Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Progressief Den Bosch

Over de partij

Voor de aankomende gemeenteraads-verkiezingen is Den Bosch een politieke partij rijker. Het gaat om de nieuwe partij: Progressief Den Bosch. Progressief Den Bosch zal een duidelijk links en vooruitstrevend beleid voorstaan. Creativiteit, gemeenschapszin en lef voeren de hoofdtoon. Progressief Den Bosch vindt dat het huidige beleid in Den Bosch veel weg heeft van lauwe pap. Er is geen durf en weinig visie en iedereen klimt bij elkaar op schoot. Progressief Den Bosch zal de Bossche politiek zeker minder saai, ambtelijk en bureaucratisch maken. Met name vindt Progressief Den Bosch dat Groen Links en de PVDA de laatste jaren een starre conservatieve koers hebben gevolgd. Op geen enkele manier hebben zij gezorgd voor een linkse tegenhanger binnen het huidige college. Het bezetten van het pluche lijkt belangrijker dan het uitvoeren van de uitgangspunten van deze partijen. Progressief Den Bosch belooft de Bossche kiezer te allen tijde trouw te blijven aan haar progressieve idealen. Zelfs in een eventuele coalitie.
Home | Profile | Archives | Friends

Fractievoorzitter Halsema van GroenLinks gast op Avondeditie - Brabants Dagblad - 10:51, 11/11/2005

Tweede Kamer-fractievoorzitter Femke Halsema van GroenLinks spreekt zich uit over linkse politiek.

Zij neemt deel aan een debat over dit onderwerp tijdens de Avondeditie, die het Brabants Dagblad en de Verkadefabriek op dinsdag 29 november in Den Bosch houden.
Met de gemeenteraadsverkiezingen van 7 maart 2006 in aantocht stelt het Brabants Dagblad de vraag of en hoe linkse partijen zich kunnen manifesteren. Een onderwerp dat Halsema, getuige haar oproep tot een ’linkse lente’ en de recente uitgave van het boek ’Vrijheid als ideaal’, bezig houdt.

Eigeman-Posset

Halsema kruist de spreekwoordelijke degens met lokale politici uit Den Bosch.
Niet alle deelnemers zijn bekend, maar zeker is dat onder anderen de Bossche wethouder Bart Eigeman (GroenLinks) en Ralph Posset van de nieuwe partij Progressief Den Bosch hebben toegezegd om aan het debat deel te nemen.
Eigeman had direct nadat bekend werd dat Progressief Den Bosch meedoet aan de verkiezingen, Posset al uitgedaagd tot een debat op 4 december.

Afgezegd

GroenLinks heeft dat debat nu afgezegd, omdat de Avondeditie over linkse lokale politiek vlak daarvoor gepland staat. Progressief Den Bosch vindt dat een zwak excuus.
De Avondeditie over de lokale linkse politiek heeft plaats op dinsdag 29 november, om 20.00 uur in de Verkadefabriek aan de Boschdijkstraat 45 in Den Bosch. Toegang is gratis.


Post Comment

gehakt - 14:55, 25/12/2005

pdb vindt dat een zwak excuus... Ralph jongen.... je bent ontsnapt... Eigeman zou gehakt van je hebben gemaakt.... en dat weet je.... stop ermee.... geen talent, geen benul...... 0 zetels... let op mijn woorden....

Posted by Anonymous
« Last Page   Next Page »
Hosting door HQ ICT Systeembeheer