Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Progressief Den Bosch

Over de partij

Voor de aankomende gemeenteraads-verkiezingen is Den Bosch een politieke partij rijker. Het gaat om de nieuwe partij: Progressief Den Bosch. Progressief Den Bosch zal een duidelijk links en vooruitstrevend beleid voorstaan. Creativiteit, gemeenschapszin en lef voeren de hoofdtoon. Progressief Den Bosch vindt dat het huidige beleid in Den Bosch veel weg heeft van lauwe pap. Er is geen durf en weinig visie en iedereen klimt bij elkaar op schoot. Progressief Den Bosch zal de Bossche politiek zeker minder saai, ambtelijk en bureaucratisch maken. Met name vindt Progressief Den Bosch dat Groen Links en de PVDA de laatste jaren een starre conservatieve koers hebben gevolgd. Op geen enkele manier hebben zij gezorgd voor een linkse tegenhanger binnen het huidige college. Het bezetten van het pluche lijkt belangrijker dan het uitvoeren van de uitgangspunten van deze partijen. Progressief Den Bosch belooft de Bossche kiezer te allen tijde trouw te blijven aan haar progressieve idealen. Zelfs in een eventuele coalitie.
Home | Profile | Archives | Friends

Rosmalen moet blijven - Progressief Den Bosch - 19:12, 25/2/2006

Rosmalen moet niet veranderen in een sfeerloos 'Almere onder de rivieren'.

Progressief Den Bosch wil dat snel met bouwen wordt begonnen op het terrein van de Aldi/PTT. Verdere invulling van het centrum moet op de lange baan worden geschoven. Als er niet snel besloten wordt om het plan in fasen te bouwen zullen de Rosmalenaren jaren in een spookstad wonen. Dit moet voorkomen worden door zo snel mogelijk knopen door te hakken en te beginnen daar waar mogelijk. Het Aldi/PTT terrein is daarvoor de geëigende locatie.

 


Post Comment

Untitled Comment - 16:11, 3/3/2006

Jammer van de typ/spelfouten...

Posted by Anonymous

Rosmalen - 19:09, 4/3/2006

Allereerst succes aankomende Woensdag. Vanuit Spanje volg ik toch nog steeds de plaatselijke Bosche politiek (sorry voor mijn taalfouten) en vindt het goed dat ook jullie aandacht besteden aan het "probleem" Rosmalen. Het enige dat ik eigenlijk even kwijt wilden was dat ik het jammer vindt dat jullie progressief Den Bosch heten. Dit om de volgende redene, n.l. Den Bosch is voor mij altijd ´s-Hertogenbosch geweest en zal het ook blijven. En het is toch gemeente ´s-hertogenbosch geworden na alle anexaties. Verder wil ik Ralph succes toe wensen en ben blij te lezen dat hij in de loop van de jaren niet van van socialistisch geloof is afgevallen. Toen ik las dat hij bij deze partij betrokken was dacht ik aan de discussies die wij vroeger gevoerd hebben tijdens ons JFK tijdperk.

houdoe en succes,

Ed van H

Posted by Edje

Untitled Comment - 10:27, 6/3/2006

Ralph, op mij kun je rekenen, we zijn er klaar voor.
Een nieuwe aanpak en een frisse wind, dat is wat we nodig hebben, dus stem
Progrssief Den Bosch!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted by pLUT0

Untitled Comment - 13:49, 14/2/2007

Weet jij het al?!
Dat je ook je eigen blog kan maken op

www.blog1.nl
dat is 1 blog voor al jouw verhalen!!!

de leukste blog van nederland met veel leuke templates en leuke plaatjes!! kom snel kijken
www.blog1.nl

Posted by Anonymous
« Last Page   Next Page »
Hosting door HQ ICT Systeembeheer