% achter Progressief Den Bosch staan. Niet alleen het standpunt over FC Den Bosch spreekt ze aan maar ook de manier van campagne voeren. Ook het Pietje Bel achtige karakter van de partij van Posset en consorten kan de goedkeuring wegdragen van de echte FC supporter" , stelt men in het hedenavond verspreide persbericht. Rond 18.00 uur vanavond zullen 10 supporters samen met Ralph Posset (lijsttrekker PDB) de folders neerleggen.

Ach, zo blijven we allemaal zoet: FC Posset foldert en Bosch Belang klimt gefrustreerd de lantaarnpalen in om verkiezingsaffiches te hangen.
Nog een effe en dan zetten we de feestneus weer op en is het hele dorp een 'apenkooi'.

Update:
Maar PDB was niet de enige die gepromoot werd. Uit een onverwachte hoek komt nu ook ineens steun. Ook Bosch Belang, of moet ik zeggen FC Den Bosch Belang, heeft de club plotseling gevonden. Bij FC Den Bosch verwacht de politiek toch wel heel veel stemmen te kunnen winnen.


Post Comment
« Last Page   Next Page »
Hosting door HQ ICT Systeembeheer